Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσο μα πόσο με εκφράζει αυτό το άρθρο, συμφωνώ απόλυτα!Η Υπομονή είναι αρετή, και χάρις αυτήν αλλά και τις αγγελίες έχω εκατονταπλασιάσει την συλλογή μου τα τελευταία 10 χρόνια. Day one είναι μόνο για παιχνίδια σαν το Zelda,όλα τ'άλλα μπορούν να περιμένουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιον σαν εμένα που ζήτημα να έχω 2-3 ώρες ελεύθερες την εβδομάδα να παίξω, η υπομονή όχι μόνο είναι αρετή, αλλά ουσιαστικά σε κάνει να μη θες και να ασχοληθείς πλέον με τον τίτλο (αφού έχει περάσει το hype) οπότε κερδισμένος είσαι από αυτήν την άποψη μιας και καταλήγεις να παίρνεις το 1/5 των games που αρχικά θέλεις. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το FarCry 5, είχα διαβάσει και είχα δει τόσα άρθρα, τελικά όταν σκέφτηκα ότι για να το παίξω θα πρέπει να περιμένω 3 βδομάδες αφού κοιμόμουν και ξύπναγα πάνω από ένα πληκτρολόγιο από τη δουλειά που είχα (και που ακόμα ουσιαστικά έχω), δεν το πήρα ποτέ. Και ούτε θα το πάρω.

Φυσικά αν ΞΕΡΕΙΣ ότι θα το παίξεις και θα το λιώσεις, το παίρνεις 70, το λιώνεις 2 βδομάδες και το πουλάς 55-60 εύκολα αμέσως μετά. Win.

Άλλο παράδειγμα το Until Dawn το οποίο ήθελα ΧΡΟΝΙΑ. Το πήρα πριν 2 μήνες 20€ και το έχω παίξει 6 ώρες. 

Επεξ/σία από polaki
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πραγματικά ισχύει αυτό που λέει έχω πάνω από σαράντα παιχνίδια αγορασμένα στο πσ4 και το 90% είναι αφού πέρασε ένας χρόνος από ημέρα κυκλοφορίας τους τα πήρα σε μισή τιμή σχεδόν καμία black Friday Χριστούγεννα ή Πάσχα πάντα ρίχνουν τιμές ακόμα και καλοκαίρι εκπτώσεις έτσι μεγάλες βγάζουν μέσα στο χρόνο. Είτε ψηφιακά είτε με το δίσκο μαζί μέσω σκρουτζ βάζεις αγαπημένα το παιχνίδι που θες και σε ενημερώνει όταν πέφτει η τιμή σε νορμάλ πλαίσια γύρω στα 30 ας πούμε. Ωραίο άρθρο 👌👌

Δημοσ.

Η υπομονή είναι αρετή σε όλα τα πράγματα. Πολλά παιχνίδια έχω πάρει από παιδιά εδώ στο insomnia. Γενικά στις αγγελίες η αγοράζεις η πουλάς θέλει υπομονή. Πολύ καλό άρθρο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλή είναι η υπομονή αλλα κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον αύγουστο , όσο αφορά τα online παιχνίδια αν δεν τα παίξεις στην ώρα τους όταν κυκλοφορήσουνε και περιμένεις να πέσει η τιμή τους μετά θα είσαι εσύ και ο κούκος στον server οποτε χωρίς κόσμο όσο καλο και να είναι δεν έχει την ίδια μαγεία , ένα άλλο θέμα είναι ότι πολλά παιχνίδια που βγαίνουνε ξανά και ξανά κάθε χρόνο η κάθε τρεις και λίγο με άλλες εκδόσεις όχι μονο δεν θα τα αγόραζα αλλα και τζάμπα να μου τα δίνανε δεν θα τα έπαιζα , ξανά ζεσταμένο φαγητό σιγά μην αξίζουνε 50-60-70 ευρώ , από την άλλη υπάρχουνε παιχνίδια που είναι σούπες δεν αξίζουνε ούτε ένα ευρώ και πολλές φορες σε εξαπατούνε κιόλας με όλη την προβολή που έχουνε κάνει το προηγούμενο διάστημα , οποτε προσωπικά αν κάτι μου προκαλεί ενδιαφέρον πρώτα το κατεβάζω σπασμένο το δοκιμάζω , και ειλικρινά αν δω ότι το παιχνίδι αξίζει θα το πάρω original για να στηρίξω αυτούς που το δημιούργησαν και να έχω όλα τα προνόμια του γνησιου , μετά από 25 χρονια αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι από τα 100 παιχνίδια στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι αυτά που πραγματικά αξίζουνε να τα πληρώσεις

*δεν είμαι υπέρ τις πειρατείας ο καθένας πρέπει να πληρώνεται για τι δουλειά του , όμως και τα λεφτά μας δεν είναι για πέταμα , μέχρι να μου δώσουνε το δικαίωμα όπως κάνει το steam κάτι που δεν είναι όπως το παρουσιάζουνε να μπορώ να το κάνω refund και να μου δώσουνε τα λεφτά μου πίσω ως τότε δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή

Επεξ/σία από MTX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, BILL5 είπε

Όπως έλεγε ο Παπανδρέου λεφτά υπάρχουν 

τι να τα κανεις τα λεφτά φίλε μου σε μια χωρα που όλα είναι τζάμπα , τζάμπα συσσίτια , τζάμπα μετακινήσεις , τζάμπα ρεύμα , τζάμπα γρήγορο internet από προχθές για να κατεβάζεις γρήγορα τζάμπα τα παιχνίδια σου , και στη τελική τζάμπα μάγκες και αν δεν απολαμβάνεις αυτά τα προνόμια δεν φταίω εγώ που δεν είσαι φτωχός

Επεξ/σία από MTX
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, MTX είπε

τι να τα κανεις τα λεφτά φίλε μου σε μια χωρα που όλα είναι τζάμπα , τζάμπα συσσίτια , τζάμπα μετακινήσεις , τζάμπα ρεύμα , τζάμπα γρήγορο internet από προχθές για να κατεβάζεις γρήγορα τζάμπα τα παιχνίδια σου , και στη τελική τζάμπα μάγκες και αν δεν απολαμβάνεις αυτά τα προνόμια δεν φταίω εγώ που δεν είσαι φτωχός

Πια τσαμπα μετακινησεις? Θελω 900 ευρω το μηνα σε πετρελαια βενζινες.

Πιο τσαμπα ρευμα? 20 λεπτα την KW πληρωνω εδω που ειμαι.

Πιο τσαμπα ιντερνετ? 45 ευρω το μηνα για 50αρα ειναι λιγα?

Που ειναι το τσαμπα?

Το αρθρο πολυ ωραιο και οντως η υπομονη ειναι αρετη. Σε ολα οχι μονο στα παιχνδια.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εάν είναι παιχνίδι τύπου the last of us, death stranding (θα δείξει) και γενικά παιχνίδια που ξέρω ότι αξίζουν τα παίρνω day one και επειδή δεν μπορώ να περιμένω αλλά και επειδή μου αρέσει να στηρίζω τους devs με αυτό τον τρόπο αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια όπως ανέφερα κ παραπάνω. Από κει κ πέρα κυρίως insomnia.gr αγγελίες, και να χαμε να λέγαμε. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Heybro είπε

Πια τσαμπα μετακινησεις? Θελω 900 ευρω το μηνα σε πετρελαια βενζινες.

Πιο τσαμπα ρευμα? 20 λεπτα την KW πληρωνω εδω που ειμαι.

Πιο τσαμπα ιντερνετ? 45 ευρω το μηνα για 50αρα ειναι λιγα?

Που ειναι το τσαμπα?

Το αρθρο πολυ ωραιο και οντως η υπομονη ειναι αρετη. Σε ολα οχι μονο στα παιχνδια.

μπορεί να μην απολαμβάνεις τα υπόλοιπα προνόμια αλλα είσαι τζάμπα μάγκας όμως και μην το αρνείσαι γιατί δεν έδωσες ούτε δεκάρα , οποτε δες και τι θετική πλευρά

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, MTX είπε

μπορεί να μην απολαμβάνεις τα υπόλοιπα προνόμια αλλα είσαι τζάμπα μάγκας όμως και μην το αρνείσαι γιατί δεν έδωσες ούτε δεκάρα , οποτε δες και τι θετική πλευρά

Που ρε συ τι χαζομάρες γράφεις? Έχω δώσει περίπου 800 ευρώ σε παιχνίδια όλα αυτά τα χρόνια. Μην κρίνεις από τον εαυτό σου δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι. Τα λεφτά στα παιχνίδια είναι το λιγότερο τα λεφτά στο κράτος που είναι καθαρό κλέψιμο πως θα ελλατωσουμε. Μπας και νομίζεις οτι απαντάς πουθενά αλλού 1 ποστ έχω κάνει σε αυτό το θέμα δεν είχα γράψει πιο πριν. 

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
Δημοσ.

H τιμή είναι μόνο η αρχή.

Περιμένοντας παίρνεις όλο το παιχνίδι, όχι την alpha/beta edition με μισό περιεχόμενο λόγω του ότι το έβαλαν στα DLC...

Προσωπικά αρνούμαι να γίνω ο μ@@κας της υπόθεσης αγοράζοντας μισό και προβληματικό παιχνίδι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...