Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, Stratosnis said:

να βγει πρώτα η απαγόρευση και βλέπουμε τι θα υπάρχει.

Πέρα από αυτό, ξέρεις κάποια υγρά απολύτως καπνικά; 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 22/4/2025 στις 7:49 ΜΜ, Petros Electron είπε

Εγω κανω μονο φρουτωδη υγρα.. Αν τα κοψουν τοτε θα κανω σκετη βαση με λιγη νικοτινη και αν κοπει και αυτη τοτε θα κανω προσπαθεια να σταματησω το Η.Τ. Κανονικο τσιγαρο δεν θα κανω, θα ζοριστω πολυ αλλα δεν θα τους κανω την χαρη..

Εγώ έκανα κυρίως γλυκά και τελευταίο καιρό το χω γυρίσει σε φρουτώδη. Τα καπνικά ποτέ δε μου άρεσαν και δεν ταιριάζουν σε όλα τα στυλ ατμίσματος. Έχω 3 ατμοποιητές που παίζω τα τελευταία χρόνια (μόνο rda) με φανταστική γεύση.
Το να το γυρίσω σε καπνικά (καλά σκέτη βάση ακόμα πιο ακραίο) δεν παίζει σαν σενάριο για μένα, που έχω συνδιάσει το ητ με γεύσεις. Οτιδήποτε θυμίζει τσίγαρο με αηδιάζει. Αν αναγκστώ έτσι να κόψω το ητ το πιο πιθανό είναι να γυρίσω στο κανονικό τσιγάρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, vasim είπε

Πέρα από αυτό, ξέρεις κάποια υγρά απολύτως καπνικά; 

Στα φίλτρα, έχω βάλει να εμφανίζει Flavor Shot καπνικά.

Μετά μπορείς να επιλέξεις στα φίλτρα συγκεκριμένη εταιρεία και ml.

https://www.skroutz.gr/c/4269/aromata-il-tsigarou/f/1134801_1273550/Flavor-Shot-kapniki.html

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, AntiCambeR said:

Στα φίλτρα, έχω βάλει να εμφανίζει Flavor Shot καπνικά.

Μετά μπορείς να επιλέξεις στα φίλτρα συγκεκριμένη εταιρεία και ml.

https://www.skroutz.gr/c/4269/aromata-il-tsigarou/f/1134801_1273550/Flavor-Shot-kapniki.html

τι λέει το παρακάτω; Το έχει δοκιμάσει κανένας;
Liqua Flavor Shot Cuban Cigar 12ml/60ml 1τμχ

1 hour ago, LeukoSustima said:

Εγώ έκανα κυρίως γλυκά και τελευταίο καιρό το χω γυρίσει σε φρουτώδη. Τα καπνικά ποτέ δε μου άρεσαν και δεν ταιριάζουν σε όλα τα στυλ ατμίσματος. Έχω 3 ατμοποιητές που παίζω τα τελευταία χρόνια (μόνο rda) με φανταστική γεύση.
Το να το γυρίσω σε καπνικά (καλά σκέτη βάση ακόμα πιο ακραίο) δεν παίζει σαν σενάριο για μένα, που έχω συνδιάσει το ητ με γεύσεις. Οτιδήποτε θυμίζει τσίγαρο με αηδιάζει. Αν αναγκστώ έτσι να κόψω το ητ το πιο πιθανό είναι να γυρίσω στο κανονικό τσιγάρο.

Αφού απεχθάνεσαι οτιδήποτε θυμίζει τσιγάρο, πως θα πας στο Κ.Τ.?  Εγώ και μόνο ξερναω στην ιδεά να ανάψω τέτοιο. 

Δημοσ.

Ατμιστής απο το μακρινό 2009 που τότε μας κοίταζαν σαν εξωγήινους👽👽👽👽.

Μαγαζιά & εταιρίες μετρημένες στο 1 χέρι.

Μεγάλωσα με το Tribeca απο Halo...Το παλιό το ορθόδοξο.....Οποιος ξέρει....ξέρει!!!!

Πλέον τα τελευταία 8 χρόνια ατμίζω μόνο custard-κρέμες & λεμόνια & πάντα έχω 1 Tribeca στο ράφι.

Αν τελικά βρεθούμε μόνο με καπνικά και χώρις NET καπνικά υγρά θα είναι δύσκολο.

Και ΠΑΝΤΑ μιλάω επί προσωπικού.

Σκεφτείτε ότι ξεκίνησα με 18αρα νικοτίνη για αρκετά χρόνια και τα τελευταία 8 είμαι με 1,5 νικοτίνη.

Ο λαιμός θα κάνει party στο 1ο μπουκάλι απο Tobacco Virginia🎆🎆🎆🎆.

Επ ουδενί δεν ξαναγυρνάω στον καρκίνο☠️☠️☠️☠️

Μέχρι να μάθουμε τι & πως θα γίνουν τα πράγματα ας αναπλήρωσουμε τα tank μας και ας τραβήξουμε 2-3 κάλες τζούρες!!!

Επίσης όσο βάζετε υγρό μπορείτε να γίνετε και μέλη στην GVA.

https://greekvapersalliance.gr/

Keep Vaping

Δημοσ.
2 hours ago, elmagico said:

Αν τελικά βρεθούμε μόνο με καπνικά και χώρις NET καπνικά υγρά θα είναι δύσκολο.

Για εξήγησε σε μας τους πιο "νέους". Υπάρχει περίπτωση να καταργηθούν τα ΝΕΤ και να μείνουν τα καπνικά; Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι τα νετ δεν ατμίζονται... 

Δημοσ.
Στις 25/4/2025 στις 12:36 ΜΜ, elmagico είπε

Πλέον τα τελευταία 8 χρόνια ατμίζω μόνο custard-κρέμες & λεμόνια & πάντα έχω 1 Tribeca στο ράφι.

Καλύτερα το συμπυκνωμένο tribeca των 30 ml;

Με αραίωση στο 25%, βγάζει 120 ml τελικού υγρού και φτιάχνεις όσο θες κάθε φορά.

30:0.25=120

Εχει αλλάξει με τα χρόνια ως υγρό;Σε τι ποσοστό το αραιώνεις;Η παίρνεις μόνο το Flavor Shot 20/60;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/4/2025 στις 3:11 ΜΜ, vasim είπε

Για εξήγησε σε μας τους πιο "νέους". Υπάρχει περίπτωση να καταργηθούν τα ΝΕΤ και να μείνουν τα καπνικά; Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι τα νετ δεν ατμίζονται... 

Βάση αυτών που λένε ότι θα παραμείνουν μόνο τα καπνικά και όχι οτί έχει και γλυκά,φρούτα κτλ.

Αρα θα πρέπει να μείνουν μόνο τα ακέραια υγρά!

Ούτε ΝΕΤ αλλά ούτε ημικαπνικά!!

Τα ΝΕΤ δλδ τα υγρά με φυσικά εκχειλίσματα ατμίζονται κανονικά!

16 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Καλύτερα το συμπυκνωμένο tribeca των 30 ml;

Με αραίωση στο 25%, βγάζει 120 ml τελικού υγρού και φτιάχνεις όσο θες κάθε φορά.

30:0.25=120

Εχει αλλάξει με τα χρόνια ως υγρό;Σε τι ποσοστό το αραιώνεις;Η παίρνεις μόνο το Flavor Shot 20/60;

Το καλύτερο Tribeca ήταν στο γυάλινο μπουκαλάκι των 60ml.SNV χρησιμποποιώ τώρα και σαν γεύση είναι τουλάχιστων 60% κάτω!

Επεξ/σία από elmagico
Δημοσ.
Στις 24/4/2025 στις 3:27 ΜΜ, vasim είπε

Αφού απεχθάνεσαι οτιδήποτε θυμίζει τσιγάρο, πως θα πας στο Κ.Τ.?  Εγώ και μόνο ξερναω στην ιδεά να ανάψω τέτοιο. 

Ναι, σωστή παρατήρηση. Εννοούσα όμως οτιδήποτε μου θυμίζει τσιγάρο όταν κάνω ητ.
Κανονικό τσιγάρο έκανα αραιά και που τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησα ηλεκτρονικό, τα τελευταία 2 περίπου χρόνια το έχω κόψει εντελώς.
Πλέον δε μ' αρέσει καθόλου, αλλά δεν θα συνέχιζα ποτέ στο ηλεκτρονικό με καπνικά υγρά. Θα προτιμούσα να κάνω κανονικό.
Εξάλλου ποτέ δεν άρχισα ητ με σκοπό να κόψω το κανονικό, απλά έτυχε να δοκιμάσω, μου άρεσε αρχικά, κι όταν ψάχτηκα και βρήκα τι με καλύπτει κατάλαβα ότι μου αρέσει περισσότερο από το κανονικό.
Θέλω να πω, ότι δεν το γύρισα ποτέ με γνώμονα την υγεία ή κάτι άλλο, δεν είχα ποτέ σκοπό να κόψω το τσιγάρο.
Ξέρω ακούγεται κάπως, αλλά έτσι είναι για μένα.

Δημοσ.

Σήμερα πήγα στο γνωστό μαγαζί που παω στην Γαλλία για αγορά υγρών ΗΤ.
Τους ειπα για το μετρο που σκέφτονται στην Ελλαδα (σχετικά με την απαγόρευση) και μου είπαν οτι και εδω (στην Γαλλία) πιθανόν το ιδιο θα συμβεί άλλα δεν έχουν ενημέρωση για το πότε.
Όποτε μάγκες μάλλον ειναι παν-ευρωπαϊκό το θέμα.
Κρίμα γιατι μας παίρνει όλους η "μπάλα".. 😑..
Eφτιαξα 1λτ με πεπονι-καρπουζι και το έβαλα στην άκρη να ωριμάζει..

Δημοσ.
20 hours ago, Petros Electron said:

Σήμερα πήγα στο γνωστό μαγαζί που παω στην Γαλλία για αγορά υγρών ΗΤ.
Τους ειπα για το μετρο που σκέφτονται στην Ελλαδα (σχετικά με την απαγόρευση) και μου είπαν οτι και εδω (στην Γαλλία) πιθανόν το ιδιο θα συμβεί άλλα δεν έχουν ενημέρωση για το πότε.
Όποτε μάγκες μάλλον ειναι παν-ευρωπαϊκό το θέμα.
Κρίμα γιατι μας παίρνει όλους η "μπάλα".. 😑..
Eφτιαξα 1λτ με πεπονι-καρπουζι και το έβαλα στην άκρη να ωριμάζει..

Θα αφήσουν και εκεί μόνο τα καπνικα? Χθες ήμουν σε πολύ γνωστό μαγαζί των δυτικών προαστίων και μου είπε ο ιδιοκτήτης ότι αυτή η στιγμή μόνο λόγια είναι και ότι καθ οι ίδιοι δεν ξέρουν τι θα κόψουν...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasim είπε

Θα αφήσουν και εκεί μόνο τα καπνικα?

Ακόμα δεν ξέρουν τίποτα. Απλα εχει αναφερθεί κατι για απαγόρευση αλλα σε τι και ποτε δεν γνωρίζει κανεις τους. Οι Γάλλοι δεν το "εχουν" και πολυ με τα αγγλικά, εγω Γαλλικά δεν ξερω όποτε δεν μπορέσαμε να πουμε και πολλα 🤷‍♂️🤣

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...