Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρίχνεις αλάτι στην πληγή (γαλοπούλα + Ένταμ στο ψωμί για τοστ) εσύ, να το ξέρεις...

3 minutes ago, Arkin said:

Ναι ήταν απόγευμα δεν είχαν τίποτα ούτε χυμακι ούτε τίποτα. Εδώ ΑΧΕΠΑ μονάδα μόνο χυμακι κεράσι και μπισκότα αλμύρα ποτέ δεν είχαν τίποτα άλλο. Να πηγαίνουμε πάντα καλά φαγωμένοι και έχω παρατηρήσει ότι όσο περισσότερο νερό έχουμε πιει γενικά υγρά τοσο πιο γρήγορα φεύγει το αίμα. Πριν 10 χρόνια μετα από κατανάλωση 6 λίτρων νερού σε 4 ώρες λόγο δουλειάς το μηχάνημα έγραψε 3 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα μέχρι και η νοσοκόμα εξεπλάγην. Από τότε έχω παρατηρήσει όταν πάω έχοντας πιει 200 300ml νερό γάλα κάνω από 5 5.30 λεπτά όταν πίνω 500μλ με 700μλ κάνω κάτω από 4.30 λεπτά. Θα υπάρχει εξήγηση λογικά τα υγρά πιέζουν όλες τις αρτηρίες αλλά δεν ξέρω παραπάνω. 

Ούτε χυμός; Ξεροσφύρι δηλαδή. Τραγικό μου φαίνεται να μην υπάρχει μια Amita. Ακόμα και απόγευμα.
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο απόθεμα; Σε αντίθεση με τα σάντουιτς που έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης και καταναλώνονται εντός 2 ημερών, οι συσκευασμένοι χυμοί διατηρούνται για καιρό...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 9-11 είπε

Ρίχνεις αλάτι στην πληγή (γαλοπούλα + Ένταμ στο ψωμί για τοστ) εσύ, να το ξέρεις...

Το μήνυμα σου διάβαζα όσο περίμενα την σειρά μου και με γαργάλαγε το να ανεβάσω την φωτογραφία… 🤣

Και να φανταστείς ότι ο χυμός της φωτογραφίας είναι ο Νο2…

Ο Νο1 (παγωμένος)  καταναλώθηκε στην υπέροχη φουσκωτή – αναπαυτική καρέκλα!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, andreas1gr said:

Κάναμε το καλοκαιρινό μας χρέος.

SmartSelect_20250617_155752_Gallery.jpg

που εδωσες?

8 hours ago, 9-11 said:

Καταγγέλλω τον κύριο από πάνω @poulinos για διασπορά ψευδών ειδήσεων (ευρύτερα γνωστό στις μέρες μας ως “fake news”)
Κατά την επίσκεψή μου στο ΝΝΑ την περασμένη βδομάδα (Παρασκευή και 13 💀🔪 παρακαλώ) αντί για σάντουιτς της γνωστής αλυσίδας «Στεργίου» (αυτήν ξέρουμε, αυτήν εμπιστευόμαστε), οι αιμοδότες λάμβαναν αρτοσκεύασμα με την επωνυμία «Το Κουλούρι του Ψυρρή» (παρασκευαστής ο ομώνυμος φούρνος)
ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΟΝΕΙΔΟΣ! [Ζωή Κωνσταντοπούλου mode]
Κάναμε τόσα χιλιόμετρα ποδαρόδρομο μεσ’ το λιοπύρι (15 λεπτά περπάτησα υπό σκιά με 30°C θερμοκρασία και βοριαδάκι, αλλά ’νταξει τώρα) με μόνη προσδοκία να γευτούμε ΤΟ έδεσμα και αντ’ αυτού μας έδωσαν μια παντόφλα ζαμπόν-τυρί (πλάκα πλάκα, το ψωμάκι διαλυόταν - γέμισε ψίχουλα ο θάλαμος)

Σοβαρά τώρα, καμία σχέση το Ναυτικό Νοσοκομείο με κάτι «Λαϊκά» (το όνομα μιλάει από μόνο του, μπασκλασαρίες χρυσό μου, αυτά είναι για τους πλεμπαίους - τι δουλειά έχουμε εμείς εκεί αρχόντοι άνθρωποι;) και δεν συμμαζεύεται.
Ούτε πολυκοσμία, ούτε αλαλάζοντα πλήθη, επείγοντα περιστατικά, ασθενοφόρα κι ιστορίες.
Ηρεμία (ήσυχη γειτονιά), τάξη και ασφάλεια (είναι και η αμερικανική πρεσβεία δίπλα).
Όταν έρθει η ειδοποίηση για την επόμενη αιμοδοσία στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα το προτιμήσω και πάλι.
4½ για τον λόγο που προαναφέραμε (σίτιση).
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο εντός αστικού ιστού, ενημερώστε.

δεν ξερω τιποτα.εγω εχω σηκωσει φωτογραφια με τα ωραια σαντουιτσακια.δεν ξερω τι εγινε και εδωσαν κουλουρι. λογικα μια απο αυτες τις μερες θα παω να ξαναδωσω οποτε θα σου πω.δεν ξερω αν αλλαξαν προμηθευτη. παλι ομως δεν πηρες φρυγανιες.πηρες σαντουιτσακι.

7 hours ago, Arkin said:

Καλά εμεις εδώ παίρνουμε ένα χυμακι και μπισκότα αλμύρα με το αλάτι που είναι. Μόνο χυμακι πίνω κυρίως για να μην με πιάσει καμία ζαλάδα επειδή οδηγαω αλλιώς ούτε αυτό θα έπαιρνα. Καλα σαντουιτς κτλ δεν έχω συναντήσει πουθενά έχω δώσει σε διπλανή μεγάλη πόλη και μια φορά ιπποκράτειο εκεί δεν είχαν τίποτα τους είχαν τελειώσει όλα. 

και εγω περα  απο το ναυτικο αν και δεν εχω δωσει σε πολλα μερη δεν θυμαμαι να ειχα παρει κατι καλυτερο απο φρυγανιες. μπορεις βεβαια να παρεις και τιποτα μαζι σου ασχετα με το τι θα σου δωσουν αυτοι.

7 hours ago, 9-11 said:

Είχαν τελειώσει όλα; Αλήθεια;
Εγώ επειδή ακριβώς έθεσα το θέμα προμηθευτή -αστειευόμενος- στη νοσοκόμα που με εξυπηρέτησε, είχα προσφορά για 2ο σάντουιτς φεύγοντας (το πρώτο το έφαγα αναγκαστικά πριν δώσω γιατί πήγα σχεδόν νηστικός και το φοβήθηκαν). Περάστε κόσμε, το αφεντικό τρελάθηκε! Μεγαλεία.
Αρνήθηκα ευγενικά. Αλλά αν ήταν «Στεργίου» θα το καβάτζωνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παρέλειψα να αναφέρω και ένα ευτράπελο:
Κατά την έξοδο (είχα μπλεχτεί λίγο στους διαδρόμους και πρέπει να βγήκα από εκεί που κανονικά εξέρχονται οι ένστολοι) ο ναύτης στην πύλη χαιρέτισε σαν να ήμουν αξιωματικός! 😊

kai na επαιρνες και ενα δευτερο δεν θα τους ελειπε. ειμαστε που ειμαστε λιγοι ας μας περιποιηθουν. λογικα μπηκες απο την πανω πυλη (δεινοκρατους πως λεγεται). δεν ξερω αν αφηνουν να μπεις απο την κατω πυλη που ειναι στο πλαινο στενο.σε βγαζει εναν οροφο πιο κατω και εχει και εκει ελεγχο. αλλα απο πανω που ειναι η εισοδος δεν ξερω αν το χχωριζουν σε ενστολους ή οχι.

7 hours ago, Arkin said:

Ναι ήταν απόγευμα δεν είχαν τίποτα ούτε χυμακι ούτε τίποτα. Εδώ ΑΧΕΠΑ μονάδα μόνο χυμακι κεράσι και μπισκότα αλμύρα ποτέ δεν είχαν τίποτα άλλο. Να πηγαίνουμε πάντα καλά φαγωμένοι και έχω παρατηρήσει ότι όσο περισσότερο νερό έχουμε πιει γενικά υγρά τοσο πιο γρήγορα φεύγει το αίμα. Πριν 10 χρόνια μετα από κατανάλωση 6 λίτρων νερού σε 4 ώρες λόγο δουλειάς το μηχάνημα έγραψε 3 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα μέχρι και η νοσοκόμα εξεπλάγην. Από τότε έχω παρατηρήσει όταν πάω έχοντας πιει 200 300ml νερό γάλα κάνω από 5 5.30 λεπτά όταν πίνω 500μλ με 700μλ κάνω κάτω από 4.30 λεπτά. Θα υπάρχει εξήγηση λογικά τα υγρά πιέζουν όλες τις αρτηρίες αλλά δεν ξέρω παραπάνω. 

πρεπει να σταματησεις να κοιτας ποσο ωρα κανεις για να γεμισεις τον ασκο :P

6 hours ago, 9-11 said:

Ούτε χυμός; Ξεροσφύρι δηλαδή. Τραγικό μου φαίνεται να μην υπάρχει μια Amita. Ακόμα και απόγευμα.
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο απόθεμα; Σε αντίθεση με τα σάντουιτς που έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης και καταναλώνονται εντός 2 ημερών, οι συσκευασμένοι χυμοί διατηρούνται για καιρό...

κανονικα ναι θα πρεπε να εχουν.τωρα αν ετυχε μια φορα ή ειναι πιο μονιμο..... ποιος ξερει. το ιδιο και για το ναυτικο.αν αλλαξαν προμηθευτη κτλ.

1 hour ago, andreas1gr said:

Το μήνυμα σου διάβαζα όσο περίμενα την σειρά μου και με γαργάλαγε το να ανεβάσω την φωτογραφία… 🤣

Και να φανταστείς ότι ο χυμός της φωτογραφίας είναι ο Νο2…

Ο Νο1 (παγωμένος)  καταναλώθηκε στην υπέροχη φουσκωτή – αναπαυτική καρέκλα!!! 

αλλοι τρωνε τα παντα και αλλοι μαζι με την πλεμπα δεν τρωνε τιποτα.χαχα.

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.

Ο θυμόσοφος λαός λέει «Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι».
Εγώ στέκομαι κυρίως στο τελευταίο...

Άλλη φορά να τους πείτε να αναρτούν το menu της ημέρας να κάνουμε τα κουμάντα μας.
Στο φινάλε, τόσα νοσοκομεία έχει η Αθήνα και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση στο ΝΝΑ.
Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα (δεν ξέρω αν πραγματοποιούνται αιμοληψίες), Αιγινήτειο (αυτό μάλλον θα το αποφύγω γιατί αν μπω μπορεί να με κρατήσουν 🤪).
Θέλεις αιμοδότες κύριε; Δώσε και εσύ το κατιτί σου, με ένα ψωροχυμό θα τη βγάλει ο κόσμος;

Αναφορικά με τις εισόδους/εξόδους:
Και οι δύο πύλες επί της Δεινοκράτους είναι. Η πρώτη είναι πιο κοντά στην Πέτρου Κόκκαλη και η 2η στην Ιατρίδου.
Στην κάτω πλευρά του συγκροτήματος (προς την Βασιλίσσης Σοφίας) δεν ξέρω τι έχει.
Συμπτωματικά, είχα περάσει και μια μέρα πριν από το Ναυτικό Νοσοκομείο. Ήμουν εκεί κοντά και σκέφτηκα να δώσω αλλά δεν θυμόμουν το ωράριο (έφτασα γύρω στις 13:30) και τελικά έφυγα άπραγος.
Την 1η φορά λοιπόν, ο ναύτης στην πύλη κατέγραψε τα στοιχεία της ταυτότητάς μου - ίσως αν δεν τον ρώταγα να μην ασχολούνταν. Την επόμενη πέρασα χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα.

• Haha 2
Δημοσ.
2 minutes ago, 9-11 said:

Ο θυμόσοφος λαός λέει «Μην τάξεις σ' άγιο κερί και σε παιδί κουλούρι».
Εγώ στέκομαι κυρίως στο τελευταίο...
Άλλη φορά να τους πείτε να αναρτούν το menu της ημέρας να κάνουμε τα κουμάντα μας.
Στο φινάλε, τόσα νοσοκομεία έχει η Αθήνα και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση στο ΝΝΑ.
Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα (δεν ξέρω αν πραγματοποιούνται αιμοληψίες), Αιγινήτειο (αυτό μάλλον θα το αποφύγω γιατί αν μπω μπορεί να με κρατήσουν 🤪).
Θέλεις αιμοδότες κύριε; Δώσε και εσύ το κατιτί σου, με ένα ψωροχυμό θα τη βγάλει ο κόσμος;
Αναφορικά με τις εισόδους/εξόδους:
Και οι δύο πύλες επί της Δεινοκράτους είναι. Η πρώτη είναι πιο κοντά στην Πέτρου Κόκκαλη και η 2η στην Ιατρίδου.
Στην κάτω πλευρά του συγκροτήματος (προς την Βασιλίσσης Σοφίας) δεν ξέρω τι έχει.
Συμπτωματικά, είχα περάσει και μια μέρα πριν από το Ναυτικό Νοσοκομείο. Ήμουν εκεί κοντά και σκέφτηκα να δώσω αλλά δεν θυμόμουν το ωράριο (έφτασα γύρω στις 13:30) και τελικά έφυγα άπραγος.
Την 1η φορά λοιπόν, ο ναύτης στην πύλη κατέγραψε τα στοιχεία της ταυτότητάς μου - ίσως αν δεν τον ρώταγα να μην ασχολούνταν. Την επόμενη πέρασα χωρίς να μου ζητήσουν τίποτα.

ok θα σου φερουμε κουλουρι next time.γεμιστο με τυρι ζαμπον κτλ. ή το θες με ελια? online το menu να το ξερουμε πριν ερθουμε.σημερα με την αιμοδοσια γεμιστα. περα απο την πλακα θα πρεπε οπως εχουμε γραψει να υπαρχει καποια ανταμοιβη με χ ψ τροπο αν θελουν να μαζεψουν αιμοδοτες και να μην αγοραζουμε αιμα απεξω. τοτε ειναι τρεις πυλες. η μια ειναι  απο κατω που μαλλον δεν εχεις παει και οι αλλες δυο ειναι απο πανω.η μια ειναι η μεγαλη πυλη κοντα στο εκκλησακι και η αλλη νομιζα οτι ειναι κλειστη που ειναι εκει που τελειωνει το νοσοκομειο προς κολωνακι. νομιζα καπου μεχρι 13¨30 με 14¨00 ειναι η αιμοδοσια.

καποιες φορες καταγραφουν στοιχεια αλλες φορες κρατανε ταυτοτητα ενω πολλες φορες απλα ελεγα οτι παω αιμοδοσια  και με αφηνε χωρις να δωσω τιποτα.

Δημοσ.

Τυπικά είναι μέχρι τη μία το μεσημέρι. Αυτό μου είπαν στη γραμματεία.
Όση ώρα βρισκόμουν στο θάλαμο συζητούσαμε το όλο θέμα και το συμπέρασμα ήταν πως με εξαίρεση τον Αύγουστο (που ’ναι παχιές οι μύγες) οι ανάγκες σε αίμα κουτσά-στραβά καλύπτονται.
Προσωπικά, δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στο μέλλον. Τουλάχιστον αν δεν μπορούν δοθούν επιπλέον κίνητρα, ας διευκολύνουν περισσότερο τους αιμοδότες.
Και εξηγούμαι: Έχω φάει «Χ» λόγω υπέρτασης. Με μετρήσεις που κυμαίνονται σε λογικά επίπεδα (1ο στάδιο), όχι τίποτα εξωφρενικές τιμές.
Αυτό που όντως είναι εξωφρενικό είναι πως δίνοντας αίμα, η πίεση μειώνεται. Συνεπώς (αυτά τα λέω με επιφύλαξη από την οπτική γωνία του ασθενή - μπορεί να μας διαβάζει κανένας γιατρός και να φρίττει) δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δώσει αίμα κάποιος ΥΠΕΡτασικός.
Το επισήμανα και η νοσοκόμα αναρωτιόταν κι αυτή («μα γιατί αρνήθηκαν;»)
«Κάποιου του χαρίζανε ένα γάιδαρο κι αυτός στον κοίταγε στα δόντια»

Δημοσ.
15 minutes ago, 9-11 said:

Τυπικά είναι μέχρι τη μία το μεσημέρι. Αυτό μου είπαν στη γραμματεία.
Όση ώρα βρισκόμουν στο θάλαμο συζητούσαμε το όλο θέμα και το συμπέρασμα ήταν πως με εξαίρεση τον Αύγουστο (που ’ναι παχιές οι μύγες) οι ανάγκες σε αίμα κουτσά-στραβά καλύπτονται.
Προσωπικά, δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στο μέλλον. Τουλάχιστον αν δεν μπορούν δοθούν επιπλέον κίνητρα, ας διευκολύνουν περισσότερο τους αιμοδότες.
Και εξηγούμαι: Έχω φάει «Χ» λόγω υπέρτασης. Με μετρήσεις που κυμαίνονται σε λογικά επίπεδα (1ο στάδιο), όχι τίποτα εξωφρενικές τιμές.
Αυτό που όντως είναι εξωφρενικό είναι πως δίνοντας αίμα, η πίεση μειώνεται. Συνεπώς (αυτά τα λέω με επιφύλαξη από την οπτική γωνία του ασθενή - μπορεί να μας διαβάζει κανένας γιατρός και να φρίττει) δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δώσει αίμα κάποιος ΥΠΕΡτασικός.
Το επισήμανα και η νοσοκόμα αναρωτιόταν κι αυτή («μα γιατί αρνήθηκαν;»)
«Κάποιου του χαρίζανε ένα γάιδαρο κι αυτός στον κοίταγε στα δόντια»

δεν θυμομουν ακριβως την ωρα.συνηθως παω πριν παω στην δουλεια.παλια πηγαινα σαββατο οσο ηταν ανοιχτα.μετα το σταματησαν. αυγουστο σιγα μην παει κανεις. το καλο ειναι οτι πολλοι φανταροι πανε και δινουν αιμα για την αδεια.το ιδιο και στον δημοσιο τομεα.ενω στον ιδιωτικο πασχουμε λιγο.θεωρητικα δικαιουσαι μια ημερα.πρακτικα ...

με ειχαν κοψει και εμενα μια φορα για παραπανω αρτηριακη πιεση. α.με εκοψαν καλως με την λογικη οτι εισαι μονιμος επισκεπτης οποτε ελα ξανα σε 2 μερες αλλα με εκοψαν κακως διοτι πολλες φορες μπορει να ειναι λογω οτι ανεβηκες πχ τις σκαλες ή ησουν στην ζεστη.οποτε πολλες φορες σου λενε κατσε εξω για 5 λεπτα να ηρεμησεις και μετα δωσε.

τωρα για το θεμα της υπερτασης γινεται γιανα προστατεψουν τον ασθενη. αν ισχυει εχει να κανει οτι οταν δωσεις αιμα οπως σωστα ειπες η πιεση θα πεσει.αλλα αυτο το μεγαλο gap απο πριν σε μετα μπορει να δημιουργησει προβληματα οπως ταση για λιποθυμια,ζαλαδα κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

11/6/2025 πήγαμε για την καθιερωμένη αιμοδοσία μας και αισίως με αυτήν φτάσαμε τις 46 στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μόνο. Έχω και κάποιες άλλες Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά ζήτημα να είναι καμιά δεκαριά ακόμα. Εμάς εδώ πάντως όλα αυτά τα χρόνια που δίνω, κλασικά κρακεράκια αλμυρά και χυμό πορτοκάλι. Δεν υπάρχουν πολυτέλειες 🤣.

Spoiler

image.jpeg.6cac3caeb23d0f5caaaa7a7bd5c40663.jpegimage.jpeg.47a3cb2dd2f84513eba562ff6326b508.jpegimage.jpeg.e58c468c6fbb1e09e519b304b70d86be.jpegimage.jpeg.af000266c93c8a41699377cb0d047196.jpegimage.jpeg.d7d57536bba63da48021a65fd1d579e7.jpegimage.jpeg.884a47ca9920615fbfeccf962feed606.jpeg

Σημείωση: λείπει η τελευταία, καθώς τα έβγαζα φωτό περιμένοντας την γιατρό να έρθει για να μετρήσει πίεση και αιματοκρίτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια στην αιμοδοσια που εργαζομαι 35 χρονια δινουμε στους αιμοδοτες αυτους τους χυμους (ρεα) φρυγανιες ελιτ σε συσκευασια των 2 και κατι τριγωνα τυρακια που ουτε αυτος που τα φτιαχνει δεν τα ξερει,τεσπα ,σε γενικες γραμμες ,καθε διοικηση εκαστοτε νοσοκομειου ,φερει οχι με γνωμονα την ποιοτητα αλλα οτι πιο φτηνο υπαρχει( αυτο ισχυει και για  εκατονταδες αλλα υλικα που χρησιμοπουνται στα νοσοκομεια ),αλλωστε η γενικη γραμμη τους ειναι μειωστε κατελαχιστον τις δαπανες,αυτα....

Επεξ/σία από blackhill66
Δημοσ.
7 ώρες πριν, blackhill66 είπε

παιδια στην αιμοδοσια που εργαζομαι 35 χρονια δινουμε στους αιμοδοτες αυτους τους χυμους (ρεα) φρυγανιες ελιτ σε συσκευασια των 2 και κατι τριγωνα τυρακια που ουτε αυτος που τα φτιαχνει δεν τα ξερει,τεσπα ,σε γενικες γραμμες ,καθε διοικηση εκαστοτε νοσοκομειου ,φερει οχι με γνωμονα την ποιοτητα αλλα οτι πιο φτηνο υπαρχει( αυτο ισχυει και για  εκατονταδες αλλα υλικα που χρησιμοπουνται στα νοσοκομεια ),αλλωστε η γενικη γραμμη τους ειναι μειωστε κατελαχιστον τις δαπανες,αυτα....

Και πλαστικά ποτηράκια για να γεμίζουμε από το μπουκάλι νερό.

ΠΓΝΠ; (Ρίο δλδ)

Δημοσ.
8 hours ago, blackhill66 said:

απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο(φρυγανιες,χυμο,τυρακια)

On 18/06/2025 at 10:53, prototypegr said:

11/6/2025 πήγαμε για την καθιερωμένη αιμοδοσία μας και αισίως με αυτήν φτάσαμε τις 46 στο συγκεκριμένο νοσοκομείο μόνο. Έχω και κάποιες άλλες Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά ζήτημα να είναι καμιά δεκαριά ακόμα. Εμάς εδώ πάντως όλα αυτά τα χρόνια που δίνω, κλασικά κρακεράκια αλμυρά και χυμό πορτοκάλι. Δεν υπάρχουν πολυτέλειες 🤣.

Reveal hidden contents

image.jpeg.6cac3caeb23d0f5caaaa7a7bd5c40663.jpegimage.jpeg.47a3cb2dd2f84513eba562ff6326b508.jpegimage.jpeg.e58c468c6fbb1e09e519b304b70d86be.jpegimage.jpeg.af000266c93c8a41699377cb0d047196.jpegimage.jpeg.d7d57536bba63da48021a65fd1d579e7.jpegimage.jpeg.884a47ca9920615fbfeccf962feed606.jpeg

Σημείωση: λείπει η τελευταία, καθώς τα έβγαζα φωτό περιμένοντας την γιατρό να έρθει για να μετρήσει πίεση και αιματοκρίτη.

παρα πολλες/way to go.

δεν τα εχεις Online?

On 18/06/2025 at 12:25, andreas1gr said:

251ΓΝΑ 

δεν εχω παει εκει.

1 hour ago, άδικος said:

Και πλαστικά ποτηράκια για να γεμίζουμε από το μπουκάλι νερό.

Next time με το παγουρακι σου.μην χαλαμε και πλαστικα ποτηρακια και μολυνουμε το περιβαλλον.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

παρα πολλες/way to go.

δεν τα εχεις Online?

Ευχαριστώ. Γεροί να είμαστε όλοι να προσφέρουμε.
Μόνο οι 30 τελευταίες είναι περασμένες.  Τους είχα πει αυτό που με έγραψες παλιότερα να τις περάσουν ως παλιές αιμοδοτήσεις, αλλά δεν έκαναν τπτ. Μικρό το κακό βέβαια. 

Δημοσ.
7 minutes ago, prototypegr said:

Ευχαριστώ. Γεροί να είμαστε όλοι να προσφέρουμε.
Μόνο οι 30 τελευταίες είναι περασμένες.  Τους είχα πει αυτό που με έγραψες παλιότερα να τις περάσουν ως παλιές αιμοδοτήσεις, αλλά δεν έκαναν τπτ. Μικρό το κακό βέβαια. 

μου την περασαν τις παλιες.δεν ειναι βεβαια αναλυτικα αλλα μαζικα.πχ nna 10 ,, γεννηματας 3.δεν λεει ημερομηνιες. ψιλο χαριστικα μου το εκαναν επειδη δινω.γενικοτερα δεν νομιζω οτι μπαινουν και πολυ στην διαδικασια. ελπιζω να βρω χρονο αυριο ή next week να παω να δωσω αλλι μια φορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...