Προς το περιεχόμενο

Huawei mate 9 ή One plus 3T;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ήρθε η ώρα να αλλάξω το one plus one 3gb 64gb μου που έχει βγει άριστο τα δύο χρόνια που το έχω.

Για αλλαγή σκέφτομαι να πάω είτε στο One plus 3T μεταχειρισμένο στα 250€ είτε να πάω στο Huawei mate 9 με μεγαλύτερη οθόνη πάλι μεταχειρισμένο στα 250€. 

Η χρήση του κινητού είναι κυρίως για καθημερινό browsing, multitasking με καλή μπαταρία και κατά δεύτερο λόγο φωτογραφίες χωρίς απαιτήσεις ποιότητας galaxy s7 κλπ. 

Μιας και βρίσκω και τα δύο παραπάνω κινητά σε ίδια περιπου τιμή τι θα προτείνατε; 

Δημοσ.

Το Huawei mate 9 μιας και έχει καλύτερη μπαταρία.

Σε κάμερα το 1+3Τ είναι ελαφρώς καλύτερο σύν το Stock android που έχεις συνηθίσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι δεν υπολογιζεις το Xiaomi Redmi Note 5? 

Ο Snap 636 εχει μικροτερη καταναλωση απο τον Snap 821 και σεταρισμενος με 4.000mAh μπαταρια δινει πολυ πιο μεγαλη αυτονομια απο τον 821 σεταρισμενος με 3.000mAh μπαταρια.

Αφου δεν παιζεις παιχνιδια δεν θα δεις διαφορα στην αποδοση που ουτως ή αλλως δεν ειναι στην πραξη μεγαλη.

Και πιο μοντερνο με μεγαλυτερη οθονη.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Γιατι δεν υπολογιζεις το Xiaomi Redmi Note 5? 

Ο Snap 636 εχει μικροτερη καταναλωση απο τον Snap 821 και σεταρισμενος με 4.000mAh μπαταρια δινει πολυ πιο μεγαλη αυτονομια απο τον 820 σεταρισμενος με 3.000mAh μπαταρια.

Αφου δεν παιζεις παιχνιδια δεν θα δεις διαφορα στην αποδοση που ουτως ή αλλως δεν ειναι στην πραξη μεγαλη.

Και πιο μοντερνο με μεγαλυτερη οθονη.

Παίζει και αυτό σαν καινούριο μοντέλο αλλά δεν με έχει πείσει ακόμα ως ποιότητα κατασκευής και αντοχή στο χρόνο η xiaomi. Γιαυτό επέλεξα τα δύο παραπάνω με αλουμίνιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα ελεγα οτι η Xiaomi υστερει σε ποιοτητα, ειδικα σε σχεση με το mate 9 και μαλιστα θα ειναι και καινουργιο σε σχεση με τα μεταχειρισμενα. Αλουμινιο ειναι ολα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, chriszla είπε

δεν με έχει πείσει ακόμα ως ποιότητα κατασκευής και αντοχή στο χρόνο η xiaomi. 

Έλα να δεις αυτό που έχω.... στόμα να είχε... όχι να μιλήσει αλλά θα μας έβριζε.

Και δουλεύει ρολόι.

Δεν μιλάω για κάμερα σαν συσκευή.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Έλα να δεις αυτό που έχω.... στόμα να είχε... όχι να μιλήσει αλλά θα μας έβριζε.

Και δουλεύει ρολόι.

Δεν μιλάω για κάμερα σαν συσκευή.

Ποια συσκευή; Ίσως θα πρέπει να του δώσω και αυτού μια ευκαιρία ως πιο καινούριο. Στη τιμή του είναι τέλειο vfm ως καινούριο. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το redmi note 4 .

Κινηταρα, το μόνο κακό η κάμερα, τραγική. Ο μοναδικός λόγος που το εδωσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...