saltofx_v Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου λογικα αν δεν εχουμε τραγικες εκπληξεις ελπιζουμε με το fusaka fork και την εγκριση που πιθανα θα παρει το etf του ethereum τουλαχιστον οκτωβρη-νοεμβρη να πλησιασει το ATH, σε ενα πολυ αισιοδοξο σεναριο θα μπρουσε και να το ξεπερασει. φυσικα κανεις δεν ξερει...τουλαχιστον οχι αυτοι που ειαμστε εδω 1
snot Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Είδα αυτό πρόσφατα και μου φάνηκε ενδιαφέρον το ότι κανένας peak indicator δεν έχει χτυπήσει κόκκινο ακόμα https://www.coinglass.com/bull-market-peak-signals 2
icenex Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 7 ώρες πριν, snot είπε Είδα αυτό πρόσφατα και μου φάνηκε ενδιαφέρον το ότι κανένας peak indicator δεν έχει χτυπήσει κόκκινο ακόμα https://www.coinglass.com/bull-market-peak-signals Το συγκεκριμενο το παρακολουθω καιρο, φαντασου το εχω σε σελιδοδεικτη και οποτε κανουμε μια μεγαλη κινηση προς τα πανω μπαινω να δω αν εχει πεσει εστω και στο 99% hold.Δεν το εχω δει ακομη να πεφτει και μου εχει προκαλεσει κ εμενα εντυπωση.Λετε να εχουμε αυτη τη φορα το extended bull cycle αυτο που λεγανε οτι θα εχουμε το 2021 και τελικα να γινει τωρα?
shodan Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ Δημοσ. χθες στις 01:56 μμ Καλησπέρα στην παρέα. Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα. Έχω κάνει μαλακία και υποψιάζομαι πολύ χοντρή.... Μετέφερα HBAR από Binance στο Metamask μέσω BSC network και φυσικά δεν έχουν εμφανιστεί. Όπως διάβασα εκ των υστέρων έπρεπε να έχω κάνει πρώτα σύνδεση μέσω hashscan και να τα στείλω μέσω hashgraph. Υπάρχει περίπτωση να τα σώσω με κάποιο τρόπο η αρχίζω να τα κλαίω;
NiKoSmile Δημοσ. χθες στις 02:31 μμ Δημοσ. χθες στις 02:31 μμ 33 λεπτά πριν, shodan είπε Καλησπέρα στην παρέα. Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα. Έχω κάνει μαλακία και υποψιάζομαι πολύ χοντρή.... Μετέφερα HBAR από Binance στο Metamask μέσω BSC network και φυσικά δεν έχουν εμφανιστεί. Όπως διάβασα εκ των υστέρων έπρεπε να έχω κάνει πρώτα σύνδεση μέσω hashscan και να τα στείλω μέσω hashgraph. Υπάρχει περίπτωση να τα σώσω με κάποιο τρόπο η αρχίζω να τα κλαίω; Με επιφύλαξη: Κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ τα έχασες οριστικά, αλλά χρειάζονται σωστά βήματα για να τα “δεις” και να τα μεταφέρεις σωστά. Τι έχει συμβεί: Έστειλες HBAR από Binance προς Metamask μέσω BSC (Binance Smart Chain). Τα “HBAR” που κυκλοφορούν στη BSC είναι wrapped/bridged tokens (BEP‑20), ΟΧΙ native Hedera (HBAR στο Hashgraph). Άρα: Τα token σου πιθανότατα βρίσκονται στη διεύθυνση του Metamask στη BSC, ως BEP‑20 HBAR (wrapped), γι’ αυτό δεν εμφανίζονται στο Hedera wallet/HashScan ως native HBAR. Δεν χάθηκαν, απλώς δεν εμφανίζονται στο περιβάλλον που κοιτάς. Τι να κάνεις βήμα‑βήμα Επιβεβαίωσε ότι τα tokens έφτασαν στη BSC διεύθυνσή σου Πάρε τη BSC address σου από Metamask (0x…). Βάλε την στο BscScan (bscscan.com) και κοίτα τα tokens (ERC‑20/BEP‑20 tokens) που κρατά η διεύθυνση. Αν δεις ένα “HBAR” ή “HBAR (BEP‑20)” balance, τότε τα tokens είναι εκεί. Πρόσθεσε το σωστό token στο Metamask για να τα βλέπεις Στο Metamask, δίκτυο: Binance Smart Chain. “Import tokens” και βάλε το contract address του BEP‑20 HBAR που αντιστοιχεί στο Binance bridge/εκδότη (το ακριβές contract εξαρτάται από τον πάροχο· ιδανικά πάρε το contract από το ίδιο το BscScan entry του token που είδες στο βήμα 1, για να αποφύγεις fake contracts). Αν θέλεις να τα γυρίσεις σε native Hedera HBAR Έχεις δύο ασφαλείς διαδρομές: A. Μέσω Binance (συνήθως το πιο απλό): Στείλε τα BEP‑20 HBAR από το Metamask πίσω στο Binance (στο σωστό δίκτυο BSC και στο σωστό spot wallet/token). Μόλις πιστωθούν στο Binance, κάνε withdraw HBAR στο δίκτυο Hedera (Hashgraph) προς τη Hedera διεύθυνσή σου (π.χ. “0.0.xxxxx” ή το νέο account format). Αυτό θα τα μετατρέψει/βγάλει ως native HBAR στο Hedera. B. Μέσω επίσημου/αξιόπιστου bridge: Χρησιμοποίησε bridge που υποστηρίζει μεταφορά από BSC → Hedera (π.χ. Hashport ή άλλο αναγνωρισμένο bridge που υποστηρίζει HBAR/wHBAR). Πρόσεξε: Πάντα επιβεβαίωση ότι το bridge είναι επίσημο/αξιόπιστο. Τέλη δικτύου (gas BNB στο BSC). Τυχόν min amounts/fees/lock times. Οδηγίες του bridge για wrapped HBAR → native HBAR. Αν ΘΕΣ να τα πουλήσεις/ρευστοποιήσεις αντί να τα περάσεις σε Hedera Πιο απλό: Στείλε τα από Metamask (BSC) στο Binance (ίδιο token/δίκτυο), πούλησέ τα σε USDT/BNB/fiat. Προσοχή στα δίκτυα κατά την αποστολή (πάντα BSC για BEP‑20). Συχνά λάθη που μπλοκάρουν τη διαδικασία Λάθος network στο Metamask (πρέπει BSC όταν κοιτάς BEP‑20). Δεν έχεις προσθέσει το custom token → balance “0” στο Metamask ενώ στο BscScan φαίνεται. Στέλνεις από BSC προς Hedera address απευθείας χωρίς bridge/ανταλλακτήριο (δεν θα πιστωθούν native HBAR). Δεν έχεις BNB στο Metamask για gas → δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά από BSC. TL;DR Πιθανότατα τα HBAR σου είναι “HBAR (BEP‑20)” στη BSC διεύθυνση του Metamask. Δες τα στο BscScan, πρόσθεσε το token στο Metamask. Για να τα κάνεις ξανά native Hedera HBAR, στείλε τα στο Binance (ίδιο δίκτυο) και κάνε withdraw στο Hedera network ή χρησιμοποίησε επίσημο bridge. Δεν φαίνεται να τα έχασες, απλώς χρειάζεται σωστή διαδικασία δικτύου/bridge. 4 2
shodan Δημοσ. χθες στις 04:02 μμ Δημοσ. χθες στις 04:02 μμ Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Στο bscscan βάζοντας τη διεύθυνση από metamask μου τα εμφανίζει στο Token Transfers (Bep-20) και τα έχει χαρακτηρίσει ως Binance Peg-Hedera. Δεν μου τα εμφανίζει στην καρτέλα assets όμως, δεν ξέρω αν έχει σημασία. Αν πατήσω πάνω στο Binance Peg-Hedera μου εμφανίζει ενα token contract address. Να υποθέσω αυτο θέλω; Στο metamask τώρα όταν πατήσω import token / custom token, επιλέγω υποθέτω πάλι BNB chain στο network και από κάτω το contract address. Token symbol και Token decimal τι βάζω;
shodan Δημοσ. χθες στις 06:29 μμ Δημοσ. χθες στις 06:29 μμ @NiKoSmile Φίλε μου σε ευχαριστώ για τα αναλυτικά βήματα. Τελικά κατάφερα και μετέφερα το σύνολο των HBAR πίσω στο ανταλλακτήριο. Ηθικό δίδαγμα, αν για κάτι δεν είσαστε 1000% σίγουροι απλά μην το κάνετε ή βεβαιώστε κάθε βήμα από πριν. 1
NiKoSmile Δημοσ. χθες στις 06:59 μμ Δημοσ. χθες στις 06:59 μμ 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Τι γίνεται σήμερα Ο Jerome Powell, στην ομιλία του στο Jackson Hole, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης επιτοκίων τον Σεπτέμβριο. Γιαυτό όλα εκτοξεύτηκαν...
thomasG4 Δημοσ. χθες στις 07:21 μμ Δημοσ. χθες στις 07:21 μμ 21 minutes ago, NiKoSmile said: Ο Jerome Powell, στην ομιλία του στο Jackson Hole, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης επιτοκίων τον Σεπτέμβριο. Γιαυτό όλα εκτοξεύτηκαν... Και ένα χιουμοριστικό tweet: 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις