Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία. Ένας φίλος έχει μία επιχείρηση συγκεκριμένα μια σχολή οδηγών και ήθελε να την ανεβάσουμε στο google( να φαίνεται στο google maps κτλ...) τέλος πάντων το κατάφεραμε αυτό με το google my business αλλά το θέμα που έχω είναι ότι θέλω να πατάω σχολή οδηγών κυψέλη και να εμφανίζεται αυτός πρώτος έχει κανείς ιδέα πως γίνεται αυτό? Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Πληρωνει την Google για να τον βγαζει πρωτο (η εστω απο τους πρωτους).

Ακριβως το πως δεν το γνωριζω γιατι δεν το εχω κανει.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, makarius είπε

Αυτός προσωπικά δίνει τα χρήματα οπότε αν γνωρίζει κάποιος...

Αν γνωρίζεις / γνωρίζετε Αγγλικά υπάρχει αυτό το επίσημο documentation από την Google για το τι μπορείς να κάνεις να βελτιώσεις την θέση της επιχείρησης στα αποτελέσματα. Προς το παρόν και αν δεν κάνω λάθος, στο google maps δεν υπάρχει τρόπος μέσω πληρωμής να βγαίνεις πιο ψηλά στα αποτελέσματα. 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον οδηγό αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgerov είπε

Αν γνωρίζεις / γνωρίζετε Αγγλικά υπάρχει αυτό το επίσημο documentation από την Google για το τι μπορείς να κάνεις να βελτιώσεις την θέση της επιχείρησης στα αποτελέσματα. Προς το παρόν και αν δεν κάνω λάθος, στο google maps δεν υπάρχει τρόπος μέσω πληρωμής να βγαίνεις πιο ψηλά στα αποτελέσματα. 

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον οδηγό αυτό.

Δεν νομιζω εννοει αποκλειστικα στο maps, γενικα στο Google μαλλον εννοει (εξαλλου νομιζω πως οσα πληρωνουν για να βγουν πρωτα στα αποτελεσματα του Google βγαινουν πρωτα και στο Maps).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...