Xvipes Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 44 minutes ago, ted64 said: https://edition.cnn.com/2025/08/25/business/trump-fire-fed-governor Δεν το βλέπω καλά το δολάριο Πόσο ακόμα; 🙈
ted64 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Ποιος ξέρει: όλο φανφάρες και μεγάλα λόγια είναι ο MAGAS. Ακόμα και έτσι χάνει και άλλη αξιοπιστία το δολάριο. Ήρθε η ώρα να πάω σε άλλα stablecoins άσχετα με δολάριο. Το Eurc τι λέει από αξιοπιστία;
NiKoSmile Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Φθηνό δολάριο είναι ο στόχος εδώ και χρόνια... Το ακριβό δολάριο είναι κακό για την οικονομία! 1 ώρα πριν, ted64 είπε Ποιος ξέρει: όλο φανφάρες και μεγάλα λόγια είναι ο MAGAS. Ακόμα και έτσι χάνει και άλλη αξιοπιστία το δολάριο. Ήρθε η ώρα να πάω σε άλλα stablecoins άσχετα με δολάριο. Το Eurc τι λέει από αξιοπιστία; Εγώ τα γυρίζω όλα σιγά σιγά σε δολάρια!
ted64 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 21 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Φθηνό δολάριο είναι ο στόχος εδώ και χρόνια... Το ακριβό δολάριο είναι κακό για την οικονομία! Εγώ τα γυρίζω όλα σιγά σιγά σε δολάρια! Επειδή είναι φτηνό;
NiKoSmile Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ted64 είπε Επειδή είναι φτηνό; Ναι, είναι ευκαιρία επένδυσης. Αν αγοράσεις δολάρια με ευρώ τώρα και μετά η ισοτιμία πάει π.χ. από 1,16 σε 1,04 έχεις ήδη κέρδος 12% μόνο και μόνο από τη συναλλαγματική διαφορά (currency gain) συν το επιτόκιο που παίρνεις σε δολάρια που είναι σχεδόν 3 φορές πάνω σε σχέση με το ευρώ. Επεξ/σία 27 Αυγούστου από NiKoSmile
ted64 Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Σε άλλες εποχές θα ήταν σίγουρη ιδέα. Αλλά απ' την άλλη...
NiKoSmile Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, σε κάθε κρίση και χάος όλοι τρέχουν στο δολάριο, γιατί παραμένει το παγκόσμιο αποθεματικό, με την πιο βαθιά και ρευστή αγορά. Άλλο η πολιτική φασαρία, άλλο η οικονομική ισχύς του νομίσματος. 1
ted64 Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Όχι αν επιτεθούν σε γραφεία της FED. Άλλωστε η νέα τους οικονομική πολιτική είναι να αυξήσουν τις εξαγωγές. Αυτό γίνεται με χαμηλό δολάριο. Ακόμα και αν ανταυτού συνεχίσει με τους δασμούς θα ανέβει ο πληθωρισμός πριν έρθει ύφεση. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από ted64
Xvipes Δημοσ. 28 Αυγούστου Δημοσ. 28 Αυγούστου On 26/08/2025 at 14:18, NiKoSmile said: Φθηνό δολάριο είναι ο στόχος εδώ και χρόνια... Το ακριβό δολάριο είναι κακό για την οικονομία! Εγώ τα γυρίζω όλα σιγά σιγά σε δολάρια! Και εγώ αυτό έκανα μόλις έπεσε το δολάριο εκεί που είναι τώρα αλλά το κοιτάω κάθε μέρα και είμαι σε φάση: 1
Newbie1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Βγήκε το WLFI. https://coinmarketcap.com/currencies/world-liberty-financial-wlfi/ Χαμηλα το βλεπω για αρχη και χωρις pump. 1
userAnon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Παιδιά 2 ερωτήσεις. Είχα βάλει παλιότερα στην Binance κάποια λίγα χρήματα. Πως μπορώ να τα τραβήξω στον λογαριασμό της τραπεζας? Δουλευει κανονικά η αναληψη? Ποια πλατφόρμα να προτείνετε για daily trading? Που να έχει ευκολες αναλήψεις - καταθέσεις για Ελλάδα? 1
NiKoSmile Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Στις 15/9/2025 στις 8:20 ΜΜ, userAnon είπε Παιδιά 2 ερωτήσεις. Είχα βάλει παλιότερα στην Binance κάποια λίγα χρήματα. Πως μπορώ να τα τραβήξω στον λογαριασμό της τραπεζας? Δουλευει κανονικά η αναληψη? Ποια πλατφόρμα να προτείνετε για daily trading? Που να έχει ευκολες αναλήψεις - καταθέσεις για Ελλάδα? Αν πέρασε καιρός λογικά θα πρέπει να κάνεις ξανά κατάθεση (προτίμησε sepa) για να κάνεις ανάληψη!
userAnon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 23 hours ago, NiKoSmile said: Αν πέρασε καιρός λογικά θα πρέπει να κάνεις ξανά κατάθεση (προτίμησε sepa) για να κάνεις ανάληψη! ναι έχει περάσει καιρός.. άρα αν κάνω μικρή κατάθεση μετά μπορώ να τα τραβήξω στον λογαρισαμό τράπεζας κανονικά. γιατί είχα διαβάσει/δει παλιότερα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με EU και ευρώ (κάτι τέτοιο) Επίσης υπάρχει κάποιο καλύτερο ανταλακτήριο που να μην έχει προβλήματα με αναλήψεις καταθέσεις ή μπορώ να θεωρήσω ότι το πρόβλημα με την Binance έχει λυθεί?
Joe22 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, userAnon είπε ναι έχει περάσει καιρός.. άρα αν κάνω μικρή κατάθεση μετά μπορώ να τα τραβήξω στον λογαρισαμό τράπεζας κανονικά. γιατί είχα διαβάσει/δει παλιότερα ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με EU και ευρώ (κάτι τέτοιο) Επίσης υπάρχει κάποιο καλύτερο ανταλακτήριο που να μην έχει προβλήματα με αναλήψεις καταθέσεις ή μπορώ να θεωρήσω ότι το πρόβλημα με την Binance έχει λυθεί? Δε νομίζω πώς υπάρχει πρόβλημα να τα αφήσεις να κάθονται εκεί, καιρό. Αν τα έχεις να κάθονται σε usdc για παράδειγμα, μπορείς να τα έχεις έτσι και για μήνες, και να τα μετατρέψεις σε ευρώ σε ελλαδική τράπεζα όποτε θες. Αυτά από ενημέρωση που έχω Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από Joe22 1
userAnon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, Joe22 said: Δε νομίζω πώς υπάρχει πρόβλημα να τα αφήσεις να κάθονται εκεί, καιρό. Αν τα έχεις να κάθονται σε usdc για παράδειγμα, μπορείς να τα έχεις έτσι και για μήνες, και να τα μετατρέψεις σε ευρώ σε ελλαδική τράπεζα όποτε θες. Αυτά από ενημέρωση που έχω κάποια στιγμή θυμάμαι ότι μπορούσα να κάνω αναλήψεις σε ευρώ απο την binance το ίδιο ευκολα με τις κατεθέσεις, αλλα αυτό σταμάτησε.. αυτο που κυρίως με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι αν υπάρχει άλλη πλατφόρμα που να οι αναλήψεις - καταθέσεις να γίνονται εύκολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις