snot Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 8 hours ago, Tronis20 said: Τώρα τελευταία έχω μια αίσθηση ότι τα crypto έχουν χάσει αυτή την αίγλη του καινούριου-"ανακαλύψαμε την Αμερική"-"θα γίνουμε πλούσιοι" και ο κόσμος τζογαρει περισσότερο γτ βαρέθηκε να μην έχει λαμπο και τα "κοράκια" ξεζουμιζουν τις οικονομίες των retail investors. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά πιστεύω ότι η αγορά χρειάζεται κάτι καινοτόμο. Στον προηγούμενο κύκλο είχαμε τα nft (Βατερλώ). Σε αυτόν τον κύκλο προς το παρών έχουμε μόνο τον Trump με τις τρελές του! Όχι μόνο αυτό. Όλοι ασχολούνται με την τιμή και ο χώρος έχει γίνει καζίνο. Αντί να αγοράζεις btc για να έχεις περισσότερο btc, αγοράζεις btc για να έχεις περισσότερα ευρώ... 1
chek2fire Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 3 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Σε αυτό τον κύκλο μπορεί να έχουμε και τον τρίτο παγκόσμιο. Η κατάρρευση ενός ανταλλακτηρίου πλέον θα είναι η αδιάφορη είδηση την ημέρας. ούρσουλα εσύ? 2
NiKoSmile Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, chek2fire είπε ούρσουλα εσύ? Πέρα από την πλάκα έχω σοβαρά νέα. Στις 16 Απριλίου 2025, αναμένεται μια σημαντική εξέλιξη στη συνεχιζόμενη νομική διαμάχη μεταξύ της Ripple Labs και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC). Η ημερομηνία αυτή αποτελεί προθεσμία για τη Ripple να καταθέσει την έφεση της σχετικά με την απόφαση που αφορά την ταξινόμηση του XRP ως τίτλου (security). 2
ted64 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου χτυπά το κινητό: "Γεια σας ονομάζομε ταδε και σας καλώ από το ασφαλιστικό γραφείο coimarketcap" μήπως έχετε πέσει ποτέ θύμα διαδικτυακής απάτης;" -Όχι αλλά νομίζω ότι θα πέσω τώρα. Το κλείνω και μπλοκάρω τον αριθμό. Η γυναικεία φωνή φαινόταν από υπολογιστή, είχε πολλές διακοπές, ο αριθμός ξεκινά από +30. Χρησιμοποιώ coinmarketcap στο κινητό που έχω τον αριθμό. Πόσα δεδομένα μου έχουν πέσει σε λάθος χέρια; 4
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 ώρες πριν, ted64 είπε χτυπά το κινητό: "Γεια σας ονομάζομε ταδε και σας καλώ από το ασφαλιστικό γραφείο coimarketcap" μήπως έχετε πέσει ποτέ θύμα διαδικτυακής απάτης;" -Όχι αλλά νομίζω ότι θα πέσω τώρα. Το κλείνω και μπλοκάρω τον αριθμό. Η γυναικεία φωνή φαινόταν από υπολογιστή, είχε πολλές διακοπές, ο αριθμός ξεκινά από +30. Χρησιμοποιώ coinmarketcap στο κινητό που έχω τον αριθμό. Πόσα δεδομένα μου έχουν πέσει σε λάθος χέρια; Δώσε ολόκληρο τον αριθμό μη μασάς. +30 σημαίνει Ελλαδιστάν 😀
ted64 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Δώσε ολόκληρο τον αριθμό μη μασάς. +30 σημαίνει Ελλαδιστάν 😀 6944329144 1 1
NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ted64 είπε 6944329144 https://www.white-pages.gr/arithmos/6944329144 1
icenex Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 17 ώρες πριν, greekfragma είπε είστε έτοιμοι για εκτόξευση; Μακαρι γιατι εχουμε ξενερωσει με αυτο το bullrun το περιμεναμε πιο εκρηκτικο στις κινησεις του.
greekfragma Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 24 minutes ago, icenex said: Μακαρι γιατι εχουμε ξενερωσει με αυτο το bullrun το περιμεναμε πιο εκρηκτικο στις κινησεις του. Σιγοβραζει η φάση καιρό τώρα. Νομίζω ότι ειδικά όσα γίνονται Ουκρανία με τους Ρώσους να έχουν μπουκαρει για τα καλά και τη συμφωνία για τα ορυκτά με Τραμπ και πως θα μοιράσουν την πίτα με τον Πούτιν στα εδάφη και την επικείμενη συνθηκολόγηση θα υπάρξει ευκαιρία να επενδύσει κόσμος σε κρυπτο και όχι σε νορμάλ τίτλους και χρηματιστήρια. Ειδικά με τη φάση των δασμών και οφθαλμός αντί οφθαλμού νομίζω πολύς κόσμος θα προτιμήσει μπιτκοην και αλτ ειδικά τώρα που βρίσκονται και χαμηλά που ματώνουν τόσο καιρό συνεχόμενα.
alldaynews Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/me-pothen-esches-i-exargirosi-ton-bitcoins/ Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό? 1
greekfragma Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 hour ago, alldaynews said: https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/me-pothen-esches-i-exargirosi-ton-bitcoins/ Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό? ναι γιατί όσοι είμαστε με κρύπτο είμαστε με ελληνικές τράπεζες. καλή τύχη να βρουν τα χρήματα σε λογαριασμούς αλλοδαπής. 😅 2 2
NiKoSmile Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν μερικοί! Με δηλωμένα και φορολογημένα χρήματα είμαστε στα crypto. Και κάνουμε αμάν να τα βγάλουμε εκτός των ελληνικών τραπεζών! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φέρουμε πίσω σε ελληνική τράπεζα. Αλλά και αν τα φέρουμε... δεν είναι Μαύρα! 1
greekfragma Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 17 minutes ago, NiKoSmile said: Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν μερικοί! Με δηλωμένα και φορολογημένα χρήματα είμαστε στα crypto. Και κάνουμε αμάν να τα βγάλουμε εκτός των ελληνικών τραπεζών! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φέρουμε πίσω σε ελληνική τράπεζα. Αλλά και αν τα φέρουμε... δεν είναι Μαύρα! αναρωτιέμαι αν γνωρίζεις που βρίσκομαι και πως χειρίζομαι τα χρήματά μου. αν εσύ δε προνόησες δε σου φταίει κανείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις