Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι σκατα έχω κανει με τον λογαριασμό  Yahoo mail και φαίνεται ότι δεν γίνεται να τον ανακτησω

Όταν πάω να κανω  log in και γράφω το email μου μου βγάζει κατευθείαν μια σελίδα ότι θα μου στείλει ένα κλειδί σε ένα άλλο email  το οποίο είναι ένα Hotmail που είχα βάλει προ αμνημονευτων ετών κ το οποίο δεν υπάρχει καν πλεον

Επίσης μου βγάζει ότι  έχω τελειώσει με τις επιλογές ανάκτησης. Ερωτήσεις δεν είχα απαντησει

Δεν μπορώ να το επαναφέρω με τιποτα

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;;; 

Επεξ/σία από forlorn_hope
Δημοσ.

Όχι έμπαινα κανονικά και συχνά αλλά κάπου μπερδεύτηκα με κάτι κλειδιά που μου έβγαζε για τα sign in 

Το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει καν να γράψω κωδικό όπως είπα 

Μου πετάει κατευθείαν ότι πρέπει να μπω στο εναλλακτικό email  που είναι ανύπαρκτο 

Δεν έχω άλλες επιλογές ανάκτησης 

Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αναφορά, θα πατήσεις κάτω δεξιά εκεί που γράφει "Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση;" και θα δηλώσεις το e-mail και το κινητό σου τηλέφωνο.

Δημοσ.
Στις 12/6/2018 στις 12:23 ΜΜ, super3bingo είπε

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αναφορά, θα πατήσεις κάτω δεξιά εκεί που γράφει "Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση;" και θα δηλώσεις το e-mail και το κινητό σου τηλέφωνο.

Το έχω κάνει δεν αναγνωρίζει κανένα τηλέφωνο ούτε email

Δημοσ.
Στις 13/6/2018 στις 3:06 ΜΜ, super3bingo είπε

Ούτε το κινητό σου τηλέφωνο;

Όχι πλέον βάζω το κινητό και μου βάζει να συνδεθω με το καινούριο που εκανα για να κάνω κάποιες δουλειες

Γιατί όμως δεν μπορώ καν να βάλω τον κωδικό και μου το έχει κλειδωμένο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...