Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση πριν πάρω στο μαγαζί,έτσι για να ξέρω τι παίζει,αγόρασα ένα laptop Lenovo legion 5 κατέβασα ένα πρόγραμμα το Lenovo vantage και εκεί που κοιτούσα το τι καλούδια έχει το laptop βλέπω και ποσό εγγύηση έχω ακόμα,εγώ το laptop το αγόρασα τώρα Αύγουστο,και εκεί λέει οτι ενεργοποιήθηκε 3 Μαρτίου νομίζω και ότι έχω υπόλοιποι εγγύησης 18 μήνες ακόμα τι παίζει;μου έστειλαν μετα/μενο η ανακατασκευή; Γιατί μου φαίνεται περίεργο αυτό!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, argyris30 είπε

Ρε παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση πριν πάρω στο μαγαζί,έτσι για να ξέρω τι παίζει,αγόρασα ένα laptop Lenovo legion 5 κατέβασα ένα πρόγραμμα το Lenovo vantage και εκεί που κοιτούσα το τι καλούδια έχει το laptop βλέπω και ποσό εγγύηση έχω ακόμα,εγώ το laptop το αγόρασα τώρα Αύγουστο,και εκεί λέει οτι ενεργοποιήθηκε 3 Μαρτίου νομίζω και ότι έχω υπόλοιποι εγγύησης 18 μήνες ακόμα τι παίζει;μου έστειλαν μετα/μενο η ανακατασκευή; Γιατί μου φαίνεται περίεργο αυτό!

Πρέπει να επικοινωνήσεις με την Lenovo για να τους πεις οτι αγόρασες τωρα το λαπτοπ και αν εχει γινει καποιο λαθος με την εγγυηση. Αν σου πουν οτι ειχε ενεργοποιηθεί οντως τον Μάρτιο τοτε ναι παιζει να ειναι επαναχρησιμοποιημενο το λαπτοπ. Το κουτι ηταν σφραγισμένο κανονικα και αν ναι το πηρες απο έμπιστο μαγαζι;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, argyris30 είπε

Το κουτί ναι ήταν σφράγισμενο και το μαγαζί από εδώ μέσα το έμαθα!οταν έψαχνα για laptop!

Καλα καταλαβα! Ειναι απο τις επιλογες μαγαζιών που κανει ο @zacharis1955και η παρεα του. Παρε ενα τηλεφωνο αυριο στην Lenovo και ρωτα τι παιζει παντως με την εγγυηση και αν εχει γινει απλα καποιο λαθος! Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ειναι λαθος η εγγυηση γιατι εχω διαβασει οτι το εχουν παθει και αλλοι αυτο. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, argyris30 είπε

Η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς, αυτό που περιγράφεις έχει παρατηρηθεί πολλές φορές σε διάφορες μάρκες...

44 λεπτά πριν, Theodoscus είπε

Καλα καταλαβα! Ειναι απο τις επιλογες μαγαζιών που κανει ο @zacharis1955και η παρεα του. Παρε ενα τηλεφωνο αυριο στην Lenovo και ρωτα τι παιζει παντως με την εγγυηση και αν εχει γινει απλα καποιο λαθος! Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ειναι λαθος η εγγυηση γιατι εχω διαβασει οτι το εχουν παθει και αλλοι αυτο. 

Ακόμα προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι έκανες την σούπερ ντούπερ αγορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, argyris30 είπε

Φίλε μου κάλο θα είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα αγοράς !
Εάν υπάρχει κάποιο λάθος ! Στην συνέχεια επικοινωνείς με την Lenovo Service Greece  στο 2111984507 και ρωτάς σχετικός !
Εάν σου πούλησαν μεταχειρισμένο λαπτοπ χωρίς να σε ενημερώσουν πρέπει να σου δώσουν καινούργιο η τα λεφτά σου πίσω !
Καλύπτεσαι νομικά !

ότι θέλεις πάνω σε αυτό στείλε μου prive γιατί το θέμα δεν έχει σχέση με αυτά :)

Επεξ/σία από tsoubas
Δημοσ.

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Ψάχνω για λογαριασμό φίλου laptop αξίας γύρω στα 800-900 ευρώ. Δεν ενδιαφέρεται εάν θα έχει διακριτή κάρτα γραφικών αλλά κυρίως δυνατό επεξεργαστή.

Αναφέρω την τιμή με στενά περιθώρια καθώς πρόκειται να το πάρει μέσω επιδοτούμενου προγράμματος.

Έχουμε δει τα παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/s/30276827/Dell-Inspiron-5510-i5-11300H-8GB-512GB-FHD-W10-Home-Platinum-Silver.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/30217415/Dell-Vostro-5515-Ryzen-5-5500U-8GB-256GB-256GB-FHD-W10-Pro-Titan-Grey.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/30540627/Dell-Inspiron-5515-Ryzen-7-5700U-16GB-512GB-FHD-W10-Home-Mist-Blue.html#specs

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!

Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω για θείο μου laptop μέχρι 600€.

Η χρήση για την οποία προορίζεται είναι ερασιτεχνική φωτογραφία, οπότε φαντάζομαι τουλάχιστον 15.6" 1080p. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάει σε IPS που βλέπω μερικά.

Μετά βλέπω Ryzen 5, παίζει κάτι άλλο αυτόν τον καιρό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Dim_nik44 είπε

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Ψάχνω για λογαριασμό φίλου laptop αξίας γύρω στα 800-900 ευρώ. Δεν ενδιαφέρεται εάν θα έχει διακριτή κάρτα γραφικών αλλά κυρίως δυνατό επεξεργαστή.

Αναφέρω την τιμή με στενά περιθώρια καθώς πρόκειται να το πάρει μέσω επιδοτούμενου προγράμματος.

Έχουμε δει τα παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/s/30276827/Dell-Inspiron-5510-i5-11300H-8GB-512GB-FHD-W10-Home-Platinum-Silver.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/30217415/Dell-Vostro-5515-Ryzen-5-5500U-8GB-256GB-256GB-FHD-W10-Pro-Titan-Grey.html#specs

https://www.skroutz.gr/s/30540627/Dell-Inspiron-5515-Ryzen-7-5700U-16GB-512GB-FHD-W10-Home-Mist-Blue.html#specs

Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή!

15.6":

Lenovo IdeaPad Gaming 3 DDR4-SDRAM Notebook 39.6 cm (15.6") 1920 x 1080 pixels AMD Ryzen 7 8 GB 256 GB SSD NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Wi-Fi 5 (802.11ac) FreeDOS Black (gamefreak.gr)

14":

Lenovo IdeaPad 5-14*Aluminum FullHD Ryzen7-5700*Power 16GB/SSD512 ... (e-lenovo.gr)

AMD Ryzen 7 5700U vs AMD Ryzen 7 4800H vs Intel Core i5-11300H @ 3.10GHz [cpubenchmark.net] by PassMark Software

29 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλημέρα, ψάχνω για θείο μου laptop μέχρι 600€.

Η χρήση για την οποία προορίζεται είναι ερασιτεχνική φωτογραφία, οπότε φαντάζομαι τουλάχιστον 15.6" 1080p. Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να πάει σε IPS που βλέπω μερικά.

Μετά βλέπω Ryzen 5, παίζει κάτι άλλο αυτόν τον καιρό;

HP 15s-eq2013nw Notebook (15.6) Full HD AMD Ryzen 5 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Wi-Fi 5 (802.11ac) INFOWORLD (info-world.gr)

Gateway Ultra Slim GWTN156-5BK (Ryzen 5-3450U/16GB/256GB SSD) Win 10, 15.6" IPS FHD (Μαύρο, US Layout) (bestdeals.gr)

MSI Modern 15 A11M-269XPL i3-1115G4 15.6" FHD 60Hz 72%NTSC IPS-Level, close to 100%sRGB 8GB DDR4 3200MHz 512GB NVMe PCIe Gen3x4 SSD UHD Graphics NoOS (gamefreak.gr)

Επεξ/σία από kostis76
  • Thanks 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ξέρουμε τι panel φοράει;

IPS λεει στο site, κανε και μια ερωτηση στο καταστημα για επιβεβαιωση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...