Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/2/2025 στις 1:35 ΠΜ, leonidas1269 είπε

Το γεγονος οτι με τοσο σημαντικο θεμα το btc apo 99k πηγε μονο μεχρι 95 και ανεβαινει παλι δεν δειχνει κατι...?icenex,arkin θα ηθελα μια τοποθετηση για αυτο...Εγω το ..διαβαζω οτι ανεξαρτητα απο ειδησεις ,εχει σκοπο να παει τουλαχιστον 125κ to btc...

καλά δεν επηρεάζει καθόλου το Bitcoin και μιλάμε για ένα hack που αν οι τύποι πάνε να πουλήσουν αυτά τα token δεν θα πάρουν τίποτα. Ο όρισμός του shitcoin.

Δημοσ.

Θέλω μια μαντεψιά από όποιον γουστάρει και χωρίς να ζητάω τα ρέστα άμα πέσει έξω, για αυτή τη βδομάδα από τη στιγμή που μιλάμε τώρα στα 94500. Θέλω να τραβήξω ένα κομμάτι BTC. 

Να τραβήξω τώρα ή έχουμε κάνα νέο καλό μέχρι την επόμενη εβδομάδα να κρατηθώ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

Θέλω μια μαντεψιά από όποιον γουστάρει και χωρίς να ζητάω τα ρέστα άμα πέσει έξω, για αυτή τη βδομάδα από τη στιγμή που μιλάμε τώρα στα 94500. Θέλω να τραβήξω ένα κομμάτι BTC. 

Κρατησου 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, greekfragma said:

Θες να αγοράσεις ή να πουλήσεις; Νομίζω πως θα πάει 90k σύντομα

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, snot said:

Θες να αγοράσεις ή να πουλήσεις; Νομίζω πως θα πάει 90k σύντομα

να πουλήσω θέλω για λίγο μετρητό. όχι κανα τρομερό ποσό αλλά και ένα 10% στα 2.000 που λέω να τραβήξω είναι κάνα 200ευρω. Ψειρίζω τη μαϊμού γι αυτό λέω έτσι χαβαλέ προβλέψεις και δε κρατάω και κακίες ότι γίνει. Πληροφορία αν υπάρχει γιατί θέλω να τραβήξω από απόψε έως το επόμενο 5ήμερο μαξ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δικιά μου πρόβλεψη είναι ανακοινώνουν το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία. Τους πουλάει όσο όσο ο τραμπ και συνεχίζει μπουλ μάρκετ.( blow off top στο περίπου) 150κ-180κ να προλάβουν και τα αλτ και πάμε για χοντρή κατρακύλα γενικά ( αυτά δείχνει η κρυστάλλινη μπάλα μου). Δεν πουλάω τίποτα (ελπίζω να βγει σε καλό ) γιατί νιώθω ότι υπάρχει  τρελός φόβος στον λαό

το 90Κ που λέει ο φίλος άνετα είναι πιθανό γιατί είναι στο range

Επεξ/σία από Crbull
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

αποφάσισα να κινηθώ τέλος εβδομάδας. τσέκαρα διάφορα και νομίζω μετά από αρκετές μέρες που τριγυρνάμε στα 92-95 θα πάμε ξανά στα 100+ με αρκετά ανοδικό 7ήμερο.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες.

• Haha 1
Δημοσ.

μήπως ήρθε η ώρα της αναμενόμενης διόρθωσης αυτού του κύκλου? Αν ναι τότε είναι βέβαιο ότι πρωτού γίνει η μεγάλη κατάρρευση θα γίνει ακόμα μια άνοδο προς τα πάνω, μικρή μεν αλλά ότι πρέπει να παγιδεύσει πολύ  κόσμο στο μεγάλο crash.

Αυτό το μοτίβο φυσικά δεν το βγάζω από το μυαλό μου αλλά έχει συμβεί σε όλους τους κύκλους του halving. 

Να προσθέσω ότι το μοτίβο του μεγάλου crash δεν επιβεβαιώνεται ακόμα καθώς μέχρι στιγμής αυτή η αρχική διόρθωση δεν είναι και πολύ μεγάλη. Θα μιλάμε για επιβεβαιωση πιστεύω όταν δούμε να αγγίζει τα 80k

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να και ένας Έλληνας που καταστράφηκε σήμερα από τη μόχλευση. Πρέπει να είναι ο μοναδικός! Όλοι οι υπόλοιποι πάντα κερδίζουν 😂

Επεξ/σία από NiKoSmile
  • Haha 3
Δημοσ.

Και ειμαστε εμεις οι "χαζοι" που εχουμε μπει spot και δεν μας ενδιαφερουν αυτα τα πανω κατω...

Περα απο την πλακα λετε τωρα να φτασαμε σε αυτο το σημειο?

GknS6HiWEAAE54K.jpg

Δημοσ.

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσω μερικά crypto όπως pepe , trump , xrp , και sol   θα έχουμε και άλλες εκπτώσεις τι πιστεύεται; Η θα αρχίσει η άνοδος..

Δημοσ.
Just now, salvador_ said:

Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσω μερικά crypto όπως pepe , trump , xrp , και sol   θα έχουμε και άλλες εκπτώσεις τι πιστεύεται; Η θα αρχίσει η άνοδος..

βάση ιστορικού τιμών πολλά alts παραείναι δελεαστικά.

προσωπικά αν είχα χρήματα για κάψιμο στην άκρη θα έμπαινα.

βλέπεις τις καμπύλες τους και είναι σχεδόν αδύνατο να πάνε ακόμα πιο κάτω. είναι σχεδόν all time lows 4ετίας!

πρόχειρο παράδειγμα

image.png.48cb8235f97b35028958fc5d7b290233.png

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, greekfragma said:

βάση ιστορικού τιμών πολλά alts παραείναι δελεαστικά.

προσωπικά αν είχα χρήματα για κάψιμο στην άκρη θα έμπαινα.

βλέπεις τις καμπύλες τους και είναι σχεδόν αδύνατο να πάνε ακόμα πιο κάτω. είναι σχεδόν all time lows 4ετίας!

πρόχειρο παράδειγμα

image.png.48cb8235f97b35028958fc5d7b290233.png

532f27e9226d3cc0df8e1ef0b455c49c.jpg.f0bc60468edab4684ddb8b1c6d7f4d60.jpg

• Haha 3
  • Δημιουργία νέου...