pikoriko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Είναι η πρώτη φορά που ανοίγω ένα θέμα και η αφορμή είναι οι τίτλοι που δίνουν κάποιοι με ΜΠΌΛΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ για να πουλήσουν. Ο ένας γράφει ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ο άλλος λέει πωλείται τέρας επιδόσεων με επεξεργαστή 775 και κάρτα 7 ετών, ο άλλος αναφέρει ότι πουλάει λαπτοπ λειτουργικό και του λείπει ο επεξεργαστής, η μνήμη, ο σκληρός... Δηλαδή τι λειτουργικός είναι?????? Δηλαδή κάποιοι που έχουν συστήματα με 10,12,14,18 Πυρηνες και κάρτες γραφικών 1070,1080,1080ti τι πρέπει να γράψουν??????? 1 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Εύκολο απλά δεν αγοράζεις..... Δεν κερδίζεις τίποτα με το να ανοίγεις θέματα......και σε εισαγωγικά να "κλαίγεσαι" επειδή δεν βρήκες αυτό που θες σε λογική τιμή η στην τιμή που το θες Ο κάθε ένας μπορεί να βάλει ΟΤΙ θέλει και ΟΣΟ θέλει απλά δεν θα πουληθεί εκτός και αν βρει κανένα κορόιδο 1
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, varoul k. είπε έλεος με κάτι ορθογραφείες Ειρωνία... Δεν νομίζεις; 3 1
pikoriko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 49 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Εύκολο απλά δεν αγοράζεις..... Δεν κερδίζεις τίποτα με το να ανοίγεις θέματα......και σε εισαγωγικά να "κλαίγεσαι" επειδή δεν βρήκες αυτό που θες σε λογική τιμή η στην τιμή που το θες Ο κάθε ένας μπορεί να βάλει ΟΤΙ θέλει και ΟΣΟ θέλει απλά δεν θα πουληθεί εκτός και αν βρει κανένα κορόιδο Και ποιος σου είπε ότι καίγομαι, μάλλον δεν κατάλαβες φίλε μου.
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, varoul k. είπε Νομίζεις δεν νομίζεις, ο καιρος περνάει Ναι, κάθε μέρα είμαι με μαθηματική ακρίβεια, μια μέρα πιο κοντά στον θάνατο. So what?
Γιαούρτι Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 εσύ λες έλεος με τις αγγελίες, εγώ λέω έλεος με αυτούς που ανοίγουν θέματα για να κλαφτούνε για τις τιμές των αγγελιών. ναι οκ πολλοί είναι καραγκιόζηδες αλλά δε σε υποχρεώνει κανείς να αγοράσεις. ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας, μην ασχολείσαι απλά. κι εγώ έχω δει αγγελίες που αναρωτιέμαι αν κάνει πλάκα ο πωλητής αλλά τι με νοιάζει.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις