vagos789 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Στις 9/6/2018 στις 7:01 ΜΜ, tornado είπε και αντι αυτου μολις συμπληρωσω ενα μικρο κεφαλαιο θα τα επενδυσω σε ενα δυαρι η γκαρσονιερα. Αυτο το θεωρω καλυτερο επενδυτικο προγραμμα το οποιο αν νοικιαζεται σου αποδιδει πολυ καλυτερο τοκο. Αν το κεφαλαιο χρειαστει πχ για σπουδες μπαινει πωλητηριο και τελος. Εκτος βεβαια αν μου κατσει κανα σεισμος αλλα οκ αν ειμαι τοσο γκαντεμης ας παει και το παλιαμπελο Δεν μπορουν ολα τα ακινητα να αποδωσουν μια ικανοποιητικη αποδοση Και φυσικα χρειαζεται συνεχης ενασχοληση με ενοικιαστες,με ζημιες,με κοινοχρηστα κτλ Αν χρειαστεις το κεφαλαιο μην νομιζεις οτι μπορεις γρηγορα να πουλησεις ενα σπιτι σημερα,εκτος φυσικα εαν το δωσεις κοψοχρονια Οσο για το σεισμο καθως και πυρκαγια,πλημμυρα κτλ,αν εχεις ακινητο χωρις ασφαλιση τοτε οτι και να ρθει γυρευοντας πας....
tornado Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 55 λεπτά πριν, gpli είπε Καλημέρα Επέτρεψε μου να σου αναφέρω τα εξής Για την αγορά ακινήτου θα πρέπει να έχεις ενα ικανοποητικο ποσό , υπολογισε τον ενφια που στην ξεφτίλα θα ειναι 200 ευρώ κάθε ετος υπολόγισε τα έξοδα για να το φτιάξεις όπως θες, ανακαινήσεις κτλ, υπολογισε και φόρο 15% στα ενοικία , υπολόγισε και λογαριασμους κτλ Σε οτι και να επενδύσεις σου εύχομαι να πανε ολο καλα εχω υπολογισει οτι με δεσμευση 15000 ευρω θα εχω καθαρη αποδοση 1000 + ευρω το χρονο δεν βλεπω καποια αλλη ασφαλη επενδυση με αυτη την αποδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις