Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχει σπάσει η οθόνη του κινητού μου εσωτερικά και θα ήθελα να μου προτείνετε μια οικονομική λύση για αλλαγή . βρίσκομαι θεσνικη , να σημειώσω οτι το κινητο δουλευει κανονικα και το εχω βαλει και αγγελια στα 220 ευρώ .. Ειναι 6s 32 gb . Εφοσον καποιος αλλαζει οθονες ή ξερει καποιο μαγαζι/ιδιωτη θα ήμουν ευγνωμων .

Ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, dimitrissa είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχει σπάσει η οθόνη του κινητού μου εσωτερικά και θα ήθελα να μου προτείνετε μια οικονομική λύση για αλλαγή . βρίσκομαι θεσνικη , να σημειώσω οτι το κινητο δουλευει κανονικα και το εχω βαλει και αγγελια στα 220 ευρώ .. Ειναι 6s 32 gb . Εφοσον καποιος αλλαζει οθονες ή ξερει καποιο μαγαζι/ιδιωτη θα ήμουν ευγνωμων .

Ευχαριστω πολυ :)

Sorry αλλα 220 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσεις. Στα 250 ευρω βρισκεις τα 6s 32gb χωρις κανενα προβλημα....!!! Με αλλαγμενη την οθονη θα ελεγα τα 220 ευρω μπορεις να τα πιασεις.

Στα 128 ευρω επισκευη ελπιζω να ειναι πραγματικα original Apple οθονη αλλιως δεν θα τα εδινα με τιποτε.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Sorry αλλα 220 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση να το δωσεις. Στα 250 ευρω βρισκεις τα 6s 32gb χωρις κανενα προβλημα....!!! Με αλλαγμενη την οθονη θα ελεγα τα 220 ευρω μπορεις να τα πιασεις.

Στα 128 ευρω επισκευη ελπιζω να ειναι πραγματικα original Apple οθονη αλλιως δεν θα τα εδινα με τιποτε.

OEM Καλής ποιότητας με 1 χρόνο εγγύηση. Από εκεί και πέρα φυσικά μπορεί ο καθένας να βάλει ότι θέλει αρκεί να μην κάνει μεγαλύτερη ζημιά

Δημοσ.

Παιδια , ευχαριστώ για τις απαντήσεις.  @SeNNinhA όντως ήταν πολλά τα 220 φιλε μου απλα δεν πολυ ασχολούμαι και εβαλα την αγγελία γρηγορα με το ενδεχόμενο αγορας απο καποιον που αλλαζει οθονες και μπορει να βρει ανταλλακτικο σε οικονομικη τιμή. 

Τελικα την αλλαξα στη vodafone η οποια εχει 20% εκπτωση και βγηκε 88 € τελική αξία , οποτε το κραταω κιολας , εγινε σαν καινουριο :P

Σας ευχαριστω κ τους 2 ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...