Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αποφάσισα να κινηθώ τέλος εβδομάδας. τσέκαρα διάφορα και νομίζω μετά από αρκετές μέρες που τριγυρνάμε στα 92-95 θα πάμε ξανά στα 100+ με αρκετά ανοδικό 7ήμερο.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες.

• Haha 1
Δημοσ.

μήπως ήρθε η ώρα της αναμενόμενης διόρθωσης αυτού του κύκλου? Αν ναι τότε είναι βέβαιο ότι πρωτού γίνει η μεγάλη κατάρρευση θα γίνει ακόμα μια άνοδο προς τα πάνω, μικρή μεν αλλά ότι πρέπει να παγιδεύσει πολύ  κόσμο στο μεγάλο crash.

Αυτό το μοτίβο φυσικά δεν το βγάζω από το μυαλό μου αλλά έχει συμβεί σε όλους τους κύκλους του halving. 

Να προσθέσω ότι το μοτίβο του μεγάλου crash δεν επιβεβαιώνεται ακόμα καθώς μέχρι στιγμής αυτή η αρχική διόρθωση δεν είναι και πολύ μεγάλη. Θα μιλάμε για επιβεβαιωση πιστεύω όταν δούμε να αγγίζει τα 80k

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να και ένας Έλληνας που καταστράφηκε σήμερα από τη μόχλευση. Πρέπει να είναι ο μοναδικός! Όλοι οι υπόλοιποι πάντα κερδίζουν 😂

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Haha 3
Δημοσ.

Και ειμαστε εμεις οι "χαζοι" που εχουμε μπει spot και δεν μας ενδιαφερουν αυτα τα πανω κατω...

Περα απο την πλακα λετε τωρα να φτασαμε σε αυτο το σημειο?

GknS6HiWEAAE54K.jpg

Δημοσ.

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσω μερικά crypto όπως pepe , trump , xrp , και sol   θα έχουμε και άλλες εκπτώσεις τι πιστεύεται; Η θα αρχίσει η άνοδος..

Δημοσ.
Just now, salvador_ said:

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσω μερικά crypto όπως pepe , trump , xrp , και sol   θα έχουμε και άλλες εκπτώσεις τι πιστεύεται; Η θα αρχίσει η άνοδος..

βάση ιστορικού τιμών πολλά alts παραείναι δελεαστικά.

προσωπικά αν είχα χρήματα για κάψιμο στην άκρη θα έμπαινα.

βλέπεις τις καμπύλες τους και είναι σχεδόν αδύνατο να πάνε ακόμα πιο κάτω. είναι σχεδόν all time lows 4ετίας!

πρόχειρο παράδειγμα

image.png.48cb8235f97b35028958fc5d7b290233.png

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, greekfragma said:

βάση ιστορικού τιμών πολλά alts παραείναι δελεαστικά.

προσωπικά αν είχα χρήματα για κάψιμο στην άκρη θα έμπαινα.

βλέπεις τις καμπύλες τους και είναι σχεδόν αδύνατο να πάνε ακόμα πιο κάτω. είναι σχεδόν all time lows 4ετίας!

πρόχειρο παράδειγμα

image.png.48cb8235f97b35028958fc5d7b290233.png

532f27e9226d3cc0df8e1ef0b455c49c.jpg.f0bc60468edab4684ddb8b1c6d7f4d60.jpg

• Haha 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NiKoSmile είπε

Να και ένας Έλληνας που καταστράφηκε σήμερα από τη μόχλευση. Πρέπει να είναι ο μοναδικός! Όλοι οι υπόλοιποι πάντα κερδίζουν 😂

Τι φιντάνι ειναί αύτο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα ρωτήσω και ας κραξετε...με το pi ασχολήθηκε κανένας?

Είχα αρκετά κομμάτια ξεχασμένα και ευτυχώς είχα κρατήσει το wallet. Ξεκίνησε από 2$, έφτασε 0,60 και τώρα ξανά 1,9. Λέω να τα κρατήσω ακόμα έτσι για το χαβαλε να δω που θα πάει 

Δημοσ.

Εγω ασχοληθηκα με το Pi απο το 2020 αλλα δεν το πιστεψα οσο θα επρεπε και εχω λιγο πανω απο 1300 νομισματα ενω θα μπορουσα να ειμαι στα 10 χιλιαδες+. Φιλος με 7 χιλιαδες ηδη εβγαλε ενα καλο μεροκαματο και συνεχιζει αν μπει binance θα περασει το 5 ευρω οπως παει. Hype η οχι θα φανει για την ωρα ειναι στο 500% το hype. Ανθρωποι στο reddit με 300 400 χιλιαδες pi ανθρωποι φτωχοι που απλα το πιστεψαν και 6 χρονια εκαναν mining απο την εφαρμογη δειχνουν τι αγορασαν και ποσα πουλησαν και μπραβο τους σε καλη μερια τους ευχομαι γιατι δεν ειναι μονο οι πλουσιοι με τα εκατομμυρια ανθρωποι σε αυτο τον κοσμο. 

Εχω λιγες μερες περναω ανθρωπους στο KYC σαν επισημος επικαιροποιητης του Pi και εχει παρα πολλους απο τριτες χωρες Αφρικης Ασιας και μεγαλυτερους 60+. 

Σημερα εφτασε 2.80 καποια στιγμη επεσε λιγακι και μεθαυριο λενε θα μπει binance.  

• Like 3
Δημοσ.
2 minutes ago, icenex said:

Ωρε φιλε τι τρελο ξεπουλημα πεφτει....

δε θα πω ψέμματα, από τα πιο εντυπωσιακά κόκκινα εβδομαδιαία κεριά που έχουν διαμορφωθεί.

αρχική μου απόφαση να περιμένω 1 βδομάδα αποδείχθηκε λανθασμένη.

βγάζεις τώρα και χωνευεις το -15% ή ρισκάρεις να χάσεις κι άλλα; φακμι

• Δημιουργία νέου...