Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

icenex,arkin ενα σχολιο πως βλεπεται τo btc...Βρηκαμε top για αυτον το κυκλο η ειναι απλα ενα dump και θα συνεχισουμε ψηλοτερα μεχρι τελη 2025 που βλεπουν οι πιο πολλοι την ολοκληρωση αυτου του κυκλου...?

Δημοσ.
19 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

icenex,arkin ενα σχολιο πως βλεπεται τo btc...Βρηκαμε top για αυτον το κυκλο η ειναι απλα ενα dump και θα συνεχισουμε ψηλοτερα μεχρι τελη 2025 που βλεπουν οι πιο πολλοι την ολοκληρωση αυτου του κυκλου...?

Εγω πιστευω θα παμε πιο ψηλα στο btc αλλα μην φανταστεις τιποτα τρελο νουμερο.Εμενα η εκτιμηση μου ειναι μεχρι 130k βεβαια ουτε μεντιουμ ειμαι ουτε κατι αντιστοιχο, μην σε παρω στο λαιμο μου.Μπορει να φτασουμε και 200k κοινως τα τρελα νουμερα που διαβαζω δεξια κ αριστερα τι να σου πω. αν σου πω κατι με σιγουρια θα λεω ψεμματα.

Παντως αν κοιτας να κανεις χ3-10 τα λεφτα σου απο το btc ειναι πλεον αργα κατα την γνωμη μου χιλιες φορες να πονταρεις σε alt coin.Πχ νομισματα στο τοπ 100 θεωρητικα θα κανουν ενα συντηρητικο χ3 απο τις τιμες που παιζουν τωρα.Eth, sol, ada,chainlink,dot,doge κτλ θεωρω ολα αυτα θα κανουν στο χειροτερο σεναριο ενα x2 τα λεφτα σου αν πεις οτι θα μπεις τωρα.

• Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω πιστευω θα παμε πιο ψηλα στο btc αλλα μην φανταστεις τιποτα τρελο νουμερο.Εμενα η εκτιμηση μου ειναι μεχρι 130k βεβαια ουτε μεντιουμ ειμαι ουτε κατι αντιστοιχο, μην σε παρω στο λαιμο μου.Μπορει να φτασουμε και 200k κοινως τα τρελα νουμερα που διαβαζω δεξια κ αριστερα τι να σου πω. αν σου πω κατι με σιγουρια θα λεω ψεμματα.

Παντως αν κοιτας να κανεις χ3-10 τα λεφτα σου απο το btc ειναι πλεον αργα κατα την γνωμη μου χιλιες φορες να πονταρεις σε alt coin.Πχ νομισματα στο τοπ 100 θεωρητικα θα κανουν ενα συντηρητικο χ3 απο τις τιμες που παιζουν τωρα.Eth, sol, ada,chainlink,dot,doge κτλ θεωρω ολα αυτα θα κανουν στο χειροτερο σεναριο ενα x2 τα λεφτα σου αν πεις οτι θα μπεις τωρα.

Θεωρείς τέλος κύκλου Δεκέμβρη 25 όπως λένε όλοι ..;

Μόλις τώρα, leonidas1269 είπε

Για τα alts έχω άλλη γνώμη ..θεωρώ ότι σ αυτό το κύκλο είναι του btc μόνο με κάποιες εξαιρέσεις (Sol) ..ήδη όσοι έχουν μπει σε alts οι περισσότεροι είναι πάρα πολύ μέσα κ όσο κ να ανέβει τώρα δεν θα βγάλουν ούτε τη χασούρα ..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε

Για τα alts έχω άλλη γνώμη ..θεωρώ ότι σ αυτό το κύκλο είναι του btc μόνο με κάποιες εξαιρέσεις (Sol) ..ήδη όσοι έχουν μπει σε alts οι περισσότεροι είναι πάρα πολύ μέσα κ όσο κ να ανέβει τώρα δεν θα βγάλουν ούτε τη χασούρα ..

Τι να σου πω εγω πιστευω θα τελειωσει πιο γρηγορα φετος το ραλλυ, μεχρι τελος οκτωμβρη ειναι η εκτιμηση μου.Τα alts ισως πανε μεχρι τελος δεκεμβρη.

Παντως περι alts ακομη δεν εχουν κανει την κινηση τους, το να μην κανουν καθολου κινηση πραγματικα θα μου κανει εντυπωση.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, icenex είπε

Τι να σου πω εγω πιστευω θα τελειωσει πιο γρηγορα φετος το ραλλυ, μεχρι τελος οκτωμβρη ειναι η εκτιμηση μου.Τα alts ισως πανε μεχρι τελος δεκεμβρη.

Παντως περι alts ακομη δεν εχουν κανει την κινηση τους, το να μην κανουν καθολου κινηση πραγματικα θα μου κανει εντυπωση.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σου

14 λεπτά πριν, icenex είπε

Μόλις τώρα, leonidas1269 είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις σου,περιμενω εσενα και τον arkin να τοποθετηστε πιο συχνα στο φορουμ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tcktcktck είπε

Το γεγονος οτι με τοσο σημαντικο θεμα το btc apo 99k πηγε μονο μεχρι 95 και ανεβαινει παλι δεν δειχνει κατι...?icenex,arkin θα ηθελα μια τοποθετηση για αυτο...Εγω το ..διαβαζω οτι ανεξαρτητα απο ειδησεις ,εχει σκοπο να παει τουλαχιστον 125κ to btc...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

Το γεγονος οτι με τοσο σημαντικο θεμα το btc apo 99k πηγε μονο μεχρι 95 και ανεβαινει παλι δεν δειχνει κατι...?icenex,arkin θα ηθελα μια τοποθετηση για αυτο...Εγω το ..διαβαζω οτι ανεξαρτητα απο ειδησεις ,εχει σκοπο να παει τουλαχιστον 125κ to btc...

Επειδη τωρα διαβαζω το θεμα γιατι τωρα πηρα ειδηση ενω ανεβαιναμε κ κοντευαμε να σπασουμε τις 100κ πεσαμε παλι κατω.

Χοντρικα εγινε hack απο το Lazarus group σε ενα cold wallet της bybit που ειχε μεσα 1.4 δις eth, μετεφεραν τα λεφτα σε hot wallet και αρχισαν να dumparoun, απο οτι καταλαβα τους σταματησαν ή μπλοκαρουν το συγκεκριμενο wallet.

Και για να σου απαντησω στο ενα σκελος σε αυτο που ρωτας στο σημειο που βρισκομαστε οταν ολη η αγορα κρυπτο αξιζει 3.18 τρις το 1.4δις ειναι γυρω στο 4.5% της αγορας.Ειναι αρκετο να ριξει την τιμη αρκετα κατω? ειναι αν το dumparoun ολο μαζι αλλα μην φανταστεις οτι θα δεις btc με 3000$ η τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση.Παντως το 1.4 δις δεν ειναι πολυ εδω κοντα 3 δις σε btc dumpare η Γερμανικη κυβερνηση με τιμες γυρω στις 55κ κ η αγορα το απορροφησε βεβαια το εκανε σιγα σιγα οποτε παιζει ρολο κ αυτο στο κατα ποσο θα κρατησουν τα στηριγματα των τιμων.

Τελος στο ερωτημα σου περι 125κ αν ρωτας την προσωπικη μου εκτιμηση θεωρω οτι μεχρι εκει θα φτασουμε η εκει γυρω αν δεν ειναι 125 κ ειναι 130 η 120 μικρη σημασια εχει δεν πιστευω να φτασουμε πιο πανω.Βεβαια ουτε την κρυσταλλινη μπαλα εχω να βλεπω το μελλον ουτε ξερω κατι παραπανω απο κανεναν εδω μεσα, μια εκτιμηση κανω οπως αυτοι που λενε οτι το btc θα φτασει σε αυτο το bullrun 180-200k...Τωρα ποιος θα πεσει μεσα θα το μαθουμε κατοπιν εορτης.Αν θες να μπεις τωρα εμενα η αποψη μου ειναι οχι δεν αξιζει για να βγαλεις κερδος ενα 30% που κ παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουμε τιμες 120-130κ.

Αν γινεις πιο συγκεκριμενος γιατι ρωτας ισως μπορουμε να σου δωσουμε καλυτερη συμβουλη.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, icenex είπε

Επειδη τωρα διαβαζω το θεμα γιατι τωρα πηρα ειδηση ενω ανεβαιναμε κ κοντευαμε να σπασουμε τις 100κ πεσαμε παλι κατω.

Χοντρικα εγινε hack απο το Lazarus group σε ενα cold wallet της bybit που ειχε μεσα 1.4 δις eth, μετεφεραν τα λεφτα σε hot wallet και αρχισαν να dumparoun, απο οτι καταλαβα τους σταματησαν ή μπλοκαρουν το συγκεκριμενο wallet.

Και για να σου απαντησω στο ενα σκελος σε αυτο που ρωτας στο σημειο που βρισκομαστε οταν ολη η αγορα κρυπτο αξιζει 3.18 τρις το 1.4δις ειναι γυρω στο 4.5% της αγορας.Ειναι αρκετο να ριξει την τιμη αρκετα κατω? ειναι αν το dumparoun ολο μαζι αλλα μην φανταστεις οτι θα δεις btc με 3000$ η τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου εκτιμηση.Παντως το 1.4 δις δεν ειναι πολυ εδω κοντα 3 δις σε btc dumpare η Γερμανικη κυβερνηση με τιμες γυρω στις 55κ κ η αγορα το απορροφησε βεβαια το εκανε σιγα σιγα οποτε παιζει ρολο κ αυτο στο κατα ποσο θα κρατησουν τα στηριγματα των τιμων.

Τελος στο ερωτημα σου περι 125κ αν ρωτας την προσωπικη μου εκτιμηση θεωρω οτι μεχρι εκει θα φτασουμε η εκει γυρω αν δεν ειναι 125 κ ειναι 130 η 120 μικρη σημασια εχει δεν πιστευω να φτασουμε πιο πανω.Βεβαια ουτε την κρυσταλλινη μπαλα εχω να βλεπω το μελλον ουτε ξερω κατι παραπανω απο κανεναν εδω μεσα, μια εκτιμηση κανω οπως αυτοι που λενε οτι το btc θα φτασει σε αυτο το bullrun 180-200k...Τωρα ποιος θα πεσει μεσα θα το μαθουμε κατοπιν εορτης.Αν θες να μπεις τωρα εμενα η αποψη μου ειναι οχι δεν αξιζει για να βγαλεις κερδος ενα 30% που κ παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουμε τιμες 120-130κ.

Αν γινεις πιο συγκεκριμενος γιατι ρωτας ισως μπορουμε να σου δωσουμε καλυτερη συμβουλη.

Mε καλυψες,..Δυστηχως οταν ηταν στα 25κ ακουσα τον...με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω(Αthanadonio) που μαζι με τον Κρυπτοβιο μας λεγανε θα παει στα 18-19κ κ ...εχασα μετα το τρενο...Αρα σαν συμπερασμα περιμενουμε για τοποθετησεις το καινουργιο bear market στα 60-70κ.....?

Επεξ/σία από leonidas1269
Δημοσ.
Στις 22/2/2025 στις 1:35 ΠΜ, leonidas1269 είπε

Την καλησπερα μου. Η στηριξη που βρισκει εκει στα 95k αυτη τη στιγμη το btc ειναι τεραστια και εκτος απροοπτου φαινεται οτι θα κυμανθει σε αυτα τα επιπεδα μεχρι το επομενο hype που θα το κανει να ξεπερασει ξανα τα 100k. Επειδη το ξανα εχουμε δει το εργο πολλες φορες θα περιμενα λιγους μηνες εφοσον ειναι στα επιπεδα 90-100 και μετα θα εμπαινα ωστε να προλαβεις μια επικειμενη πτωση που σιγουρα θα το ριξει και κατω απο 50 κυριως καλοκαιρι που η αγορα ειναι ψοφια ειναι καλη στιγμη για αγορα και ξανα απο φθινοπωρο προς τη δοξα τραβα. Το αν θα παει 200 300 κτλ ΝΑΙ θα παει αλλα οχι φετος ουτε του χρονου. Μπορει και σε 5 χρονια ειδικα οσο θα φτανουμε στο οριο των 21 εκατομμυριων BTC και παιζει halving. Μετα απο το τελος του mining θα πρεπει να υπαρξει σταθεροτητα και δεν θα εχουμε τετοια παρατραγουδα με τα τεραστια crashes. Αν θες κομματι γνωμη μου holdare BTC για τουλαχιστον 10+ χρονια αν θες να βγαλεις χρηματα κοιτα προς μικροτερα νομισματα που μπηκαν στα top 100 τον τελευταιο χρονο και βρισκονται ακομα σε χαμηλο market cap. 

Το BTC ειχε πεσει στο προηγουμενο crash μεχρι τα 15k και εφτασε 105 ανεβηκε 7 φορες. Το solana επεσε μεχρι 10k και πηγε μεχρι 300k πριν λιγες μερες ανεβηκε 30 φορες δηλαδη. 

Οσο πιο κατω πεφτεις απο τα top 100 τοσο μεγαλυτερο το ρισκο να χασεις λεφτα η πιο σπανιο να κανει τιποτα x1000 και να βγαλεις πολλα απο το πουθενα. 

2017 εβγαλα νομισμα που εκανε x120 σε 3 μηνες με ενα 5ευρω ειχα βγαλει 500+ βεβαια αυτο πρεπει να εισαι πολυ τυχερος γιατι ακομα και νομισματα που εχουν απο πισω ανθρωπους που το πιστευουν δεν ειναι αρκετα ενω βλεπεις γιατι doge shiba pepe wif bonk κτλ trash coins που απο ενα tweet του elon κανουν x10000 σε μια μερα. 

Αυτο το doge ειχε 0.00005 καποτε και με την αγορα του elon χτυπησε 10 λεπτα σε λιγο καιρο. Οσοι το αγορασαν απλα απο τυχη εγιναν πλουσιοι απο τη μια μερα στην αλλη απλα με ενα tweet του elon. 

Οπως παντα αυτο που προτεινω. Παντα ριχνετε χρηματα που και να τα χασετε δεν θα σας πονεσει. Οτι βαζετε σε crypto πειτε οτι δεν τα ειχατε ποτε. Οπως και οτι ΑΝ πουλησετε και την αλλη μερα ανεβει 1000% καποιο μην λετε οτι εχασα τοσα και οτι ΑΝ τα κρατουσα θα ειχα τοσα. Ειναι λαθος και απλα χαλαει την ψυχολογια σας. 

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι είστε στη NEXO, από χθες 22 Φεβρουαρίου 2025 πρέπει να έχετε χαρτοφυλάκιο αξίας τουλάχιστον $5.000 (~€4780) για να έχετε πρόσβαση στα προγράμματα επιβράβευσης και να κερδίζετε τόκους. Αξίζει μόνο για εμάς τους παλιούς που έχουμε μαζέψει 100δες NEXO Tokens. Νομίζω πως με τη νέα αυτή απαίτηση θα διώξει κόσμο.

Επεξ/σία από NiKoSmile

• Δημιουργία νέου...