salvador_ Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου το shitcoin του trump πως το βλέπετε; προσωπικά πιστεύω οτι θα εχει μεγάλες αυξομειώσεις κακώς δεν το ειχα αγοράσει στα 7 δολάρια
Tommygre Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, salvador_ είπε το shitcoin του trump πως το βλέπετε; προσωπικά πιστεύω οτι θα εχει μεγάλες αυξομειώσεις κακώς δεν το ειχα αγοράσει στα 7 δολάρια Απο που θα το αγοραζες τοτε; Εγω εκεινο το Σαββατο που υο ανακοινωσε το έβλεπα απο τα 4$ να ανεβαινει αλλα δεν μπορουσα να το αγορασω, επειδη ηταν διαθεσιμο μονο στο pump.fun οπου δεν με αφηνε να κανω λογαριασμο εκτος ηπα. Εννοεις στο binance ; Νομιζω το βαλαν οταν ηδη ειχε φτασει τα ιστορικα υψηλα 72$ Ακομη το μετανιωνω εκεινη την μερα που δεν μπορεσα να αγορασω Τουλαχιστον εκεινη την μερα ρκανα daytrade solana και εβγαλα ενα ευκολο χιλιαρικο Επεξ/σία 24 Απριλίου από Tommygre
greekfragma Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 1 minute ago, ooaris said: Όλη αυτή η άνοδος επειδή η coinbase εξαγόρασε την deribit ;; δε θα το λεγα...περισσότερο θα έλεγα οτι έχουμε θέμα με το liquidity και αν τελικά το btc οδηγεί την αγορά και στα fiat. επίσης μη ξεχνάμε πόσο καιρό η τιμή κρατιόταν χαμηλά με ελάχιστη κίνηση... σα καζάνι που σιγοβράζει πριν κάνει το μπαμ...όσο περισσότερο βράζει τόσο μεγαλύτερο το μπαμ. 1
BLiTzER Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Πριν 3 βδομάδες αποφάσισα να μετατρέψω όλα τα crypto μου σε ETH, με τιμή κάτω από $1600 ανά μονάδα. Καλά πήγε αυτό.
kkatzos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 1 ώρα πριν, BLiTzER είπε Πριν 3 βδομάδες αποφάσισα να μετατρέψω όλα τα crypto μου σε ETH, με τιμή κάτω από $1600 ανά μονάδα. Καλά πήγε αυτό. Ε πούλησε τα τώρα και πάρε κάποιο με προοπτική. Το ETH έκανε ανέλπιστα γερή άνοδο. Δε νομίζω να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.
BLiTzER Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Περιμένω να κάνει άλλη μια καλή κορυφή και έφυγα! Βγήκα. 50% κέρδος. Μια χαρά. Στον επόμενο κύκλο πάλι. Επεξ/σία 9 Μαϊου από BLiTzER
kkatzos Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 43 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Βγήκα. 50% κέρδος. Μια χαρά. Στον επόμενο κύκλο πάλι. Ε τώρα το @@μησες 😂 2
NiKoSmile Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Μόλις βγήκαμε από την BTC season! Αν και δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έχουμε altcoin season καλοκαιριάτικα... δεν περιμένω τα χειρότερα.
BLiTzER Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, icenex είπε Ετσι απο περιεργεια σε τι τιμη σκεφτεστε να πουλησετε? Εγώ πούλησα ETH στα $2.344. Αλλά είχα πολύ σοβαρά κέρδη, οπότε τα πήρα κι έφυγα. Μακριά η απληστία από εμάς. Έχω φάει πολλά σκατά και έχω μάθει. Επεξ/σία 9 Μαϊου από BLiTzER
NiKoSmile Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 λεπτά πριν, icenex είπε Ετσι απο περιεργεια σε τι τιμη σκεφτεστε να πουλησετε? Το ETH 4900 με 5900
icenex Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 17 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Εγώ πούλησα ETH στα $2.344. Αλλά είχα πολύ σοβαρά κέρδη, οπότε τα πήρα κι έφυγα. Μακριά η απληστία από εμάς. Έχω φάει πολλά σκατά και έχω μάθει. Αν με ρωτας βιαστηκες με το eth...και εγω αγορασα ενα σεβαστο ποσο στα 1700 αλλα θα πουλησω οταν παει πανω απο 3k. 18 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε Το ETH 4900 με 5900 Και εγω καπου εκει λεω να βγω τελειως απο το eth... βεβαια επειδη καποια κερδη τα εκανα eth οταν επεσε λογικα θα πουλησω οταν παει πανω απο 3κ και τα αλλα που εχω απο το bear market στα ιδια επιπεδα που σκεφτεσαι και εσυ...Βεβαια παλια ελεγα 8-10κ αλλα δεν το βλεπω να παει τοσο πανω το eth. Απο την αλλη περιμενω να δω τι θα κανει το btc αν σπασει all time high και ειδικα αν παει πανω απο 110 λογικα θα το στειλω ολο οτι εχω και δεν εχω.Αλλιως εχω βαλει στο μυαλο μου βαρια μεχρι τελος του μηνος να το στειλω οποια κ να ειναι η τιμη κ ποσο μαλλον αν ειναι πανω απο 100κ, ευτυχως δεν ψαρωσα να το στειλω οταν πεσαμε κατω απο 80κ.
BLiTzER Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 28 λεπτά πριν, icenex είπε Αν με ρωτας βιαστηκες με το eth...και εγω αγορασα ενα σεβαστο ποσο στα 1700 αλλα θα πουλησω οταν παει πανω απο 3k. Δεδομένου ότι έβαλα 4,5 χιλιάρικα στην τσέπη μου, δε θα έλεγα ότι βιάστηκα. 😛 Καταλαβαίνω τι λες, αλλά βαριέμαι το hodling. Σε περίοδο 3-5 ετών που κάποιος θα κρατήσει και θα 4πλασιάσει τα κέρδη του, εγώ θα έχω πάρει 2x 10 φορές. Όλα είναι σχετικά, βέβαια. Ανάλογα τα θέλω και τα νεύρα του καθενός.
icenex Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 4 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Δεδομένου ότι έβαλα 4,5 χιλιάρικα στην τσέπη μου, δε θα έλεγα ότι βιάστηκα. 😛 Καταλαβαίνω τι λες, αλλά βαριέμαι το hodling. Σε περίοδο 3-5 ετών που κάποιος θα κρατήσει και θα 4πλασιάσει τα κέρδη του, εγώ θα έχω πάρει 2x 10 φορές. Όλα είναι σχετικά, βέβαια. Ανάλογα τα θέλω και τα νεύρα του καθενός. Μα δεν μιλησα πουθενα να κανεις hodl για 3-5 χρονια ειπα απλα οτι επρεπε να τα στειλεις οταν παει πανω απο 3κ με λιγα λογια να εβγαζες πανω απο 100% κερδος και οχι 50% που εβγαλες τωρα. Θα μου πεις καλλιο 5 και στο χερι παρα 10 κ καρτερι, θεωρω ομως στο alt coin season στο χειροτερο σεναριο το eth θα σπασει το προηγουμενο υψηλο και ας μην παει πολυ παραπανω.Νομιζω στην ξεφτιλα θα σπασει τα 5κ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις