Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα disable το binance.com account γιατί βαρέθηκα να βλέπω το μήνυμα ότι κάποιος έκανε login ακόμα και μετά από αλλαγή password.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lucanis είπε

Εκανα disable το binance.com account γιατί βαρέθηκα να βλέπω το μήνυμα ότι κάποιος έκανε login ακόμα και μετά από αλλαγή password.

Βάλε 2FA παντού.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lucanis είπε

Καλά εννοείται ότι έχω 2FA αλλά δεν ξέρω πως το περνούσαν.

Δεν το περνούσαν. Μάλλον ήταν phising και δεν στο έστελνε το binance

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lucanis είπε

Μηπως ητανε παραπλανητικο εμαιλ?Εγω εχω βαλει και antiphising password ωστε οτι εμαιλ παιρνω απο binance μεσα στο εμαιλ εχει το κωδικο που εχω βαλει ωστε να καταλαβαινω οτι ερχεται απο binance.

anti.JPG

Δημοσ.

Υπομονή να δούμε αν ξαναστείλουν.
Μου έκανε και εντύπωση σήμερα που δεν δούλευε το καινούριο password και το ξανα-άλλαξα.

Δημοσ.
19 hours ago, lucanis said:

17 hours ago, icenex said:

Μηπως ητανε παραπλανητικο εμαιλ?Εγω εχω βαλει και antiphising password ωστε οτι εμαιλ παιρνω απο binance μεσα στο εμαιλ εχει το κωδικο που εχω βαλει ωστε να καταλαβαινω οτι ερχεται απο binance.

anti.JPG

Στην ελληνική σελίδα της Binance στο telegram έχει γίνει αρκετός χαμός τον τελευταίο μήνα με αυτό το μήνυμα. Έχουν στείλει σχεδόν σε όλους τέτοια μηνύματα (έχω δει να πηγαίνει μήνυμα απόμα και σε άτομα που δεν είχε ποτέ λογαριασμό στη binance) Είναι σκαμ και το παραπλανητικό της υπόθεσης (γιαυτό έχουν καταφέρει να εξαπατήσουν αρκετό κόσμο)  είναι ότι στο μήνυμα αυτό φαίνεται σαν αποστολεάς η ίδια η binance και πηγαίνει στη  λίστα των μηνυμάτων που έχει στείλει η binance, σα να το έχει στείλει εκέινη πραγματικά. Κάποιους του εχουν πάρει και τηλέφωνο και τους προτρέπουν να αλλάξουν κωδικούς, τους ρωτάνε πόσα έχουν στο wallet τους (αν δεν αξίζει το ποσο δεν ασχολούνται) και προσπαθούν να αποτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό ή να σε οδηγήσουν στο να μεταφέρεις τα χρήματά σου σε ένα ασφαλές wallet στο οποίο έχουν πρόσβαση και τα παίρνουν

Δημοσ.
14 minutes ago, chek2fire said:

εντάξει ξανάρθε στα ίσια του :D 

δηλαδή αλήθεια τώρα είναι αυτό κερί που έγινε;

από τα 102 στα 90 και ξανά στα 96 με τέτοιο trade volume;

wickomfg.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω οτι σου έλεγαν ψέματα. Αν έχει 2fa, δεν πατάς σε link και δεν δώσεις στοιχεία του λογαριασμό σου σε κάποιον τρίτο δεν νομίζω οτι θα έχεις κάποιο πρόβλημα. 

Σε κάθε περίπτωση, η binance έχει και ένα εργαλείο για να μπορείς να επιβεβαιώσεις αν είναι από αυτούς websites, e-mails κτλ . https://www.binance.com/en/official-verification

Επεξ/σία από nikos16717
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, lucanis είπε

Περιμένω να αγοράσω στα 1000 ευρώ.

Yea...  right... Εγώ έλεγα για καμιά γρήγορη βουτίτσα στα 75Κ

• Δημιουργία νέου...