giannis_fe Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Εντάξει. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Αλήθεια γελάω. Κ να φανταστείς εχει, είχε, δε ξέρω, στη κατοχή της τη μοτορολα. Παιδιά εγώ θα ντρεπόμουνα να πάω στο γραφείο την επόμενη μέρα αν ήμουν υπεύθυνος. Αλήθεια. Τρελό. Ξεφτίλα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whoever81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Οκ...Ξεφτίλα και απόλυτα περιττή η εξαπάτηση με τα full screen promos. Κατά τα άλλα είναι σχετικά τίμιο αλλά χειρότερο για παράδειγμα του Xiaomi Μi 8 SE που είναι στα ίδια περίπου λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bl4ckSn4ke Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joni29 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Αμα βλεπαμε οτι θα βγαλει η lenovo κινητο δεν θα εδινε σημασια κανενας και θα περνουσε και αυτο οπως τοσα και τοσα απαρατηρητο. Με αυτο τον περιεργο τροπο μας εκανε ολους να μαθουμε το καινουργιο της κινητο, το οποιο δεν ειναι το υπερκινητο που περιμεναμε αλλα μια πολυ value for money συσκευη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazed&confused Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Full-screen is a lie... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αν δεν δίνουν χειροποίητο γνήσιο σεμεδάκι Lenovo με διετή εγγύηση καλής ποιότητας και πλέξης που να ταιριάζει στο notch δεν αξίζει. 😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα