Salonica7 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Θα το σκεφτώ λίγο ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας παιδιά.!
clampro Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου On 25/05/2025 at 14:15, Salonica7 said: Καλησπέρα παιδιά έχω κομμένο μαχαίρι το στριφτό τσιγάρο που έκανα εδώ κ 5 χρόνια από τότε έχω πάρει ένα Vaporesso gtx go 40 και κάνα δυο γεύσεις χωρίς νικοτίνη απλά για μια στο τόσο για να μου φεύγει σε κανένα αγώνα η τίποτα τσίπουρο καταστάσεις. Υπάρχει κανένα καλύτερο ή καλύτερη λύση έτσι για το χαβαλέ μου ; Γιατί το ψιλό βαρέθηκα αυτό και δεν ξέρω αν έχω και σωστή εμπειρία από άποψη τζουράς γεύσης με ακριβότερα μοντέλα ευχαριστώ Εγώ δεν θα σου προτείνω να βάλεις νικοτίνη. Αφού είσαι τόσο καιρό χωρίς, δεν βρίσκω λόγο να επιστρέψεις. Αν σε τρώει όμως να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, γιατί δεν πας σε κάτι πιο δυνατό; Πιο χαμηλές αντιστάσεις, περισσότερα βατ, περισσότερος πιο ζεστός ατμός. Για παράδειγμα το Veynom της Aspire πάει μέχρι 100W. Θα σου φανεί μεγάλη διαφορά με το δικό σου. Λινκ από Vape Experts επειδή είδα ότι το έχει σε προσφορά. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά παίρνει τα BP Coils της Aspire που από όσο έχω ακούσει ευχαριστημένοι είναι όσοι τα έχουν δοκιμάσει. 1
vasim Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Βγήκε το σχέδιο νόμου του Άδωνι. Δεν αναφέρεται σε καταργηση των γεύσεων προς το παρόν 1 1
akpe Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου Παιδιά, σε περίπτωση που κάποιος τον έχει και δεν τον χρησιμοποιεί, ψάχνω απεγνωσμένα για τον Wotofo Profile RDTA σε μαύρο χρώμα, δεν τον βρίσκω πουθενά. Ακόμα και spare parts, περισσότερο με ενδιαφέρει η βάση στησίματος (με το κλειστό πινάκι του πόλου) και όχι το τανκ, γιατί τον χρησιμοποιώ σαν dripper και κατάφερα να σπάσω τη δική μου.
michalis412 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου προτασεις για mtl rta επισκευασιμους ατμοποιητες τωρα εχω τον Dead Rabbit MTL RTA 2
w95chris Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου On 04/06/2025 at 21:22, michalis412 said: προτασεις για mtl rta επισκευασιμους ατμοποιητες τωρα εχω τον Dead Rabbit MTL RTA 2 Amazier ή FEV (κλώνο, εκτός αν σε παίρνει οικονομικά για τον κανονικό). Γενικά δεν βγαίνουν πλέον τόσοι στην αγορά.
michalis412 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 1 ώρα πριν, w95chris είπε Amazier ή FEV (κλώνο, εκτός αν σε παίρνει οικονομικά για τον κανονικό). Γενικά δεν βγαίνουν πλέον τόσοι στην αγορά. τον Amazier τον εχω στα υποψιν τον εχεις δοκιμασει ειναι ευκολος και απο διαροες πως παει το FEV κλωνο τον ειχα λιγι μπελαλιδικος με τα στυσηματα του
konandrio Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 29/5/2025 στις 8:31 ΠΜ, Salonica7 είπε Δηλαδή μου λέτε να προσθέσω νικοτίνη ; Ναι αλλά την έχω κόψει μαχαίρι τόσα χρόνια μήπως με ξανά στείλει στο στριφτό φοβάμαι ; Ούτε καν , είναι σαν να πετάς τον κόπο σου στα σκουπίδια , συνέχισε μηδενικό, οι μενθολες δίνουν την αίσθηση της Νικοτίνης , αν και για εμένα αυτές οι γεύσεις δεν είναι ούτε για καφέ ούτε για τσίπουρα , virginia μηδενικό να σου θυμιζει γευστικα το τσιγάρο. Ειναι αμαρτια να γυρισεις στον εθισμό της νικοτινης, δες στο σαν μπεγλερι και μην το ψαχνεις ποια ειναι η καλυτερη φραουλα , το καλυτερο πεπονι και η νοστιμοτερη γευση, φασαρια που κουραζει, βρες μια καπνικη που να σου καθετε καλά , βρες μια συσκευη που να σου αρεσει η τζουρα και μην ψαχνεσαι. 1
mikele13- Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 8 ώρες πριν, michalis412 είπε τον Amazier τον εχω στα υποψιν τον εχεις δοκιμασει ειναι ευκολος και απο διαροες πως παει το FEV κλωνο τον ειχα λιγι μπελαλιδικος με τα στυσηματα του Ο Fev έχει το πιο εύκολο στήσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα