Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα αναγνώρισης κλίσης?

africa_twin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κανένα αξιόλογο πρόγραμμα για αναγώριση κλίσης στο pc χρησιμοποιώντας το δεύτερο μόντεμ που έχω (pci V92- creative) ώστε να έχω αναγνώριση και όταν είμαι συνδεδεμένος στο internet με isdn+netmod???

Δημοσ.

Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά αυτό που ζητάω είναι λίγο πιο πολύπλοκο... Για να γίνω πιό σαφής ψάχνω ένα πρόγραμμα που να λειτουργεί με το δεύτερο pci 56k modem για αναγνώριση κλίσης ανεξάρτητα με το αν είμαι στο internet ή όχι. Να σημειώσω ότι συνδέομαι στο internet με το netmod V2 του ΟΤΕ με isdn 64k. Tον τελευταίο καιρό έχω δοκιμάσει πάνω από 10 σχετικά προγράμματα αλλά τπτ! :( Το λειτουργικό μου win xp gr + sp1. Δεν ξέρω μήπως θα πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο netmod μιας και το 56αρι είναι συνδεδεμένο στη μία αναλογική θύρα του netmod. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει plz! :D

Δημοσ.

Ksekina na deis prwta an to modem exei tin dinatotita gia angnwrisi klisis..(sto manual 8a vreis kai ti entoli prepei na doseis gia na exeis anagnwrisi)

An tin exei(gia na exeis ftasei omws edw kai na rwtas mallon den tin exei)tote me opoio programa kai na valeis.(akoma kai afto pou eixe to modem sto cd tou)gia aftomato tilefoniti klp..klp..tote 8a exeis anagnwrisi klisis(toso apla!0

takis

;-)

Δημοσ.

africa_twin,

Για να γίνω πιό σαφής ψάχνω ένα πρόγραμμα που να λειτουργεί με το δεύτερο pci 56k modem για αναγνώριση κλίσης ανεξάρτητα με το αν είμαι στο internet ή όχι. Να σημειώσω ότι συνδέομαι στο internet με το netmod V2 του ΟΤΕ με isdn 64k.

Ακριβώς την ίδια συνδεσμολογία έχουμε.

Λοιπόν πρόσεξε ανακάλυψη.

Εγκατέστησε το fax των windows xp.

Στις επιλογές όμως μην το αφήσεις να απαντά αυτόματα.

Θα σου βγάνει μετά κάθε που θα έχεις κλήση το παρακάτω που θα σε ρωτά αν θές να δεχτείς την κλήση σαν φαξ ή όχι.

%F6%E1%EE+%E1%ED%E1%E3%ED%FE%F1%E9%F3%E7+%EA%EB%DE%F3%E7%F2+2.jpg

Στην φωτογραφία που βλέπετε έκανα τέστ με το κινητό μου.

Τον αριθμό τον έσβησα φυσικά.smiley-evil.gif

Δημοσ.
africa_twin' date='

Για να γίνω πιό σαφής ψάχνω ένα πρόγραμμα που να λειτουργεί με το δεύτερο pci 56k modem για αναγνώριση κλίσης ανεξάρτητα με το αν είμαι στο internet ή όχι. Να σημειώσω ότι συνδέομαι στο internet με το netmod V2 του ΟΤΕ με isdn 64k.

Θα σου βγάνει μετά κάθε που θα έχεις κλήση το παρακάτω που θα σε ρωτά αν θές να δεχτείς την κλήση σαν φαξ ή όχι.

....opws akrivws deixnei kai o filos wert...

to mono provlima 8a einai An den exei tin dinatotita to modem(oso pio palio montelo toses perissoteres pi8anotites na min se eksipiretisei to modem sou!)

Δημοσ.
africa_twin' date='

Ρε συ το έχω εγκαταστήσει το Fax αλλά δεν μου βγάζει αριθμό αλλά μου λέει εκεί "Η γραμμή κτυπά" αντί για τον αριθμό. Μήπως θέλει καμιά ρύθμηση το netmod. To 56αρι μου είναι Creative Modem Blaster V92 DI7532 και είναι αγορασμένο πρόσφατα (6μήνες). Μήπως να έβρισκα άλους drivers? Είναι αυτό που ακριβώς χρειάζομαι!!! Το δικό σου τι μάρκα είναι?

Δημοσ.

Μάρκα τρέχα γύρευε. tongue.gif

Αλήθεια σας λέω. Δεν αποτελεί ξεχωριστό εξάρτημα. Είναι on board.

Eνσωματωμένο πάνω στη μητρική είναι και η μητρική INTEL.

Aπό τη διαχείρηση συσκευών ονομάζεται HSP56 MicroModem

Kαι η μητρική μου Intel D845GEBV2

Tίποτα περίεργες ρυθμίσεις δεν έχω κάνει.

Για πλάκα πέρασα μια μέρα το fax και είδα ότι κάνει και αναγνώριση κλήσης.

Πριν από αυτό χρησιμοποιούσα το modem spy και αυτό με επιτυχία.

Ισως να πρέπει να κάνεις κάποια εξτρά ρύθμιση ή κάνα νέο driver για να σου δουλέψει. Για ψάξτο λιγάκι. :?

Δημοσ.

wert,dokimasa to kolpo sou alla den petyxainei.Exw netmod intracom kai eswteriko modem (kainourio).Thn syskeyh tou thlefwnou thn exw syndesei panw sto netmod opws kai to modem...den ginetai omws tpt an pros8esw fax kai parw thlefwno!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...