tzavardin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vasim είπε Καλημέρα. Ξέρει κανένας τι παίζει με τα CBD? Προϊόντα είναι, νόμιμα, όχι ψυχότροπες ουσίες (δηλαδή δεν την ακούς αν ψάχνεις αυτό), και παιρνονται από την κάνναβη. Υποτίθεται η χρήση τους είναι φαρμακευτική αν και δεν αναγνωρίζονται ως φαρμακευτικά σκευασματα επισημα από τον ΕΟΦ και οι έρευνες που ασχολούνται με τον αν βοηθάνε στον πόνο ή σε ψυχολογικά θέματα και άλλα για τα οποια διαφημίζονται είναι μοιρασμένες. Άμα κάνεις ηλεκτρονικό και σκέφτεσαι μήπως να δοκιμάσω κι αυτό να δω αν λέει, θα σου έλεγα ότι είναι πεταμένα λεφτά. Αν έχεις κάποιο ιατρικό θέμα και σκέφτεσαι μήπως σε βοηθήσουν θα σου έλεγα να συμβουλευτείς το γιατρό σου που το παρακολουθεί. Θες να μάθεις κάτι αλλο; Επεξ/σία 5 Μαϊου από tzavardin
vasim Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 6 minutes ago, tzavardin said: Προϊόντα είναι, νόμιμα, όχι ψυχότροπες ουσίες (δηλαδή δεν την ακούς αν ψάχνεις αυτό), και παιρνονται από την κάνναβη. Υποτίθεται η χρήση τους είναι φαρμακευτική αν και δεν αναγνωρίζονται ως φαρμακευτικά σκευασματα επισημα από τον ΕΟΦ και οι έρευνες που ασχολούνται με τον αν βοηθάνε στον πόνο ή σε ψυχολογικά θέματα και άλλα για τα οποια διαφημίζονται είναι μοιρασμένες. Άμα κάνεις ηλεκτρονικό και σκέφτεσαι μήπως να δοκιμάσω κι αυτό να δω αν λέει, θα σου έλεγα ότι είναι πεταμένα λεφτά. Αν έχεις κάποιο ιατρικό θέμα και σκέφτεσαι μήπως σε βοηθήσουν θα σου έλεγα να συμβουλευτείς το γιατρό σου που το παρακολουθεί. Θες να μάθεις κάτι αλλο; Όχι είδα ότι μπορείς να τα βάλεις σε ηλεκτρονικό τσιγάρο (με ή χωρίς flavorshot) και μιλάει για χαλάρωση (κυρίως, πόνους δεν έχω να με κάνει καλά). Όπως τα λες ήθελα να δοκιμάσω και αυτό τι λέει. Αλλά αν τα ξέρεις και λες πεταμένα λεφτά καθώς τα 10ml έχουν min 15 ευρώ, άστο... συνεχίζω με τα omerta μου.
tzavardin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vasim είπε Όχι είδα ότι μπορείς να τα βάλεις σε ηλεκτρονικό τσιγάρο (με ή χωρίς flavorshot) και μιλάει για χαλάρωση (κυρίως, πόνους δεν έχω να με κάνει καλά). Όπως τα λες ήθελα να δοκιμάσω και αυτό τι λέει. Αλλά αν τα ξέρεις και λες πεταμένα λεφτά καθώς τα 10ml έχουν min 15 ευρώ, άστο... συνεχίζω με τα omerta μου. Επιδρούν στο νευρικο σύστημα οποτε μπορει να σε βοηθήσουν για χαλάρωση ,αλλά για να έχεις μετρο σύγκρισης, ενα τσάι τύπου βαλεριάνας είναι το ίδιο ή και περισσότερο δυνατό και αποτελεσματικό. Οπότε ναι, είναι πολλά τα λεφτά για αυτή τη χρήση. Επεξ/σία 5 Μαϊου από tzavardin 1
Stratosnis Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Καλησπέρα έχω το Geek Vape L200 Aegis Legend 2 εδώ και περίπου 2 χρόνια. Το τελευταίο τρίμηνο έχει αρχίσει και πετάει αρκετά συχνά το μήνυμα για new/old coil. Έχει τύχει σε κανέναν; Συχνά=περίπου 1/2 τζούρες. Ατμοποιητής: Nautilus 3 1
tzavardin Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 1 ώρα πριν, Stratosnis είπε Καλησπέρα έχω το Geek Vape L200 Aegis Legend 2 εδώ και περίπου 2 χρόνια. Το τελευταίο τρίμηνο έχει αρχίσει και πετάει αρκετά συχνά το μήνυμα για new/old coil. Έχει τύχει σε κανέναν; Συχνά=περίπου 1/2 τζούρες. Ατμοποιητής: Nautilus 3 Πιθανότατα ο πόλος δεν κάνει καλή επαφή. Ξεκίνα με το να καθαρίσεις εξωτερικά καλά τον πολο του nautilus 3 με οινόπνευμα. Ακόμα καλύτερα ισοπροπυλική αλκοόλη αν σου βρίσκεται εύκαιρη, αλλά δύσκολο αν δεν ασχολείσαι με επισκευές ηλεκτρονικών. Μετά με χαρτοπετσετούλα κάνε το ίδιο και στην υποδοχή του πόλου του aegis. Μπορεί να φτιάξει με αυτόν τον τρόπο. Άμα δεν φτιάξει, απλά ζήσε με αυτό. Απλά ξαναδιαβάζει την αντίσταση. Εκτός αν στο κάνει τόσο συχνά που δεν μπορείς καν να τραβήξεις τζούρα. Πάντως να το πας σε τεχνικό να στο ανοίξει για να στο καθαρίσει δεν αξίζει σε μοντ τέτοιας αξίας. Δύο χρόνια είναι ούτως ή άλλως καλός χρόνος ζωής για κινεζομόντ. Παλιά και με χρόνο ήμασταν υπερευχαριστημενοι. Το thelema solo και το aegis μας κακομάθανε. 1
Stratosnis Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 15 hours ago, tzavardin said: Πιθανότατα ο πόλος δεν κάνει καλή επαφή. Ξεκίνα με το να καθαρίσεις εξωτερικά καλά τον πολο του nautilus 3 με οινόπνευμα. Ακόμα καλύτερα ισοπροπυλική αλκοόλη αν σου βρίσκεται εύκαιρη, αλλά δύσκολο αν δεν ασχολείσαι με επισκευές ηλεκτρονικών. Μετά με χαρτοπετσετούλα κάνε το ίδιο και στην υποδοχή του πόλου του aegis. Μπορεί να φτιάξει με αυτόν τον τρόπο. Άμα δεν φτιάξει, απλά ζήσε με αυτό. Απλά ξαναδιαβάζει την αντίσταση. Εκτός αν στο κάνει τόσο συχνά που δεν μπορείς καν να τραβήξεις τζούρα. Πάντως να το πας σε τεχνικό να στο ανοίξει για να στο καθαρίσει δεν αξίζει σε μοντ τέτοιας αξίας. Δύο χρόνια είναι ούτως ή άλλως καλός χρόνος ζωής για κινεζομόντ. Παλιά και με χρόνο ήμασταν υπερευχαριστημενοι. Το thelema solo και το aegis μας κακομάθανε. Ωραία, αν και το είχα καθαρίσει πρόσφατα. Εντάξει προς το παρόν παλεύεται. Κάποια πρόταση για αναβάθμιση mod, μην ξεμείνουμε ξαφνικά και τρέχουμε. Budget δεν έχω ιδέα τι παίζει, θα μου άρεσε να είναι κάπου στα 50-70 αλλά δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό. Κυρίος χρησιμοποιώ MTL ατμοποιητές. Επίσης το 2μπάταρο ήταν ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο και πρακτικό, παρά το βάρος του.
elmagico Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 10 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Ωραία, αν και το είχα καθαρίσει πρόσφατα. Εντάξει προς το παρόν παλεύεται. Κάποια πρόταση για αναβάθμιση mod, μην ξεμείνουμε ξαφνικά και τρέχουμε. Budget δεν έχω ιδέα τι παίζει, θα μου άρεσε να είναι κάπου στα 50-70 αλλά δεν ξέρω πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό. Κυρίος χρησιμοποιώ MTL ατμοποιητές. Επίσης το 2μπάταρο ήταν ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο και πρακτικό, παρά το βάρος του. Θα μπορούσες να πάρεις ή το ίδιο ή να πάς σε mod με 21700 μπαταρίας.Λιγότερο βάρος,παρόμοια αντοχή στην χρήση!
Salonica7 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω κομμένο μαχαίρι το στριφτό τσιγάρο που έκανα εδώ κ 5 χρόνια από τότε έχω πάρει ένα Vaporesso gtx go 40 και κάνα δυο γεύσεις χωρίς νικοτίνη απλά για μια στο τόσο για να μου φεύγει σε κανένα αγώνα η τίποτα τσίπουρο καταστάσεις. Υπάρχει κανένα καλύτερο ή καλύτερη λύση έτσι για το χαβαλέ μου ; Γιατί το ψιλό βαρέθηκα αυτό και δεν ξέρω αν έχω και σωστή εμπειρία από άποψη τζουράς γεύσης με ακριβότερα μοντέλα ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Μαϊου από Salonica7
elmagico Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 18 ώρες πριν, Salonica7 είπε Καλησπέρα παιδιά έχω κομμένο μαχαίρι το στριφτό τσιγάρο που έκανα εδώ κ 5 χρόνια από τότε έχω πάρει ένα Vaporesso gtx go 40 και κάνα δυο γεύσεις χωρίς νικοτίνη απλά για μια στο τόσο για να μου φεύγει σε κανένα αγώνα η τίποτα τσίπουρο καταστάσεις. Υπάρχει κανένα καλύτερο ή καλύτερη λύση έτσι για το χαβαλέ μου ; Γιατί το ψιλό βαρέθηκα αυτό και δεν ξέρω αν έχω και σωστή εμπειρία από άποψη τζουράς γεύσης με ακριβότερα μοντέλα ευχαριστώ Καλημέρα! Μήπως είναι το θέμα έλλειψης νικοτίνης και όχι της συσκευής? Πόσο καιρό ατμίζεις?
Salonica7 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 10 ώρες πριν, elmagico είπε Καλημέρα! Μήπως είναι το θέμα έλλειψης νικοτίνης και όχι της συσκευής? Πόσο καιρό ατμίζεις? Έχω καιρό που κάνω μια κάνω κάνα μήνα μια το αφήνω κάνα μήνα μην φανταστείς μια φορά την μέρα τραβάω κ όταν λέω ότι κάνω δεν κάνω χρήση κανονικά
elmagico Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 13 ώρες πριν, Salonica7 είπε Έχω καιρό που κάνω μια κάνω κάνα μήνα μια το αφήνω κάνα μήνα μην φανταστείς μια φορά την μέρα τραβάω κ όταν λέω ότι κάνω δεν κάνω χρήση κανονικά Καλημέρα! Πιστεύω ότι είναι θέμα νικοτίνης! Απλά δεν έχεις το....γαργάλημα στο λαιμό! Εγώ στα 15 χρόνια μου σαν ατμιστής,δοκίμασα 1 φορά να κάνω χωρίς νικοτίνη και δεν έπερνα τίποτα στην τζούρα. Δοκίμασε να βάλεις δείγμα απο νικοτίνη σε 1 μπουκαλάκι. Σε 60ml να έχει μισό μπουκάλι νικοτίνης και αν κάνεις 120ml βάλε το ολόκληρο! Εγώ τα τελευταία χρόνια τόσο βάζω και είναι ίσα να γαργαλάει στο λαιμό! Ποιό πολύ να καταλαβαίνεις γεύση δλδ!!!
Kos+@s Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Σιγουρα προσθεσε λιγη νικοτινη και δες και την αναλογια pg vg στα υγρά σου! Οσο να ναι η pg χτυπαει στο λαιμο λιγο παραπανω!
Salonica7 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Δηλαδή μου λέτε να προσθέσω νικοτίνη ; Ναι αλλά την έχω κόψει μαχαίρι τόσα χρόνια μήπως με ξανά στείλει στο στριφτό φοβάμαι ;
elmagico Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 3 ώρες πριν, Salonica7 είπε Δηλαδή μου λέτε να προσθέσω νικοτίνη ; Ναι αλλά την έχω κόψει μαχαίρι τόσα χρόνια μήπως με ξανά στείλει στο στριφτό φοβάμαι ; Το να βάλεις ελάχιστη δεν σε πάει πάλι πίσω στο τσιγάρο! Φαντάσου ότι σε μπουκάλι 60ml αν βάλεις το μισό μπουκαλάκι νικοτίνης σου βγαίνει περίπου 1,5 νικοτίνη.... Και σε μπουκάλι 120ml αν μπεί όλο το μπουκαλάκι νικοτίνης πάλι 1,5 βγαίνει! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα