Voodooman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Παντού ισορροπία. Το Battletech το πήρα day one σχεδόν και πλήρωσα αυτά που ζήτησε. Το Far cry 5 θα το πάρω σε λίγο καιρό, μιας και το θέλω, αλλά δεν καίγομαι τρομερά. Με αυτά τα δύο θα πάω σίγουρα για πολύ καιρό ακόμη, ενώ υπάρχει πάντα και το Assetto corsa που το πήρα επίσης day one, αγόρασα αρκετά από τα DLCs του και το παίζω πόσο, 3,4 χρόνια τώρα; Αυτό που χρειάζεται είναι μία σωστή εκτίμηση του παιχνιδιού. Πόσο πολύ το θέλουμε, πόσο καιρό θα το παίξουμε, πόσο μας ενδιαφέρει το multiplayer και πόσα μπορούμε να δώσουμε. Και ένα σχόλιο για τους μάγκες των πειρατικών. Και εγώ υπήρξα μπατίρης νεαρούλης που κατέβαζα (αλλά αγόραζα κιόλας), αλλά ποτέ δεν βγήκα να το διατυμπανίσω με καμάρι. Αυτό είναι το αγαπημένο μου είδος ανθρώπων, αυτοί που κλέβουν και είναι και περήφανοι για αυτό. 1
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jerry banana είπε Δεν θα το ελεγα για την Αμερικη γιατι εκει παρακολουθουνται στενα θα το έλεγα, δες τους peers σε οποιοδήποτε torrent γενικά... αν δεν υπήρχαν αμερικάνοι δεν θα υπήρχε πειρατεία.- επί του θέματος, έχοντας πάρει ps4 σχετικά αργά έχω την πολυτέλεια να έχω πάρει σχεδόν όλους τους τίτλους σε γενναία έκπτωση και κάποιους που δεν κρατιόμουν και τους πήρα καινούριους είχα τη δυνατότητα για καλύτερη τιμή λογω retail έχω τόσα πράγματα να παίξω που μπορώ σχεδόν στα πάντα που βγαίνουν πλέον να κάνω υπομονή να τα βρω σε τιμή χώμα Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από logistoulis
jerry banana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε θα το έλεγα, δες τους peers σε οποιοδήποτε torrent γενικά... αν δεν υπήρχαν αμερικάνοι δεν θα υπήρχε πειρατεία.- επί του θέματος, έχοντας πάρει ps4 σχετικά αργά έχω την πολυτέλεια να έχω πάρει σχεδόν όλους τους τίτλους σε γενναία έκπτωση και κάποιους που δεν κρατιόμουν και τους πήρα καινούριους είχα τη δυνατότητα για καλύτερη τιμή λογω retail έχω τόσα πράγματα να παίξω που μπορώ σχεδόν στα πάντα που βγαίνουν πλέον να κάνω υπομονή να τα βρω σε τιμή χώμα Θεωρω οτι περα απο την ενοικιαση που ανεφερα ενα μεγαλο μειον στις τωρινες κονσολες που δεν το ειχαν οι παλιες ειναι πως για το online πληρωνεις πολυ cash grab το βλεπω προσωπικα.
firepc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, tsakali_gr είπε Ωραίο το άρθρο και χρήσιμες οι συμβουλές που περιέχει. Βέβαια, η κατάσταση είναι διαφορετική αν είσαι συλλέκτης ή αν έχεις το μικρόβιο να ψάχνεις ειδικές ή limited εκδόσεις στο λανσάριμα. Σε αυτήν την περίπτωση ορισμένες φορές αν δεν κάνεις εγκαίρως προ-παραγγελία ή δεν αγοράσεις day one καταλήγεις να μην το βρεις καθόλου ή να αναγκαστείς να χρυσοπληρώσεις το παιχνίδι, κι άλλες βέβαια θα πληρώσεις full price στο launch και μετά από καιρό η τιμή θα είναι χώμα και θα κλαίς όσα έδωσες. Μου έρχονται στο μυαλό τίτλοι όπως το Deus Ex που έδωσα 120 ευρώ να πάρω τη συλλεκτική, το game ήταν αρκετά αξιοπρεπές και τελικά η συλλεκτική κάποια στιγμή είχε φτάσει να κάνει 20-30 ευρώ (και να υπάρχει σε στοκ). Από την άλλη, βλέπεις συλλεκτικές τίτλων όπως του Witcher, του Halo και του Assassin's Creed, να ξεκινάνε στα 100-150 ευρώ και λίγο καιρό μετά να ξεφεύγουν στα 250+. Στις συλλεκτικές η κατάσταση είναι random, και δεν μπορείς να ξέρεις και είναι "ακριβό άθλημα". Όσον αφορά όμως τα περισσότερα games, όντως μία αναμονή 3-5 μηνών ανάλογα και τον τίτλο, συνήθως εγγυάται ότι θα το πάρεις καινούργιο σχεδόν στη μισή τιμή ή πιο κάτω. Ειδικά αν παίζεις και με μεταχειρισμένα, αυξάνονται οι επιλογές σου. Προσωπικά, αν και έχω τεράστιο backlog με πάνω από 200 παιχνίδια σε PS3 και καμιά 100αρα στο PS4, συνεχίζω να αγοράζω games σε μόνιμη βάση -χωρίς να πω ότι έχω την τόσο μεγάλη οικονομική άνεση- όταν φτάσουν στο ψυχολογικό όριο των 20 ευρώ και κάτω. Κι η αλήθεια ειναι ότι αν περιμένεις, θα τα βρεις σημαντικά φτηνότερα. Αρκεί να παρακολουθείς και να κάνεις σωστά την έρευνά σου με τις μηχανές σύγκρισης και τα sites προσφορών. Μια πρόταση εδώ προς τον αρθρογράφο: αν θέλεις μπορείς να προσθέσεις ένα section προς το τέλος με κάποια sites/links για αναζήτηση και σύγκριση προσφορών σε games, για να είναι πιο πλήρες και βοηθητικό το κείμενο. cc @Ocelote Από εκεί και πέρα, αυτό που με στεναχωρεί είναι το θέμα της πειρατείας, γιατί πλέον με τόσες επιλογές σε retail και ψηφιακά κανάλια, πραγματικά δεν αξίζει η ταλαιπωρία, ο εκνευρισμός, το ρίσκο (βρες σωστά "καθαρά" αρχεία, απόφυγε ιούς, ψάχνε cracks κλπ) και εν τέλει η παρανομία. Όταν μπορείς να αγοράσεις AAA παιχνίδια ή συλλογές ολόκληρες σε πλατφόρμες όπως το steam, το gog και πολλές ακόμη με 1 έως 5 ευρώ και επίσης βρίσκεις στο εμπόριο retail στα 15-30 ευρώ, δεν το χωνεύω γιατί πρέπει να καταφύγει κάποιος στο παράνομο download. Ζημιώνει πρωτίστως εμάς ως gamers, αλλά και τους δημιουργούς και το μέλλον της βιομηχανίας. Τεραστιο LIKE 1
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, jerry banana είπε Θεωρω οτι περα απο την ενοικιαση που ανεφερα ενα μεγαλο μειον στις τωρινες κονσολες που δεν το ειχαν οι παλιες ειναι πως για το online πληρωνεις πολυ cash grab το βλεπω προσωπικα. είναι λίγο εμετούλης αυτό το πράγμα με τη συνδρομή, αλλά οκ κλάιν.. εγώ τώρα που έχω συνδρομή που πήρα με 35€ το χρόνο δε τη βρίσκω και τόσο άσχημη, αλλά τα 60 τα βρίσκω υπερβολικά για αυτά που σου δίνει η sony και στο pc που χρησιμοποιώ κανονικά τις υπηρεσίες του xbox στα multiplatform exclusive της ms, καταλαβαίνω ξεκάθαρα ότι στις κονσόλες σου πιάνουν το κωλί γιατί πολύ απλά μπορούν γενικά πάντως αν και το λέω και το ξαναλέω θα το πω ξανά, το playstation μου βγήκε ΠΟΛΥ πιο φθηνό από ότι θα περίμενα, κοντράρει στα ίσια το pc Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από logistoulis
jerry banana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, logistoulis είπε είναι λίγο εμετούλης αυτό το πράγμα με τη συνδρομή, αλλά οκ κλάιν.. εγώ τώρα που έχω συνδρομή που πήρα με 35€ το χρόνο δε τη βρίσκω και τόσο άσχημη, αλλά τα 60 τα βρίσκω υπερβολικά για αυτά που σου δίνει η sony και στο pc που χρησιμοποιώ κανονικά τις υπηρεσίες του xbox στα multiplatform exclusive της ms, καταλαβαίνω ξεκάθαρα ότι στις κονσόλες σου πιάνουν το κωλί γιατί πολύ απλά μπορούν A εισαι στο xbox γιαυτο ειναι 35?Δεν γνωριζω πολλα απο online με συγχωρεις
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, jerry banana είπε A εισαι στο xbox γιαυτο ειναι 35?Δεν γνωριζω πολλα απο online με συγχωρεις όχι έχω του ps4 από περσινή καλοκαιρινή προσφορά στα 35 ο χρόνος (εκεί έπρεπε να στακάρεις για 2-3 χρόνια) xbox κονσόλα δεν έχω αλλά παίζω παιχνίδια που υπάρχουν και στο xbox στο pc (gears 4, forza, killer instict παλιότερα) στα οποία χρησιμοποιώ τους online server της ms ΔΩΡΕΑΝ και παίζω με χρήστες xbox που πληρώνουν κανονικά αυτό προφανώς γίνεται για να τραβήξει η ms κόσμο στο οικοσύστημά της και επειδή ο pc gamer δεν διανοείται να πληρώνει για Online, απλά είναι άδικο για τους χρήστες κονσολών και ένας από τους πολλούς λόγους που η αγορά xbox δεν έχει νόημα
jerry banana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, logistoulis είπε όχι έχω του ps4 από περσινή καλοκαιρινή προσφορά στα 35 ο χρόνος (εκεί έπρεπε να στακάρεις για 2-3 χρόνια) xbox κονσόλα δεν έχω αλλά παίζω παιχνίδια που υπάρχουν και στο xbox στο pc (gears 4, forza, killer instict παλιότερα) στα οποία χρησιμοποιώ τους online server της ms ΔΩΡΕΑΝ και παίζω με χρήστες xbox που πληρώνουν κανονικά αυτό προφανώς γίνεται για να τραβήξει η ms κόσμο στο οικοσύστημά της και επειδή ο pc gamer δεν διανοείται να πληρώνει για Online, απλά είναι άδικο για τους χρήστες κονσολών και ένας από τους πολλούς λόγους που η αγορά xbox δεν έχει νόημα Ευχαριστω για τις πληροφοριες 1
ftp1312 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 skidrow-reloaded-codex-fitgirl-nosteam-xtab free gaming for ever 1
jerry banana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, ftp1312 είπε skidrow-reloaded-codex-fitgirl-nosteam-xtab free gaming for ever rarbg το καλυτερο απολλα καθως τα εμπεριεχει οσα ειπες. 1
Hacker?pcs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) https://old.reddit.com/r/patientgamers/ Preorder ποτέ, ούτε καν για ακραίες περιπτώσεις τύπου Half-Life 3 αν λιώσει η κόλαση και βγει ποτέ Στηρίζω την πειρατεία και το χαμένο κέρδος των εταιρειών παρόλο που πλέον σπάνια παίζω πειρατικά. Ο λόγος είναι ότι τα 60αρια ντάνγκα day 1 πρέπει να κοπούν γιατί είναι σκέτο cash grab. Πειρατεία day 1, χαμένο όλο το πιθανό κέρδος μέχρι να βάλουν μυαλό και σταματήσουν τα 60αρια day 1. Άσχετο, έχουμε δει γελοιότητες στο χώρο του gaming αλλά η online συνδρομή με την ΓΕΛΟΙΟΤΑΤΗ δικαιολογία ότι δεν έχουν να διατηρήσουν τους server (LOL) και άλλες παρόμοιας σοβαρότητας δικαιολογίες είναι μακράν η πιο μεγάλη. Γενικότερα το console gaming από Xbox 360/PS3 και μετά είναι μεγάλος καρκίνος του gaming και έχει φέρει πολλές κακές πρακτικές στο gaming Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από Hacker?pcs 1
Chocobo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, eemix είπε Και το god of war που πήρα day one, το έπαιξα, το τελείωσα, το έδωσα 10 ευρώ λιγότερο από οτι το πήρα. Έτσι μου ήρθε και αυτό φθηνό. Σε τέτοιου τύπου παιχνίδια αξίζει και η day one αγορά. Σίγουρα όμως η υπομονή είναι αρετή για τα περισσότερα παιχνίδια. Αληθεια ποιος αγοραζει κατι μεταχειρησμενο 10 ευρω κατω του νεου
Stefanos2195 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δεν έχω ξοδέψει ποτέ περισσότερα από 30 ευρώ για ενανα παιχνίδι και δεν έχω στερηθεί τπτ. Η υπομονή σε ανταμείβει. Και δεν δίνεις τρομερά ποσά για παιχνίδια που ίσως δεν αξίζουν τόσο και παίρνεις περισσότερα παιχνίδια οικονομικά. Πολύ καλό άρθρο
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Albilosha είπε Αληθεια ποιος αγοραζει κατι μεταχειρησμενο 10 ευρω κατω του νεου αρκετοί, ειδικά αν δεν είναι από μεγάλο μαγαζί στα 60, αλλά ένα μικρότερο στα 50 κι εσύ το δώσεις 40 φεύγει αμέσως παιχνίδι φρέσκο (μέσα στο μήνα κυκλοφορίας) στα 40 ευρώ το πουλάς σε μια μέρα εδώ έχω τύπο που πάμε μαζί προπόνηση που αγόρασε god of war στα 40 από περίπτωση σαν τη παραπάνω που αναφέρω και αν δεν το δώσει 40 θα το δώσει 35 μόλις το τελειώσει γενικά τα retail είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση για να παίζεις φθηνά παιχνίδια και ελπίζω να μην καταργηθούν ποτέ, μόνο και μόνο που δίνεις ένα παιχνίδι (που δεν θες να πουλήσεις) σε φίλο σου ή μπορεί να στο δώσει αυτός είναι μεγάλο πράγμα το god of war που δεν καιγόμουν να το παίξω day one θα περιμένω να το τελειώσει φίλος και να το παίξω ΤΖΑΜΠΑ, 0€€ αυτό ούτε καν στο pc δεν παίζει να δανειστείς παιχνίδι, υπό συνθήκες λοιπόν και στα νόμιμα πλαίσια (και χωρίς την ταλαιπώρια να μοιράζεσαι accounts), οι κονσόλες μπορούν όχι απλά να είναι φθηνές αλλά οι πιο φθηνές (εξαιρούμε το φαρμακείο της ninty) Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από logistoulis
Heybro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 8 λεπτά πριν, Stefanos2195 είπε Δεν έχω ξοδέψει ποτέ περισσότερα από 30 ευρώ για ενανα παιχνίδι και δεν έχω στερηθεί τπτ. Η υπομονή σε ανταμείβει. Και δεν δίνεις τρομερά ποσά για παιχνίδια που ίσως δεν αξίζουν τόσο και παίρνεις περισσότερα παιχνίδια οικονομικά. Πολύ καλό άρθρο 60αρι εχω δωσει μια φορα για το πρωτο splinter cell το οποιο ειχα λιωσει και απο 90 ευρω στις παλιες κασετες snes n64. Μεχρι 20 ευρω οτι αγορα γινει τα τελευταια 10 χρονια περισσοτερο για τη συλλογη. Τελευταια που βαζουν μεσα μονο ενα κωδικο ριχνω μαυρο. Θηκη με dvd μονο μεσα.Ουτε βιβλιαρακια βαζουν πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα