Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας! μόλις μου έφεραν στο σπίτι ένα κουταβάκι golden retriever και προσπαθώ να το φροντίσω, ξέρετε έναν καλό κτηνίατρο στο Περιστερι?ευχαριστώ

Επεξ/σία από christinaki9
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, christinaki9 είπε

γεια σας! μόλις μου έφεραν στο σπίτι ένα κουταβάκι golden retriever και προσπαθώ να το φροντίσω, ξέρετε έναν καλό κτηνίατρο στο Περιστερι?ευχαριστώ

Επισεις έχε υπόψιν ότι τρώει 2 χυτρες φαγητό όταν μεγαλώσει 😛

Είναι πανέμορφα ομως

καλη αρχή :)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ!! έχει κανείς καλό κτηνίατρο στην αθήνα γενικότερα; γιατι αυτός που πήγα δεν μου άρεσε πάρα πολύ...

Δημοσ.

Καλησπέρα και να χαίρεσε το νέο μέλος! Γιατί δεν σου άρεσε ο κτηνίατρος που πήγες; Από προσωπική εμπειρία έμεινα πολύ ευχαριστημένος σε θέματα συμπεριφοράς και περιποίησης απέναντι στο ζώο από αυτόν https://www.vrisko.gr/details/map/d6773_725d5i5526cjb7c1_c7c1d0abh?LogEntryType=ShowMap . Ίσως είναι λίγο μακρυά από Περιστέρι, αλλά με μετρό είναι κανά πεντάλεπτο περπάτημα στο περίπου. Μη ντραπείς να ρωτήσεις ότι θέλεις τον κτηνίατρο και γενικά έχει καλές τιμές σε σύγκριση με άλλους που ρωτούσα για απλά εμβόλια σε περιοχές όπως Ν. Ηράκλειο και εκεί γύρω, αν και έχω να πάω αρκετό καιρό λόγω μετακόμισης σε άλλη πόλη. Καλή αρχή και μη ξεχνάς κάποια βασικά πράγματα και συμπεριφορές που πρέπει να καλλιεργήσεις η ίδια στο σκυλάκι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένα βασικό στοιχείο για να εμπιστευτείτε έναν κτηνίατρο, είναι το να προσέξετε αν ...αγαπάει τα ζώα.

Αυτό φαίνεται εύκολα από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει κατά την εξέταση, καθώς και από το αν τον εμπιστεύεται το ίδιο το ζώο. :) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Ένα βασικό στοιχείο για να εμπιστευτείτε έναν κτηνίατρο, είναι το να προσέξετε αν ...αγαπάει τα ζώα.

Αυτό φαίνεται εύκολα από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει κατά την εξέταση, καθώς και από το αν τον εμπιστεύεται το ίδιο το ζώο. :) 

Mπα, δε θα το έλεγα σε τόσο απόλυτο βαθμό.
Είχα έναν κτηνίατρο, που φοβόταν τα σκυλιά και ήθελε πάντα φίμωτρο και ο σκύλος μου, προφανώς γιατί το αντιλαμβανόταν από τη μία και ήξερε ότι όποτε τον δει θα φάει ένεση, του γαύγιζε και δεν τον εμπιστευόταν.
Αυτό βέβαια δε σήμαινε ότι ο γιατρός δεν αγαπούσε τα σκυλιά και ήταν κι εξαιρετικός στη δουλειά του σε όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...