kavloteo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια!!!! θελω να αγορασω καποιο powerline χρειαζομαι ενα καλο εχω 24αρι νετ απο cosmote και τι χρειαζομαι ωστε να ειναι η συνδεση μου οσο πιο σταθερη γινεται ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!!
georgerov Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, kavloteo είπε Καλησπερα παιδια!!!! θελω να αγορασω καποιο powerlink χρειαζομαι ενα καλο εχω 24αρι νετ απο cosmote και τι χρειαζομαι ωστε να ειναι η συνδεση μου οσο πιο σταθερη γινεται ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!!!! Μάλλον εννοείς powerline? Θες να έχεις ίντερνετ με 2 αντάπτορες μέσω των πριζών του ρεύματος σωστά; Αν μας πεις πόσα χρήματα διαθέτεις σε συνδυασμό με τις ανάγκες σου μπορούμε να σου προτείνουμε κάτι αντίστοιχο. Πχ πόσα powerline χρειάζεσαι; 2, 3; Σε ενδιαφέρει να έχει και WiFi? Θέλεις να είναι passthrough? δηλαδή να έχει πάνω υποδοχή για να καλύψεις την πρίζα που θα χάσεις. Σε ενδιαφέρει η ταχύτητα; Δηλαδή πρόκειται να stremareis μέσω lan HD ταινίες κτλ (προφανώς αν το θες μόνο για τα 24 mbps της γραμμής σου λίγο πολύ ακόμα και η μικρότερη ταχύτητα σου κάνει).
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Και εγω powerline καταλαβα αλλα λεει Powerlink.
kavloteo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) @georgerov @Salvation81 αχαχαχαχαχ powerline ηθελα να πω δν εχω θεμα με τα χρηματα αλλα να μην δωσω κανενα 200 για powerline... 2 μου ειναι αρκετα ναι θελω και wifi ( αλλα και να μην εχει δν με απασχολει τοσο) ναι θελω passthrough τωρα για ταχυτητα δν ξερω... ( το αφηνω πανω σας αυτο ) Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από kavloteo
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Αυτα εχουν βγει πολυ καλα (δεν εχουν ομως WiFi). https://www.skroutz.gr/s/8757491/TP-LINK-TL-PA9020PKIT-v1.html
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 19 minutes ago, kavloteo said: @georgerov @Salvation81 αχαχαχαχαχ powerline ηθελα να πω δν εχω θεμα με τα χρηματα αλλα να μην δωσω κανενα 200 για powerline... 2 μου ειναι αρκετα ναι θελω και wifi ( αλλα και να μην εχει δν με απασχολει τοσο) ναι θελω passthrough τωρα για ταχυτητα δν ξερω... ( το αφηνω πανω σας αυτο ) σε φτηνα tp link .σε ακριβα devolo,fritz. προσοχη βγαινουν πχ powerlines 500aria που στην πραξη δεν εχουν gigabit ethernet αλλα απλη 100αρα ethernet οποτε στην πραξη δεν παιζουν πανω απο 100(ασχετα αν κλειδωνουν μεταξυ τους στα 300 για παραδειγμα) .πχ tp link 4010p kit.ειναι 500αρια/600αρια αλλα δεν εχουν gigabit. 21 minutes ago, kavloteo said: @georgerov @Salvation81 αχαχαχαχαχ powerline ηθελα να πω δν εχω θεμα με τα χρηματα αλλα να μην δωσω κανενα 200 για powerline... 2 μου ειναι αρκετα ναι θελω και wifi ( αλλα και να μην εχει δν με απασχολει τοσο) ναι θελω passthrough τωρα για ταχυτητα δν ξερω... ( το αφηνω πανω σας αυτο ) για wifi μπορεις να βαλεις και ενα παλιο adsl modem/router αν θες να παρεις Powerline χωρις wifi για να σου βγει πιο φτηνα.
kavloteo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 @poulinos ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ❤️
poulinos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 On 07/06/2018 at 14:16, kavloteo said: @poulinos ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ❤️ οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε ολοι.
geomrk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 12:28 ΜΜ, poulinos είπε σε φτηνα tp link .σε ακριβα devolo,fritz. προσοχη βγαινουν πχ powerlines 500aria που στην πραξη δεν εχουν gigabit ethernet αλλα απλη 100αρα ethernet οποτε στην πραξη δεν παιζουν πανω απο 100(ασχετα αν κλειδωνουν μεταξυ τους στα 300 για παραδειγμα) .πχ tp link 4010p kit.ειναι 500αρια/600αρια αλλα δεν εχουν gigabit. για wifi μπορεις να βαλεις και ενα παλιο adsl modem/router αν θες να παρεις Powerline χωρις wifi για να σου βγει πιο φτηνα. θα βαλω vdsl 100αρα και θελω 3 powerline. Δηλαδη 1 να παιρνει το ιντερνετ και να καταληγει σε 2 υπολογιστες σε 2 διαφορετικες πριζες. Μπορεις να μ προτεινεις καποιο να εχω οσο το δυνατον λιγοτερη απωλεια;
Γιώργος Γ. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Γεια σας. Χτες παρήγγειλα το παρακάτω κιτ, για να έχω internet στον υπολογιστή μου στο δωμάτιο (πάνω όροφος, καμία περίπτωση να περαστεί καλώδιο). Τι έχετε να πείτε ? Άξιζε η αγορά του ? https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=42464
isay Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, Γιώργος Γ. είπε Γεια σας. Χτες παρήγγειλα το παρακάτω κιτ, για να έχω internet στον υπολογιστή μου στο δωμάτιο (πάνω όροφος, καμία περίπτωση να περαστεί καλώδιο). Τι έχετε να πείτε ? Άξιζε η αγορά του ? https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=42464 Αφου το έβαλες παραγγελία, τώρα δεν εχει τοσο νοημα να ζητήσεις 2η-3η γνωμη. Spoiler ΥΓ : Είναι απο τα καλα στην κατηγορία τους 1
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 On 22/09/2018 at 10:59, Γιώργος Γ. said: Γεια σας. Χτες παρήγγειλα το παρακάτω κιτ, για να έχω internet στον υπολογιστή μου στο δωμάτιο (πάνω όροφος, καμία περίπτωση να περαστεί καλώδιο). Τι έχετε να πείτε ? Άξιζε η αγορά του ? https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=42464 το εχω.μια χαρα ειναι.firmware update οταν το παρεις.το κανεις μεσα απο το utility που δινει και απο εκει τα κανεις secure κιολας On 03/07/2018 at 13:03, geomrk said: θα βαλω vdsl 100αρα και θελω 3 powerline. Δηλαδη 1 να παιρνει το ιντερνετ και να καταληγει σε 2 υπολογιστες σε 2 διαφορετικες πριζες. Μπορεις να μ προτεινεις καποιο να εχω οσο το δυνατον λιγοτερη απωλεια; πρεπει να παρεις gigabit υποχρεωτικα.τωρα μαρκες φτηνα tp link πιο ακριβα devolo ακομα πιο ακριβα fritz που εχω κανει και Review το 1240e και το1260e οποτε μπορειςνα δεις τι δινει.βεβαια και αλλες εταιρειες βγαζουν .σιγουρα θες να εχουν gigabit και να ειναι 1000Mbps.γιατι τα 500/600αρια πολλες φορες εχουν ethernet οποτε θα εισαι στα 100mbit ασχετα που το link μεταξυ τους μπορει να ειναι παραπανω 1
Γιώργος Γ. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 37 minutes ago, poulinos said: το εχω.μια χαρα ειναι.firmware update οταν το παρεις.το κανεις μεσα απο το utility που δινει και απο εκει τα κανεις secure κιολας Μια χαρά.
poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 ασχετα οτι ειναι 500/600mbit αναλογως το version στην πραξη εχουν ethernet 100mbit οποτε αυτο θα ειναι καιτο max. On 22/09/2018 at 12:42, Γιώργος Γ. said: Μια χαρά. On 22/09/2018 at 11:25, isay said: Αφου το έβαλες παραγγελία, τώρα δεν εχει τοσο νοημα να ζητήσεις 2η-3η γνωμη. Hide contents ΥΓ : Είναι απο τα καλα στην κατηγορία τους παντα μπορεις να το πας πισω και να παρεις κατι αλλο 😛
Γιώργος Γ. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, poulinos είπε ασχετα οτι ειναι 500/600mbit αναλογως το version στην πραξη εχουν ethernet 100mbit οποτε αυτο θα ειναι καιτο max. Από πάροχο πιο πάνω δεν πιάνω. Επίσης, όταν άνοιξα το utility, μου έλεγε 273.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα