Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωριζω αν καποιος ακομα ειχε αυτο το προβλημα γι αυτο το λογω συγνωμη αν επαναλβάνω το θεμα

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την paypal. δεν μπορω να κανω επαληθευση της τραπεζας. μπαινω στο προφιλ  - στα χρηματα μου - τραπεζες  εμφανιζει την τραπεζα  τον τρεχουμενο λογαριασμο και ακριβως απο κατω λεει με κοκκινα γραμματα Δεν εχει επαληθευτει , περα απο αυτα δεν μου δινει καποια αλλη επιλογη περα της καταργησης και την συνδεση νεας τραπεζας . ουτε στο εσωτερικο του μου βγαζει την επιλογη update.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, leblaspheme είπε

Δεν γνωριζω αν καποιος ακομα ειχε αυτο το προβλημα γι αυτο το λογω συγνωμη αν επαναλβάνω το θεμα

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την paypal. δεν μπορω να κανω επαληθευση της τραπεζας. μπαινω στο προφιλ  - στα χρηματα μου - τραπεζες  εμφανιζει την τραπεζα  τον τρεχουμενο λογαριασμο και ακριβως απο κατω λεει με κοκκινα γραμματα Δεν εχει επαληθευτει , περα απο αυτα δεν μου δινει καποια αλλη επιλογη περα της καταργησης και την συνδεση νεας τραπεζας . ουτε στο εσωτερικο του μου βγαζει την επιλογη update. 

Τι θες ακριβως να κάνεις με το λογαριασμό;

Δημοσ.

Κάνει δύο μικροκαταθέσεις στην τράπεζα σου που θα τη δει μετά απο 1-3 εργάσιμες από τη στιγμή που πρόσθεσες το λογαριασμό σου.Μπες στο e-banking σου δες τα ποσά αυτά βάλτα εκεί που σου λέει για επαλήθευση και όλα οκ.

Δημοσ.

Δηληδη η εντολη θα ανοιξει αφου γινει η καταθεση στην τραπεζα ;

4 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Τι θες ακριβως να κάνεις με το λογαριασμό;

εχω ενα λογαριασμο στo threadless και θελω να το συνδεσω με την paypal .. απλα δεν μου αφηνει ανοιχτει την εντολη της επαληθευσης.. ισως πρεπει να περιμενω 4-5 μερες για την καταθεση που ζηταει .

να κανω μια ακομα ερωτηση .. αν η paypal που εχω δημιοργησει ειναι επαγγελματικο αλλαζει η διαδικασια επαληθευσης της τραπεζας απο οτι αν ηταν προσωπικο ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...