Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, venuets είπε

Για οσους εψαχναν και κοιταγαν το Dynabook βγηκε σε προσφορα το Dynabook με 16GB ραμ
https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/toshiba-dynabook-satellite-pro-c50d-b-113-laptop-15-6-full-hd-ips-ryzen-7-5800u-16-gb-512-gb-radeon-graphics-_4004612

@zacharis1955 Να σου στείλω ένα μνμ ;

Δεν αξίζει το  + 50άρικο για + 8 GB RAM!

Στείλε...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zacharis1955 είπε

Δεν αξίζει το  + 50άρικο για + 8 GB RAM!

Καλα σιγουρα για καποιον που θα το κανει μονος του αλλα για καποιον που δεν θα κανει ουτε αυτο νομιζω ειναι ΟΚ

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση,τα Lenovo ειναι καλή κατασκευή;δεν μπορώ να το βρω σε κάποιο αλλο κατάστημα ή όπου το βρίσκω εχει το προηγούμενο i7, είναι καινούριο μοντέλο;αν πηγαίναμε σε κάτι πιο ακριβό τι θα μου πρότεινες;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, venuets είπε

Καλα σιγουρα για καποιον που θα το κανει μονος του αλλα για καποιον που δεν θα κανει ουτε αυτο νομιζω ειναι ΟΚ

Μην τρελενόμαστε με τις μνήμες και τους δίσκους!

2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Καταρχάς να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση,τα Lenovo ειναι καλή κατασκευή;δεν μπορώ να το βρω σε κάποιο αλλο κατάστημα ή όπου το βρίσκω εχει το προηγούμενο i7, είναι καινούριο μοντέλο;αν πηγαίναμε σε κάτι πιο ακριβό τι θα μου πρότεινες;

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Μην τρελενόμαστε με τις μνήμες και τους δίσκους!

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!

Το surface pro πως θα το χαρακτήριζες; ξέρω τελείως διαφορετικό

Δημοσ.
Μόλις τώρα, arxontas2323 είπε

Το surface pro πως θα το χαρακτήριζες; ξέρω τελείως διαφορετικό

Εγώ δεν θα θα το κοίταγα καν!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, muspozepsu είπε

Να φανταστώ και αυτό στα 1.038,33 ευρώ είναι καλή επιλογή;

Legion καλύτερο από deapad, 165hz, AMD 5800H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 3060-6GB.

Εχει προταθεί πολλές φορές!

https://bit.ly/3Q0fP8t

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παλικάρια!!
για καλό φίλο θα ήθελα να ρωτήσω ανεξαρτήτως τιμής σε πιο laptop να πάει για άνετη γενική εργασία photo/video editing, eshop κτλ ... 
-από ελλάδα με τιμολόγιο
-του αρέσουν τα MAC αλλά δεν έχει πρόβλημα
-θέλει πολύ καλή υποστήριξη 
-θέλει να τα σκάσει μια και να ηρεμήσει για αρκετό χρόνο
-οθόνη τουλάχιστον 15"

Δημοσ.

Καλησπέρα guys,

Ψάχνω laptop για απλή καθημερινή χρήση (browsing, social κτλ) μέχρι 500 ευρώ ταβάνι. Έχετε κάτι να προτείνετε? Και no OS μας κανεί. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/12/2022 στις 11:35 ΜΜ, zacharis1955 είπε

@zacharis1955

Το παράγγειλα αλλά με πήραν τηλ από τα Media Mark και μου έιπαν ότι δεν το πουλάνε πλέον. Μου πρότεινα κάτι ποιο ακριβότερα, τους είπα όχι και να μου επιστρέψουν τα λεφτά.

Τελικά με ξανά πήραν τηλ και μου είπαν να μου δώσουν το HP 15s-EQ2037NV 15.6" στην ίδια τιμή με το άλλο (400 ευρώ). Τους είπα εντάξει.

Έκανα καλά; Γιατί αυτό κάνει σχεδόν 480 ευρώ και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτό που μου πρότεινες. Άρα πιστεύω βγήκα κερδισμένος.

Επεξ/σία από babaliaris
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...