LeukoSustima Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 11 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε Ναι, στα notes γράφει only tobacco flavors https://en.wikipedia.org/wiki/Regulation_of_electronic_cigarettes#By_country Πωω, όντως αν είναι έγκυρο έχει εφαρμοστεί σε ήδη σε 5-6 χώρες, απίστευτο. Ντάξει αν γίνει με βλέπω μετά από χρόνια να ξαναγυρνάω στο τσιγάρο.
Kostasspil Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Κλασική μέθοδος "πονάει χέρι, κόψε χέρι". Έτσι γίνεται αν είσαι είτε απρόθυμος είτε ανίκανος να ασχοληθείς με κάποιο πρόβλημα. 2 1
Petros Electron Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Εγω κανω μονο φρουτωδη υγρα.. Αν τα κοψουν τοτε θα κανω σκετη βαση με λιγη νικοτινη και αν κοπει και αυτη τοτε θα κανω προσπαθεια να σταματησω το Η.Τ. Κανονικο τσιγαρο δεν θα κανω, θα ζοριστω πολυ αλλα δεν θα τους κανω την χαρη.. 1
vasim Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 30 minutes ago, Petros Electron said: Εγω κανω μονο φρουτωδη υγρα.. Αν τα κοψουν τοτε θα κανω σκετη βαση με λιγη νικοτινη και αν κοπει και αυτη τοτε θα κανω προσπαθεια να σταματησω το Η.Τ. Κανονικο τσιγαρο δεν θα κανω, θα ζοριστω πολυ αλλα δεν θα τους κανω την χαρη.. Εγώ θα πιστεύω θα προσαρμόστουμε. Κάτι θα βρούμε που θα ναι ταιριάζει
Stratosnis Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια έπαιζαν και homemade υγρά. Σταμάτησαν ή απλά εγώ είμαι εκτός;
w95chris Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 4 hours ago, Stratosnis said: Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια έπαιζαν και homemade υγρά. Σταμάτησαν ή απλά εγώ είμαι εκτός; Μόδα ήταν και πέρασε. Παλιά δεν υπήρχαν τα Flavor Shots όπως τώρα (τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό). Απλά έπαιρνες εσύ αρώματα και έφτιαχνες μόνος σου. Ουσιαστικά και τα Flavor Shots αυτό είναι απλά η βιομηχανικοποιημένη εκδοχή 1
Stratosnis Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 43 minutes ago, w95chris said: Μόδα ήταν και πέρασε. Παλιά δεν υπήρχαν τα Flavor Shots όπως τώρα (τουλάχιστον όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό). Απλά έπαιρνες εσύ αρώματα και έφτιαχνες μόνος σου. Ουσιαστικά και τα Flavor Shots αυτό είναι απλά η βιομηχανικοποιημένη εκδοχή οκ κατάλαβα. Τα flavor shots δεν πάνε να σταματήσουν τώρα;
w95chris Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 minute ago, Stratosnis said: οκ κατάλαβα. Τα flavor shots δεν πάνε να σταματήσουν τώρα; Υποτίθεται ναι. Αλλά αργά ή γρήγορα θα βγει γενική απαγόρευση στα πάντα.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως πρίν 3.5 χρόνια που ξεκίνησα το ΗΤ, δοκίμασα μόνο 2-3 SNV. Μετά σκέφτηκα να ξεκινήσω να φτιάχνω υγρά με συμπυκνωμένα αρώματα και σε λίγο καιρό είχα κάπου 50 αρώματα με τα οποία ακόμα φτιάχνω συνταγές.Πολύ μικρότερο κόστος, αλλά ασχολήθηκα μέχρι να καταλήξω σε συγκεκριμένες συνταγές τις οποίες τις κάνω rotation. Τυπικά αναγράφουν ημερομηνία λήξεως, αλλά ουσιαστικά δεν αλλοιώνονται, όμως κάποια χάνουν την έντασή τους.Είναι αρώματα διαλυμένα σε PG. Αν τελικά μείνουν στην αγορά σκέτα καπνικά, θα είναι δύσκολα, γιατί μάλλον οι περισσότεροι προτιμούν τα ημικαπνικά, δηλαδή να έχει 1-3 γεύσεις και να μην είναι flat. Ισως αρκετός κόσμος, να επιστρέψει στο κανονικό τσιγάρο. Ισως δούμε και ξεστοκάρισμα SNV με μειωμένη τιμή η 1+1 δώρο. Επεξ/σία 23 Απριλίου από AntiCambeR 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Εγώ έχω πίστη στο Ελληνα enterpreneur. Καταστημα Βουλγαρια και θα τα στελνει απο εκεί (ή και απο Ελλαδα), κάποιος θα το κάνει πιστεύω. Ο πρώτος που θα το κάνει θα έχει πελατολόγιο όλη την χώρα. Επίσης πιστεύω θα μπορούμε να πάρουμε και απο Κύπρο μεριά.
Kostasspil Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 29 minutes ago, fernw_thn_souvla said: Εγώ έχω πίστη στο Ελληνα enterpreneur. Καταστημα Βουλγαρια και θα τα στελνει απο εκεί (ή και απο Ελλαδα), κάποιος θα το κάνει πιστεύω. Ο πρώτος που θα το κάνει θα έχει πελατολόγιο όλη την χώρα. Επίσης πιστεύω θα μπορούμε να πάρουμε και απο Κύπρο μεριά. Στα υγρά δεν υπάρχει όριο στα ml όμως;
vasim Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Μιλούσα πριν λίγο με υπάλληλο σε γνωστό κατάστημα ατμιστικών και μου είπε ότι από συζητήσεις που έχει είναι ότι δεν θα γίνει καθολική απαγόρευση αλλά θα βρεθεί μέση λύση. Τώρα αλήθεια ψέματα αυτό μου είπε. 1
Petros Electron Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Εγώ πάντως πρίν 3.5 χρόνια που ξεκίνησα το ΗΤ, δοκίμασα μόνο 2-3 SNV. Μετά σκέφτηκα να ξεκινήσω να φτιάχνω υγρά με συμπυκνωμένα αρώματα και σε λίγο καιρό είχα κάπου 50 αρώματα με τα οποία ακόμα φτιάχνω συνταγές.Πολύ μικρότερο κόστος, αλλά ασχολήθηκα μέχρι να καταλήξω σε συγκεκριμένες συνταγές τις οποίες τις κάνω rotation. Τυπικά αναγράφουν ημερομηνία λήξεως, αλλά ουσιαστικά δεν αλλοιώνονται, όμως κάποια χάνουν την έντασή τους.Είναι αρώματα διαλυμένα σε PG. Αν τελικά μείνουν στην αγορά σκέτα καπνικά, θα είναι δύσκολα, γιατί μάλλον οι περισσότεροι προτιμούν τα ημικαπνικά, δηλαδή να έχει 1-3 γεύσεις και να μην είναι flat. Ισως αρκετός κόσμος, να επιστρέψει στο κανονικό τσιγάρο. Ισως δούμε και ξεστοκάρισμα SNV με μειωμένη τιμή η 1+1 δώρο. Εγω το ιδιο κανω ακομα. Παίρνω την βαση τα αρώματα, τα boosters και τα φτιαχνω μονος μου. Το καλο ειναι οτι στην Γαλλία που παω αρκετές φορες τον χρόνο ειναι φθηνά, απο 1.5 ευρω τα αρώματα (10ml), κοντα στο 10αρικο η βάση (50-50 / 1lt) και boosters βρισκω σε προσφορα τα 10 τεμ (10μλ το ενα) στα 7.5 ευρω. Οι Γάλλοι δεν έχουν φόρο στο HT αλλα στο κανονικό σφάζουν εχει 10 ευρω το πακετο. Για αυτο οι περισσότεροι ειναι ατμιστες. Τους λεω στα μαγαζια που παω τι τιμές παίζουν στην Ελλαδα και δεν το πιστευουν!
vasim Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Ξέρει κανένας να μου πει μερικά (αξιοπρεπή) απολύτως καπνικά υγρα τύπου που δεν θα συμπεριλαμβάνονταν στην απαγόρευση;
Stratosnis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 43 minutes ago, vasim said: Ξέρει κανένας να μου πει μερικά (αξιοπρεπή) απολύτως καπνικά υγρα τύπου που δεν θα συμπεριλαμβάνονταν στην απαγόρευση; να βγει πρώτα η απαγόρευση και βλέπουμε τι θα υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα