Doubt 1.711 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, leolipop είπε Καλημερα στην παρεα Δινω ενα laser εκτυπωτη xerox phaser 3010 , χωρις τονερ (συμβατα εχουν γυρω στα 10€) Κατα τη συνδεση με τον υπολογιστη δεν πεταει καποιο μηνυμα η σφαλμα , απλα οτι δεν εχει τονερ. Βρισκομαι Περιστερι στο γηπεδο ατρομητου.Κρατησεις δε γινοται , οποιος προλαβει οπως παντα... Ενδιαφέρομαι, στέλνω π.μ. με ερώτημα. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dklovedoctor 18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 41 λεπτά πριν, parkos είπε τελευταια προσπαθεια , αυριο πηγαινουν ανακυκλωση 3 midcase λευκα , το ενα με mobo P4 gigabyte GA-8GE800, psu, gpu etc (στη φωτο φαινονται τα κουτια...οι αλλες μητρικες εχουν δοθει) Παραλαβη απο Φιλαδελφεια...ΠΜ καλημέρα, με ενδιαφέρει ένα οποιοδήποτε κουτί Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tigergreg 1.102 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ.... 1.ΗΡ officejet 4110 all in one εκτυπωτης-φαξ-σκανερ-αντιγραφικο αγνωστης λειτουργικοτητας που καθεται 7-8 χρονια στο ραφι. Λειπουν τα καλωδια του και το διαφανο πλαστικο. 2.DIGITAL VOICE RECORDER EDRA MEMO made in malaysia καταγραφεας φωνης κακης ποιοτητας αλλα απολυτα λειτουργικος. Παιρνει 3χΑΑΑ μπαταριες και δυστυχως εχει εκεινη την βελουτε επιστρωση που κολαει μετα απο λιγο καιρο. 3.TV-MONITOR LG FLATRON M208WA-BZ https://www.e-shop.gr/lg-20-lcd-m208wa-bz-black-p-PER.168574 Προσπαθησα σημερα να την χρησιμοποιησω μετα απο 3 χρονια αλλα δεν εδωσε κανενα σημα. Χωρις καλωδια και τηλεχειριστηριο. Προτεραιοτητα οποιος τα παρει ολα μαζι εστω και σημερα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚΕ Η ΟΘΟΝΗ.... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
iPnos 73 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2020 από iPnos Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
FallenGod 7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, leolipop είπε Καλημερα στην παρεα Δινω ενα laser εκτυπωτη xerox phaser 3010 , χωρις τονερ (συμβατα εχουν γυρω στα 10€) Κατα τη συνδεση με τον υπολογιστη δεν πεταει καποιο μηνυμα η σφαλμα , απλα οτι δεν εχει τονερ. Βρισκομαι Περιστερι στο γηπεδο ατρομητου.Κρατησεις δε γινοται , οποιος προλαβει οπως παντα... Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει σε περίπτωση που δεν παραλάβει ο συμφορουμίτης.Στέλνω Pm Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
parkos 18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, dklovedoctor είπε καλημέρα, με ενδιαφέρει ένα οποιοδήποτε κουτί ok στειλε πμ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Crybal 301 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, tigergreg είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ.... 1.ΗΡ officejet 4110 all in one εκτυπωτης-φαξ-σκανερ-αντιγραφικο αγνωστης λειτουργικοτητας που καθεται 7-8 χρονια στο ραφι. Λειπουν τα καλωδια του και το διαφανο πλαστικο. 2.DIGITAL VOICE RECORDER EDRA MEMO made in malaysia καταγραφεας φωνης κακης ποιοτητας αλλα απολυτα λειτουργικος. Παιρνει 3χΑΑΑ μπαταριες και δυστυχως εχει εκεινη την βελουτε επιστρωση που κολαει μετα απο λιγο καιρο. 3.TV-MONITOR LG FLATRON M208WA-BZ https://www.e-shop.gr/lg-20-lcd-m208wa-bz-black-p-PER.168574 Προσπαθησα σημερα να την χρησιμοποιησω μετα απο 3 χρονια αλλα δεν εδωσε κανενα σημα. Χωρις καλωδια και τηλεχειριστηριο. Προτεραιοτητα οποιος τα παρει ολα μαζι εστω και σημερα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Πμ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Doubt 1.711 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, leolipop είπε Καλημερα στην παρεα Δινω ενα laser εκτυπωτη xerox phaser 3010 , χωρις τονερ (συμβατα εχουν γυρω στα 10€) Κατα τη συνδεση με τον υπολογιστη δεν πεταει καποιο μηνυμα η σφαλμα , απλα οτι δεν εχει τονερ. Βρισκομαι Περιστερι στο γηπεδο ατρομητου.Κρατησεις δε γινοται , οποιος προλαβει οπως παντα... Παραδοθηκε στον Doubt! Ευχαριστώ πολύ για τον εκτυπωτή και θυμίζω τα 4 μόντεμ, originally by @georgeps21 Spoiler Post & pm Παραλαβή από Αιγάλεω ή κέντρο. (Ομόνοια) 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
iliaspapa 0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 17 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαριζονται Λειτουργικο πλυντηριο , εβγαζε νερα τελευταια φορα απο κατω, μπορει να μην ειναι τιποτα. Στορι γραφειου ασπρο αχρησιμοποιητο Παραλαβη ανω πατησια. Πρωτα ποστ μετα πμ. Να ευχαριστήσω δημόσια το μέλος @kostas.karras για το πλυντήριο. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tigergreg 1.102 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΛΑΠΤΟΠ dell latitude c400 12αρα οθονη pentium3 60gbhd 256mb ram λειτουργικο με τα εξης θεματα.... 1.Δεν εχω το εξωτερικο CD-ROM οποτε ειναι δυσκολο να μπουν τα XP καθοτι δεν μπουταρει αλλοιως. 2.Δεν εχω το ειδικο τροφοδοτικο με τα 3πιν. 3.Απο την μπαταρια εχουν αφαιρεθει τα στοιχεια γιατι ειχαν φουσκωσει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2020 από tigergreg 3 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Al_pacino 35 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 χωρις πμ ποτε πρόλαβε .......;; εξαερώθηκε ; χαχα 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
LPFATHER 4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Στις 12/10/2020 στις 1:42 ΜΜ, LPFATHER είπε Χαρίζεται το Nokia 130. Είναι λειτουργικό με μόνο θέμα ότι το κουμπί που ανοίγει/κλείνει και τερματίζεις την κλήση δεν πιάνει καλά και ίσως λόγο αυτού πολλές φορές κλείνει μόνο του. Είναι δίκαρτο μαζί με τον φορτιστή του και το κουτί του. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. Δόθηκε στον @orderlover 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
orderlover 35 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, LPFATHER είπε Δόθηκε στον @orderlover Ευχαριστώ πολύ και με την σειρά μου δίνω ένα Νοκια 6303i & ένα Νοκια 130 (2017 μοντέλο), στο πρώτο η μπαταρία κρατάει μια μέρα, στο δεύτερό έχει σπάσει το πλαστικό του καλύμματος της οθόνης ,αλλά έχω κόψει και κολλήσει άλλο, πλήρως λειτουργικό με μπαταρία που κρατάει μια εβδομάδα. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
KaRLoSSaLoNiKa 29 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, orderlover είπε Ευχαριστώ πολύ και με την σειρά μου δίνω ένα Νοκια 6303i & ένα Νοκια 130 (2017 μοντέλο), στο πρώτο η μπαταρία κρατάει μια μέρα, στο δεύτερό έχει σπάσει το πλαστικό του καλύμματος της οθόνης ,αλλά έχω κόψει και κολλήσει άλλο, πλήρως λειτουργικό με μπαταρία που κρατάει μια εβδομάδα. πμ για το μαυρο νοκια 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
KG95 0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, orderlover είπε Ευχαριστώ πολύ και με την σειρά μου δίνω ένα Νοκια 6303i & ένα Νοκια 130 (2017 μοντέλο), στο πρώτο η μπαταρία κρατάει μια μέρα, στο δεύτερό έχει σπάσει το πλαστικό του καλύμματος της οθόνης ,αλλά έχω κόψει και κολλήσει άλλο, πλήρως λειτουργικό με μπαταρία που κρατάει μια εβδομάδα. Ενδιαφέρομαι και για τα 2 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις