NiKoSmile Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ted64 είπε 6944329144 https://www.white-pages.gr/arithmos/6944329144 1
icenex Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 17 ώρες πριν, greekfragma είπε είστε έτοιμοι για εκτόξευση; Μακαρι γιατι εχουμε ξενερωσει με αυτο το bullrun το περιμεναμε πιο εκρηκτικο στις κινησεις του.
greekfragma Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 24 minutes ago, icenex said: Μακαρι γιατι εχουμε ξενερωσει με αυτο το bullrun το περιμεναμε πιο εκρηκτικο στις κινησεις του. Σιγοβραζει η φάση καιρό τώρα. Νομίζω ότι ειδικά όσα γίνονται Ουκρανία με τους Ρώσους να έχουν μπουκαρει για τα καλά και τη συμφωνία για τα ορυκτά με Τραμπ και πως θα μοιράσουν την πίτα με τον Πούτιν στα εδάφη και την επικείμενη συνθηκολόγηση θα υπάρξει ευκαιρία να επενδύσει κόσμος σε κρυπτο και όχι σε νορμάλ τίτλους και χρηματιστήρια. Ειδικά με τη φάση των δασμών και οφθαλμός αντί οφθαλμού νομίζω πολύς κόσμος θα προτιμήσει μπιτκοην και αλτ ειδικά τώρα που βρίσκονται και χαμηλά που ματώνουν τόσο καιρό συνεχόμενα.
alldaynews Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/me-pothen-esches-i-exargirosi-ton-bitcoins/ Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό? 1
greekfragma Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 hour ago, alldaynews said: https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/me-pothen-esches-i-exargirosi-ton-bitcoins/ Δεν ξέρω αν το είδατε αυτό? ναι γιατί όσοι είμαστε με κρύπτο είμαστε με ελληνικές τράπεζες. καλή τύχη να βρουν τα χρήματα σε λογαριασμούς αλλοδαπής. 😅 2 2
NiKoSmile Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν μερικοί! Με δηλωμένα και φορολογημένα χρήματα είμαστε στα crypto. Και κάνουμε αμάν να τα βγάλουμε εκτός των ελληνικών τραπεζών! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φέρουμε πίσω σε ελληνική τράπεζα. Αλλά και αν τα φέρουμε... δεν είναι Μαύρα! 1
greekfragma Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 17 minutes ago, NiKoSmile said: Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν μερικοί! Με δηλωμένα και φορολογημένα χρήματα είμαστε στα crypto. Και κάνουμε αμάν να τα βγάλουμε εκτός των ελληνικών τραπεζών! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα φέρουμε πίσω σε ελληνική τράπεζα. Αλλά και αν τα φέρουμε... δεν είναι Μαύρα! αναρωτιέμαι αν γνωρίζεις που βρίσκομαι και πως χειρίζομαι τα χρήματά μου. αν εσύ δε προνόησες δε σου φταίει κανείς. 1
NiKoSmile Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε αναρωτιέμαι αν γνωρίζεις που βρίσκομαι και πως χειρίζομαι τα χρήματά μου. αν εσύ δε προνόησες δε σου φταίει κανείς. Εγώ γιατί θα έπρεπε να ξέρω; Υπάρχουν συστήματα που βρίσκουν τα πάντα. Ακόμα και αν έχεις μεταφέρει κεφάλαια στην βόρεια Κορέα, άσχετα αν δεν μπορούν να σε πιάσουν εκεί. Το θέμα είναι να μη μπλέξεις με κάτι παράνομο που θα τα ενεργοποιήσει και αρχίσουν και σε ψάχνουν. Για χρήματα που είναι δικά σου και φορολογημένα για πιο λόγο να ανησυχείς; 1
leonidas1269 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Aντι να συζητησουμε που σε αυτο τον κυκλο χασαμε τα αβγα και τα πασχαλια με τους....γκουρου της πλακας(που ζητανε κ συνδρομες) στα yutube και στα σεμιναρια (με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω....) εχουμε πιασει σοβαρη συζητηση για φορολογια λες και υπαρχουν πολλοι που βγαλανε τρελα κερδη και ...ανησυχουν μην τους πιασει η εφορια....Ναι η γνωστη εφορια...που μετα απο 10 χρονια δεν μπορει καν.. να εφαρμοσει το περιουσιολόγιο......Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου πραγματικα.... 5 1
kostakis81 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου ρε μαγκες απλα και περιεκτικα λογια κοντες μπαλιες και γρηγορες !!! ποτε μπαινουμε ? τωρα στα 75 η περιμενουμε να πιασει τα 50κ ? θα πεσει τοσο χαμηλα?
poulaki1976 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, kostakis81 είπε ρε μαγκες απλα και περιεκτικα λογια κοντες μπαλιες και γρηγορες !!! ποτε μπαινουμε ? τωρα στα 75 η περιμενουμε να πιασει τα 50κ ? θα πεσει τοσο χαμηλα? Κανείς δεν ξέρει Πάρε ρίσκο
icenex Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, kostakis81 είπε ρε μαγκες απλα και περιεκτικα λογια κοντες μπαλιες και γρηγορες !!! ποτε μπαινουμε ? τωρα στα 75 η περιμενουμε να πιασει τα 50κ ? θα πεσει τοσο χαμηλα? Αμα ξεραμε τι θα κανει μετα ολοι εδω μεσα θα ποσταραμε τις λαμπο μας, αν και εγω θα ποσταρα το gtr Οτι ξερεις ξερουμε, εγω ας πουμε ειμαι πιο bullish θεωρω οτι θα παμε πανω αλλο μελος θα σου πει οτι θα παμε κατω.Ουτε εγω ουτε εκεινος ξερει κατι παραπανω μια μαντεψια κανουμε με βαση καποια στοιχεια-σημαδια που βλεπουμε. 4
Peugeot208 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, icenex είπε Αμα ξεραμε τι θα κανει μετα ολοι εδω μεσα θα ποσταραμε τις λαμπο μας, αν και εγω θα ποσταρα το gtr Οτι ξερεις ξερουμε, εγω ας πουμε ειμαι πιο bullish θεωρω οτι θα παμε πανω αλλο μελος θα σου πει οτι θα παμε κατω.Ουτε εγω ουτε εκεινος ξερει κατι παραπανω μια μαντεψια κανουμε με βαση καποια στοιχεια-σημαδια που βλεπουμε. Challenge accepted. Μπες στα 65000€ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις