forlorn_hope Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι σκατα έχω κανει με τον λογαριασμό Yahoo mail και φαίνεται ότι δεν γίνεται να τον ανακτησω Όταν πάω να κανω log in και γράφω το email μου μου βγάζει κατευθείαν μια σελίδα ότι θα μου στείλει ένα κλειδί σε ένα άλλο email το οποίο είναι ένα Hotmail που είχα βάλει προ αμνημονευτων ετών κ το οποίο δεν υπάρχει καν πλεον Επίσης μου βγάζει ότι έχω τελειώσει με τις επιλογές ανάκτησης. Ερωτήσεις δεν είχα απαντησει Δεν μπορώ να το επαναφέρω με τιποτα Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό;;; Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από forlorn_hope
forlorn_hope Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Όχι έμπαινα κανονικά και συχνά αλλά κάπου μπερδεύτηκα με κάτι κλειδιά που μου έβγαζε για τα sign in Το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει καν να γράψω κωδικό όπως είπα Μου πετάει κατευθείαν ότι πρέπει να μπω στο εναλλακτικό email που είναι ανύπαρκτο Δεν έχω άλλες επιλογές ανάκτησης
super3bingo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μου το κάνει και εμένα στο g-mail όταν πάω να μπω από άλλο υπολογιστή, ειδικά το g-mail το έχει παραξηλώσει.
forlorn_hope Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Το θέμα είναι τι κάνουμε όμως εκτός αν το πάρουμε απόφαση ότι δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης
super3bingo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αναφορά, θα πατήσεις κάτω δεξιά εκεί που γράφει "Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση;" και θα δηλώσεις το e-mail και το κινητό σου τηλέφωνο.
forlorn_hope Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Στις 12/6/2018 στις 12:23 ΜΜ, super3bingo είπε Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αναφορά, θα πατήσεις κάτω δεξιά εκεί που γράφει "Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση;" και θα δηλώσεις το e-mail και το κινητό σου τηλέφωνο. Το έχω κάνει δεν αναγνωρίζει κανένα τηλέφωνο ούτε email
forlorn_hope Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Στις 13/6/2018 στις 3:06 ΜΜ, super3bingo είπε Ούτε το κινητό σου τηλέφωνο; Όχι πλέον βάζω το κινητό και μου βάζει να συνδεθω με το καινούριο που εκανα για να κάνω κάποιες δουλειες Γιατί όμως δεν μπορώ καν να βάλω τον κωδικό και μου το έχει κλειδωμένο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα