Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Απο οτι καταλαβα απο το τρειλερ, η Ευη αγγιξε πονηρα τη Δαλακα χωρις τη συναινεση της, γι αυτο λεει "εχεις δικαιωμα να με ακουμπησεις χωρις την αδεια μου;". Το σκηνικο ισως να ειχε μεινει απαρατηρητο, αλλα η Μελιγδα, η οποια παντα καιροφυλακτει οταν Δαλακα-Ευη ειναι κοντα, το ειδε και πηγε να δειρει την Ευη, αλλα οπως φαινεται τη συγκρατησε η Δαλακα. Μπα, μάλλον έγινε αυτό που είδαμε, ο Φραουλίτσας έσπρωξε Μουρούτσο ή Τσίλη και η Δαλάκα κάνει αναπαράσταση του συμβάντος με τη Μελίνα. Εγώ αυτό κατάλαβα, όπως και να έχει πάλι μας γλεντάει ο Ατζούν με έναν ψευτοτσακωμό, έχει κουράσει λίγο το όλο θέμα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Torasu Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 47 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Μπα, μάλλον έγινε αυτό που είδαμε, ο Φραουλίτσας έσπρωξε Μουρούτσο ή Τσίλη και η Δαλάκα κάνει αναπαράσταση του συμβάντος με τη Μελίνα. Εγώ αυτό κατάλαβα, όπως και να έχει πάλι μας γλεντάει ο Ατζούν με έναν ψευτοτσακωμό, έχει κουράσει λίγο το όλο θέμα... Ναι ρε, χιουμοριστικο ηταν το μηνυμα μου. Εχω σκουριασει.😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Ναι ρε, χιουμοριστικο ηταν το μηνυμα μου. Εχω σκουριασει.😛 α δεν είναι ομοφυλόφιλες? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 57 λεπτά πριν, xristoslet είπε α δεν είναι ομοφυλόφιλες? 😂 Τι κανει ο καθενας στο istikbal του οταν φευγει ο Ματσουκα με την καμερα δεν το ξερουμε.😯 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Froskeas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Να πούμε και κάτι σοβαρό: θυμάται κανείς πώς ξεκίνησε αυτός ο ρατσιστικός τραγέλαφος σχετικά με τις σεχσουαλήτικες δήθεν προτιμήσεις δαλάκως και της αυτού κουστωδίας? δίας.. (έμπλεος αποτροπιασμού κι εκνευρισμού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Πρεπει να ξεσκονισουμε παπυρους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Froskeas είπε Να πούμε και κάτι σοβαρό: θυμάται κανείς πώς ξεκίνησε αυτός ο ρατσιστικός τραγέλαφος σχετικά με τις σεχσουαλήτικες δήθεν προτιμήσεις δαλάκως και της αυτού κουστωδίας? δίας.. (έμπλεος αποτροπιασμού κι εκνευρισμού) ξεκίνησε με στενό μαρκάρισμα ξένιας ρεκ από δαλάκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Εγώ αυτό κατάλαβα, όπως και να έχει πάλι μας γλεντάει ο Ατζούν με έναν ψευτοτσακωμό, έχει κουράσει λίγο το όλο θέμα... Γελαμε με περσινή φάση πανηγυρισμού Χρανιώτη με Αγγελόπουλο που στο τρέιλερ το ειχαν παρουσιάσει να φανει ως τσακωμό. Είναι τόσο τραγικά προβλέψιμο το παιχνίδι που ότι και να κάνουν θα γελάμε. Γιαυτο και θέλουμε Ροδάνθη νικήτρια. Και αν γινεται μετά να τη στειλουν και στο Αμερικάνικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από guido 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δεν θα έχει kavga δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Πιλ, φούλαρέ με με ριάξιονς σε παρακαλώ. Σούπερ αμόλυβδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 παντως αν ισχυει και το σημερινο σποιλερ, θα εχουμε παλι ανατροπες που θα προκαλεσουν πολυ γελιο. και να δω τον τουρκο πως θα τα μπαλωσει αυτη τη φορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Πω, πω, ταλαιπωρία... Θα πρέπει όλοι μετά το παιχνίδι να πάρουν επειγόντως καινούρια ρούχα, που να τους χωράνε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 13 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε Η ανακατώστρα και κουτσομπόλα πάλι πετάχτηκε σαν τσουτσού να υπερασπιστεί άλλον ούγκανο συμπαίκτη της αυτή τη φορά; Tην έχει τσούξει πολύ που την κατάλαβε και η Δαλάκα, μετά το Χάρο, τι κουμάσι είναι και την έκανε πέρα... ακριβως. και γιαυτο η Δαλακα εκοψε την σχεση μαζι της. καταλαβε τι φιδι ειναι. ο Χαρος δικαιωνεται απολυτα. παντως φοβαμαι οτι αν συνεχισει να παιρνει συμβολα, θα την δουμε στο τελικο στο τελος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις