Προς το περιεχόμενο

Από windows 10 σε 8.1?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν έχω στην κατοχή μου τον lenovo ideapad u510 i5-3337u όταν τον αγόρασα είχε Windows 8 μετά αναβαθμιστηκε σε 8.1 και τώρα έχει τα 10. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι με κάθε μεγάλη αναβάθμιση γίνεται όλο και πιο αργος! Να πω επιπλέον ότι η lenovo δεν το έχει συμπεριλάβει στα συμβατά μοντέλα που μπορούν να αναβαθμιστουν στα Windows 10. Τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η ταχύτητα του, και εσείς τι μου προτείνετε να παραμείνω στα windows 10  η να βάλω τα 8.1? Επίσης με τα 8.1 επειδή έχουν κυκλοφορήσει από το 13 θα έχω θέμα με την ασφάλεια? Καθώς από ότι έχω διαβάσει δεν έχει πάρει την ενημέρωση για Spectre. 

ttps://support.lenovo.com/gr/el/solutions/ht103611

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σάρωσε τον υπολογιστή με εφαρμογή για άχρηστα αρχεία/ρυθμίσεις/καταχωρήσεις μητρώου (θα σου πρότεινα wise care 365) και θα δείς αισθητή βελτίωση και λογικά δεν θα σκεφτείς ξανά την υποβάθμιση από 10 σε 8.1

Μετά απο κάθε μεγάλη αναβάθμιση μαζεύονται άχρηστα πράγματα που επιβραδύνουν το λειτουργικό.

Από το 2014 που έχω εγκαταστήσει τα 10άρια τα αναβαθμίζω συνέχεια μέσω WU και κάθε φορά, καθαρίζω τα υπολείμματα της προηγούμενης εγκατάστασης χωρίς κάποιο πρόβλημα.

υ.γ. τον υπολογιστή τον χρησιμοποιώ για δουλείες μοντάζ, που σημαίνει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Επεξ/σία από dhmak
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dhmak είπε

Σάρωσε τον υπολογιστή με εφαρμογή για άχρηστα αρχεία/ρυθμίσεις/καταχωρήσεις μητρώου (θα σου πρότεινα wise care 365) και θα δείς αισθητή βελτίωση.

Μετά απο κάθε μεγάλη αναβάθμιση μαζεύονται άχρηστα πράγματα που επιβραδύνουν το λειτουργικό.

Έχω κάνει format αλλά μια από τα ίδια. Δεν εμπιστεύομαι τέτοιες εφαρμογές περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Χρησιμοποιώ περιστασιακά CCleaner για εκκαθάριση των προσωρινών αρχείων και μόνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...