icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Μπα δεν παίζει να ξαναμπώ σε τέτοιες τιμές τώρα πάλι στο bear market.Προσωπικα ήθελα να βγω από τo btc τελειως γύρω στις 120κ από οτι βλέπω επρεπε να βγω όταν έφτασε πάνω από 100k.Ισως ακόμη κ τώρα να δούμε btc κ στις 150κ αλλά πραγματικά θα περιμένω λίγο ακόμη τουλάχιστον να βγω κ να τσιμπήσω το αρχικό κεφάλαιο μου γιατί μέχρι στιγμής έχω πάρει πίσω το 30% του κεφαλαίου μου πίσω. 1 1
Arkin Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, icenex είπε Μπα δεν παίζει να ξαναμπώ σε τέτοιες τιμές τώρα πάλι στο bear market.Προσωπικα ήθελα να βγω από τo btc τελειως γύρω στις 120κ από οτι βλέπω επρεπε να βγω όταν έφτασε πάνω από 100k.Ισως ακόμη κ τώρα να δούμε btc κ στις 150κ αλλά πραγματικά θα περιμένω λίγο ακόμη τουλάχιστον να βγω κ να τσιμπήσω το αρχικό κεφάλαιο μου γιατί μέχρι στιγμής έχω πάρει πίσω το 30% του κεφαλαίου μου πίσω. Χρυση κινηση θα ηταν αν τα ειχες στειλει ολα εκει στα 100k οπως και το BNB στα 650 θα ελεγες τωρα και 50 να παει δεν θα σε ενοιαζε. Παλι καλα που πηρες καποια εκει στα 100 οποτε υπομονη τωρα να δουμε τι γινεται υπαρχει τεραστιος φοβος απο πισω και τα sell orders ειναι παρα πολλα ειδικα καποια alts bonk floki pepe wif εχουν παει κατα διαολου τελειως και δεν ξερω αν θα μπορεσουν να επανελθουν. Και το ETH αν συνεχιστει θα πεσει απο τα 1500 που εχουμε να το δουμε εκει χρονια. Το BTC ακομα εχει στηριξη ανεβαζει το dominance καθημερινα.
icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, Arkin είπε Χρυση κινηση θα ηταν αν τα ειχες στειλει ολα εκει στα 100k οπως και το BNB στα 650 θα ελεγες τωρα και 50 να παει δεν θα σε ενοιαζε. Παλι καλα που πηρες καποια εκει στα 100 οποτε υπομονη τωρα να δουμε τι γινεται υπαρχει τεραστιος φοβος απο πισω και τα sell orders ειναι παρα πολλα ειδικα καποια alts bonk floki pepe wif εχουν παει κατα διαολου τελειως και δεν ξερω αν θα μπορεσουν να επανελθουν. Και το ETH αν συνεχιστει θα πεσει απο τα 1500 που εχουμε να το δουμε εκει χρονια. Το BTC ακομα εχει στηριξη ανεβαζει το dominance καθημερινα. Καλα προφανως αν ειχα προαισθημα οτι ως εδω ητανε η δουλεια θα τα ειχα στειλει κατι μου ελεγε μεσα μου οτι θα φτασουμε 120+ και μετα θα κρασαρουμε..Τωρα τι κανουμε ειναι η φαση το γυρναμε diamond hands και αμα παμε πιο κατω τα στελνουμε τοτε?Ευτυχως εχω περισσοτερα χρηματα στο Btc γυρω στο 60% του πορτοφολιου μου. Σκεφτομαι μηπως κανω swing trade ετσι για πλακα..Να στειλω πχ στα 80 να ξαναγορασω στα 78κ αν παει παλι πανω να ξανα πουλησω κ παει λεγοντας αλλα με την γκαντεμια που με δερνει παιζει να πεσω σε bulltrap ή beartrap.
Arkin Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, icenex είπε Καλα προφανως αν ειχα προαισθημα οτι ως εδω ητανε η δουλεια θα τα ειχα στειλει κατι μου ελεγε μεσα μου οτι θα φτασουμε 120+ και μετα θα κρασαρουμε..Τωρα τι κανουμε ειναι η φαση το γυρναμε diamond hands και αμα παμε πιο κατω τα στελνουμε τοτε?Ευτυχως εχω περισσοτερα χρηματα στο Btc γυρω στο 60% του πορτοφολιου μου. Σκεφτομαι μηπως κανω swing trade ετσι για πλακα..Να στειλω πχ στα 80 να ξαναγορασω στα 78κ αν παει παλι πανω να ξανα πουλησω κ παει λεγοντας αλλα με την γκαντεμια που με δερνει παιζει να πεσω σε bulltrap ή beartrap. Που να φανταστεις οτι με Trump θα ειχαμε τετοιες αναταραξεις το 120 δεν θεωρουσα οτι ηταν εφικτο σε αυτο το halving ηδη ανεβηκαμε απο το προηγουμενο ATH των 70 χιλιαδων κοντα στα 100+ το παραπανω ηταν ουτοπικο. Προσθεσε και τον trump στην εξισωση οποτε ηταν δυσκολο το παραπανω εσπασε τα 100k σαν milestone και μετα κατρακυλα. Τα diamonds hands θελουν γερα νευρα και δεν ξερω αν τα εχεις με αυτα που εγραψες πιο πανω εχεις μεγαλο ποσο μεσα και δεν ξερω γιατι σιγουρα θα παει καποια στιγμη πανω απο 100 παλι αλλα μπορεις να αντεξεις? Αυτο ειναι το μεγαλο ερωτημα. Με trade οχι μην ασχοληθεις καθολου στο λεω εκ πειρας απλα θα εισαι πανω απο το pc κινητο ολη την ωρα και δεν προκειται να βγαλεις ακρη εχει πολυ μεγαλα τσακαλια και αν το dca και το hold σου φαινεται αγχωτικο το trade απλα θα σε αποτελειωσει μεινε μακρια η συμβουλη μου. Για μενα αυτη τη στιγμη βγαζεις το κεφαλαιο σου και αφηνεις μεσα τα κερδισμενα αν θες τραβα και καποιο κερδος 20-30% απο τα κερδισμενα παντα+ολο το αρχικο κεφαλαιο και οτι γινει. Εκει το παιζεις diamond hands ειδικα οταν εχεις παρει και ενα σεβαστο κερδος. Και αν γουσταρεις ξανα μπαινεις all in αν πεσει του στυλ 20-30k αποκλειστικα στο btc ομως και bnb αν πεσει απο τα 200.
icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 55 λεπτά πριν, Arkin είπε Που να φανταστεις οτι με Trump θα ειχαμε τετοιες αναταραξεις το 120 δεν θεωρουσα οτι ηταν εφικτο σε αυτο το halving ηδη ανεβηκαμε απο το προηγουμενο ATH των 70 χιλιαδων κοντα στα 100+ το παραπανω ηταν ουτοπικο. Προσθεσε και τον trump στην εξισωση οποτε ηταν δυσκολο το παραπανω εσπασε τα 100k σαν milestone και μετα κατρακυλα. Τα diamonds hands θελουν γερα νευρα και δεν ξερω αν τα εχεις με αυτα που εγραψες πιο πανω εχεις μεγαλο ποσο μεσα και δεν ξερω γιατι σιγουρα θα παει καποια στιγμη πανω απο 100 παλι αλλα μπορεις να αντεξεις? Αυτο ειναι το μεγαλο ερωτημα. Με trade οχι μην ασχοληθεις καθολου στο λεω εκ πειρας απλα θα εισαι πανω απο το pc κινητο ολη την ωρα και δεν προκειται να βγαλεις ακρη εχει πολυ μεγαλα τσακαλια και αν το dca και το hold σου φαινεται αγχωτικο το trade απλα θα σε αποτελειωσει μεινε μακρια η συμβουλη μου. Για μενα αυτη τη στιγμη βγαζεις το κεφαλαιο σου και αφηνεις μεσα τα κερδισμενα αν θες τραβα και καποιο κερδος 20-30% απο τα κερδισμενα παντα+ολο το αρχικο κεφαλαιο και οτι γινει. Εκει το παιζεις diamond hands ειδικα οταν εχεις παρει και ενα σεβαστο κερδος. Και αν γουσταρεις ξανα μπαινεις all in αν πεσει του στυλ 20-30k αποκλειστικα στο btc ομως και bnb αν πεσει απο τα 200. Καλα το 120κ δεν ητανε ανεφικτο γιατι μιλαω για $ εδω εφτασε 107κ, περι diamonds hands εχω απλα αυτην την φορα δεν θελω να την παθω οπως την προηγουμενη που με επιασε bulltrap και μετα απο την απειρια μου δεν βγηκα και μαλιστα αντεξα ολο το bear market που στην ουσια ειδα τα λεφτα μου 70% κατω.Αλλα δεν μασησα μπηκα ξανα με κεφαλαιο στα 15κ και για αυτο ειμαι για τα καλα τωρα στα πρασινα. Μαλλον με βλεπω να βγαινω σιγα σιγα με dca αφου μαμιεται το συμπαν..Ηδη τραβηξα λιγο κερδος απο το bnb αφου τα αγορασα 240€ και τωρα πουλησα μερικα στα 505€.Μαλλον θα κανω κατι αντιστοιχο στο Btc αφου και εκει ειμαι ακομη στα πρασινα. 1
icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πουλησα λιγο μαγκες αλλα δεν το βλεπω να ανεβαινει μαλλον θα κανουμε περισσοτερη βουτια, παρτε μασκες, σωσιβια μπρατσακια γιατι πολυ φοβαμαι θα βουτηξουμε για τα καλα Επεξ/σία 10 Μαρτίου από icenex 1 1
greekfragma Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, icenex said: Πουλησα λιγο μαγκες αλλα δεν το βλεπω να ανεβαινει μαλλον θα κανουμε περισσοτερη βουτια, παρτε μασκες, σωσιβια μπρατσακια γιατι πολυ φοβαμαι θα βουτηξουμε για τα καλα δε ξέρω νομίζω παίζει πολύ μπλοφάρισμα. μας έχουν κοιμίσει για τα καλά. το προαίσθημά μου λέει οτι επειδή έχουν γονατίσει τους πάντες με τα ανεβοκατεβάσματα, θα τραβήξουν ένα τρελό spring bounce στο επόμενο 20ήμερο και θα ξαναδούμε τα 100Κ σύντομα. Κάτω από 75-78Κ δε βλέπω με τίποτα. Τα κόκκινα κεριά και η διόρθωση είναι ήδη σταθερά και επίμονα μεγαλύτερη του αναμενόμενου με βάση παλαιότερους κύκλους (ας με διορθώσει κάποιος αν θυμάμαι λάθος). Με απλά λόγια πολύ μονόπαντα κόκκινο πάει και αμφιβάλλω αν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Παρασκευή προβλέπω το πρώτο καλό πράσινο. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από greekfragma 1
Peugeot208 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, icenex είπε Πουλησα λιγο μαγκες αλλα δεν το βλεπω να ανεβαινει μαλλον θα κανουμε περισσοτερη βουτια, παρτε μασκες, σωσιβια μπρατσακια γιατι πολυ φοβαμαι θα βουτηξουμε για τα καλα Προσωπικά θεωρώ ότι θα υπάρξει και άλλη πτώση, με όριο τα 63Κ-65κ. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα δεν θα κάνω καμιά αγορά. Ελπίζω σε σημαντική άνοδο μετά, κοντά στο 30%, όπου και θα αποσύρω ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων. Μετά θα κάνω σίγαση στη Revolut και επαναφορά από Σεπτέμβρη.
icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, greekfragma είπε δε ξέρω νομίζω παίζει πολύ μπλοφάρισμα. μας έχουν κοιμίσει για τα καλά. το προαίσθημά μου λέει οτι επειδή έχουν γονατίσει τους πάντες με τα ανεβοκατεβάσματα, θα τραβήξουν ένα τρελό spring bounce στο επόμενο 20ήμερο και θα ξαναδούμε τα 100Κ σύντομα. Κάτω από 75-78Κ δε βλέπω με τίποτα. Τα κόκκινα κεριά και η διόρθωση είναι ήδη σταθερά και επίμονα μεγαλύτερη του αναμενόμενου με βάση παλαιότερους κύκλους (ας με διορθώσει κάποιος αν θυμάμαι λάθος). Με απλά λόγια πολύ μονόπαντα κόκκινο πάει και αμφιβάλλω αν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Παρασκευή προβλέπω το πρώτο καλό πράσινο. Και εγω να πω την αληθεια μου κατι τετοιο πιστευω αλλα επειδη τιποτα δεν ειναι σιγουρο οπως ειδαμε και στην πραξη τσιμπησα ενα κερδος στο κατεβασμα γιατι δεν πιστευω να παει πιο κατω απο 70κ. Αν φτασει 70κ να ξερετε οτι θα καθαρισει ολα τα longs δεν εχουν μεινει πολλα μεχρι τις 70κ ειναι γυρω στα 900M ενω τα shorts απο την αλλη μερια καποια στιγμη χθες ητανε 12 δις λογικα εκλεισε τα shorts-τσιμπησε κοσμος κερδος για αυτο βλεπουμε sell off και τωρα εχουν μεινει γυρω στα 8δις shorts. Ενα καλο pump μεχρι τα 84κ αν γινει θα ανεβουμε πολυ μπαμ γιατι εχει πολυ κοσμο εκει που θα παθουν ρευστοποιηση. 24 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Προσωπικά θεωρώ ότι θα υπάρξει και άλλη πτώση, με όριο τα 63Κ-65κ. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα δεν θα κάνω καμιά αγορά. Ελπίζω σε σημαντική άνοδο μετά, κοντά στο 30%, όπου και θα αποσύρω ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων. Μετά θα κάνω σίγαση στη Revolut και επαναφορά από Σεπτέμβρη. Γραφω πιο πανω τι πιστευω οτι θα γινει αλλα δεν ειναι απιθανο να συμβει κ αυτο που λες δεν απεχει κ πολυ απο εκει, αλλα αν παει σε τετοια επιπεδα πολυ φοβαμαι οτι θα τελειωσει το bullrun αδοξα αυτη την φορα.
pp6210 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου οσοι πιστευετε οτι θα παμε κατω απο 70 εχετε λαβει υποψη οτι σε αυτη την καθοδο (σε σχεση μεβτις προηγουμενες) υπαρχουν οι θεσμικοι οι οποιοι περιμενουν να σκουπισουν... αμα χασουμε και τα 70 θα γινουν πορτοκαλι ολα!
icenex Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, pp6210 είπε οσοι πιστευετε οτι θα παμε κατω απο 70 εχετε λαβει υποψη οτι σε αυτη την καθοδο (σε σχεση μεβτις προηγουμενες) υπαρχουν οι θεσμικοι οι οποιοι περιμενουν να σκουπισουν... αμα χασουμε και τα 70 θα γινουν πορτοκαλι ολα! Μα για αυτο δεν το πιστευω οτι δεν θα πεσουμε τοσο κατω πραγματικα θα σκουπισουν ολα τα longs μεχρι τα 70K δεν θα μεινει κολυμπηρθοξυλο. Εν τω μεταξυ κοιταω τα shorts vs Longs και μιλαμε βρωμαει short squeeze η φαση αλλα ποτε δεν ξερεις καμια φορα κ για αυτο τσιμπησα ενα μικρο κερδος ετσι εστω και για αυτες τις λιγες πιθανοτητες να παμε πιο κατω, ουτως η αλλως ειχα ξανατσιμπησει σε τετοιες τιμες στο ανεβασμα.
Tronis20 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Τώρα τελευταία έχω μια αίσθηση ότι τα crypto έχουν χάσει αυτή την αίγλη του καινούριου-"ανακαλύψαμε την Αμερική"-"θα γίνουμε πλούσιοι" και ο κόσμος τζογαρει περισσότερο γτ βαρέθηκε να μην έχει λαμπο και τα "κοράκια" ξεζουμιζουν τις οικονομίες των retail investors. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πιστεύω ότι η αγορά χρειάζεται κάτι καινοτόμο. Στον προηγούμενο κύκλο είχαμε τα nft (Βατερλώ). Σε αυτόν τον κύκλο προς το παρών έχουμε μόνο τον Trump με τις τρελές του! 1
chek2fire Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου Mην ξεχνάμε ότι σε κάθε μεγάλο crash σε κάθε κύκλο συνοδεύεται πάντα και από μια κατάρρευση ανταλλακτήριου.
NiKoSmile Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 2 ώρες πριν, chek2fire είπε Mην ξεχνάμε ότι σε κάθε μεγάλο crash σε κάθε κύκλο συνοδεύεται πάντα και από μια κατάρρευση ανταλλακτήριου. Σε αυτό τον κύκλο μπορεί να έχουμε και τον τρίτο παγκόσμιο. Η κατάρρευση ενός ανταλλακτηρίου πλέον θα είναι η αδιάφορη είδηση την ημέρας. 1 1
greekfragma Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου ποιος θέλει να το τζινξάρει πρώτος; 😅 ΤΙΙΙΙΙΙ αΦτο ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις