Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

μου την περασαν τις παλιες.δεν ειναι βεβαια αναλυτικα αλλα μαζικα.πχ nna 10 ,, γεννηματας 3.δεν λεει ημερομηνιες. ψιλο χαριστικα μου το εκαναν επειδη δινω.γενικοτερα δεν νομιζω οτι μπαινουν και πολυ στην διαδικασια. ελπιζω να βρω χρονο αυριο ή next week να παω να δωσω αλλι μια φορα.

Καλημέρα. Ναι, κι εγώ όπως τους είδα όταν τους το είπα, βαριόντουσαν και προσπάθησαν να το αποφύγουν. Πλέον, συνήθως πηγαίνω απογεύματα που έχω χρόνο κι έχει και περισσότερη ησυχία.

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 hours ago, prototypegr said:

Καλημέρα. Ναι, κι εγώ όπως τους είδα όταν τους το είπα, βαριόντουσαν και προσπάθησαν να το αποφύγουν. Πλέον, συνήθως πηγαίνω απογεύματα που έχω χρόνο κι έχει και περισσότερη ησυχία.

αν εχουν και απογευμα εισαι τυχερος.ννα μονο πρωι δευτερα ως παρασκευη

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν εχουν και απογευμα εισαι τυχερος.ννα μονο πρωι δευτερα ως παρασκευη

Ευτυχώς έχουν και απόγευμα καθημερινές, 18:30-19:30. Βέβαια πρέπει να κλείσεις ραντεβού, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος, αλλά βολεύει πολύ. Και Σάββατο πρωί δέχονται, πάλι όμως για καμιά ωρίτσα. 

• Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, prototypegr said:

Ευτυχώς έχουν και απόγευμα καθημερινές, 18:30-19:30. Βέβαια πρέπει να κλείσεις ραντεβού, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος, αλλά βολεύει πολύ. Και Σάββατο πρωί δέχονται, πάλι όμως για καμιά ωρίτσα. 

εστω και με ραντεβου αξιζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στο ΚΑΤ καθημερινες εχει απογευματα, νομιζω το τελευταιο ραντεβου (υποχρεωτικα ραντεβου με τηλ απο κοβιντ κ μετα) ειναι γυρω στις 18:00.
Οσο για το σνακ, χυμουλης, μεριδα με 2 μικρες φρυγανιες και τυρακι τριγωνο off-off brand la vache :)
Με το κορυφαιο χαρτι κολλημενο στο ψυγειο: παρακαλω μην πινετε τους χυμους, ειναι για τους αιμοδοτες!

Επεξ/σία από actorius
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/6/2025 στις 11:20 ΠΜ, actorius είπε

Και στο ΚΑΤ καθημερινες εχει απογευματα, νομιζω το τελευταιο ραντεβου (υποχρεωτικα ραντεβου με τηλ απο κοβιντ κ μετα) ειναι γυρω στις 18:00.
Οσο για το σνακ, χυμουλης, μεριδα με 2 μικρες φρυγανιες και τυρακι τριγωνο off-off brand la vache :)
Με το κορυφαιο χαρτι κολλημενο στο ψυγειο: παρακαλω μην πινετε τους χυμους, ειναι για τους αιμοδοτες!

Μια από τα ίδια και σε εμάς! Αυτό το χαρτί πρέπει να υπάρχει σε όλες τις αιμοδοσίες από ότι φαίνεται! 🤣

Επεξ/σία από prototypegr
  • Haha 3
Δημοσ.
On 24/06/2025 at 11:20, actorius said:

καλη φαση που μπορεις και απογευμα.και αφασια το ποστ για τους χυμους. απλα lol

9 hours ago, prototypegr said:

Μια από τα ίδια και σε εμάς! Αυτό το χαρτί πρέπει να υπάρχει σε όλες τις αιμοδοσίες από ότι φαίνεται! 🤣

δεν με παραξενευει. αν βγει το χαρτι παιζει σε 10 λεπτα να μην υπαρχει τιποτα μεσα στο ψυγειο.

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
On 17/06/2025 at 14:33, 9-11 said:

Καταγγέλλω τον κύριο από πάνω @poulinos για διασπορά ψευδών ειδήσεων (ευρύτερα γνωστό στις μέρες μας ως “fake news”)
Κατά την επίσκεψή μου στο ΝΝΑ την περασμένη βδομάδα (Παρασκευή και 13 💀🔪 παρακαλώ) αντί για σάντουιτς της γνωστής αλυσίδας «Στεργίου» (αυτήν ξέρουμε, αυτήν εμπιστευόμαστε), οι αιμοδότες λάμβαναν αρτοσκεύασμα με την επωνυμία «Το Κουλούρι του Ψυρρή» (παρασκευαστής ο ομώνυμος φούρνος)
ΑΙΣΧΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΟΝΕΙΔΟΣ! [Ζωή Κωνσταντοπούλου mode]
Κάναμε τόσα χιλιόμετρα ποδαρόδρομο μεσ’ το λιοπύρι (15 λεπτά περπάτησα υπό σκιά με 30°C θερμοκρασία και βοριαδάκι, αλλά ’νταξει τώρα) με μόνη προσδοκία να γευτούμε ΤΟ έδεσμα και αντ’ αυτού μας έδωσαν μια παντόφλα ζαμπόν-τυρί (πλάκα πλάκα, το ψωμάκι διαλυόταν - γέμισε ψίχουλα ο θάλαμος)

Σοβαρά τώρα, καμία σχέση το Ναυτικό Νοσοκομείο με κάτι «Λαϊκά» (το όνομα μιλάει από μόνο του, μπασκλασαρίες χρυσό μου, αυτά είναι για τους πλεμπαίους - τι δουλειά έχουμε εμείς εκεί αρχόντοι άνθρωποι;) και δεν συμμαζεύεται.
Ούτε πολυκοσμία, ούτε αλαλάζοντα πλήθη, επείγοντα περιστατικά, ασθενοφόρα κι ιστορίες.
Ηρεμία (ήσυχη γειτονιά), τάξη και ασφάλεια (είναι και η αμερικανική πρεσβεία δίπλα).
Όταν έρθει η ειδοποίηση για την επόμενη αιμοδοσία στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα το προτιμήσω και πάλι.
4½ για τον λόγο που προαναφέραμε (σίτιση).
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο εντός αστικού ιστού, ενημερώστε.

επιβεβαιωνω 

20250626_111324.jpg

αλλη μια αιμοδοσια τελειωσε

49 αιματοκριτη παροτι εδωσα 4 μηνες πριν

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ.

Παιδιά, όσοι δίνετε συχνά όπως ο @poulinos, να κοιτάτε και τις αποθήκες σιδήρου σας. Κάντε μια εξέταση μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Παθώς και μαθώς.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Παιδιά, όσοι δίνετε συχνά όπως ο @poulinos, να κοιτάτε και τις αποθήκες σιδήρου σας. Κάντε μια εξέταση μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Παθώς και μαθώς.

Μία φορά το χρόνο κάνω γενικές αίματος και ούρων για να βλέπω τι μου γίνεται!

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Mpiftekis said:

Παθώς και μαθώς.

το εχω ακουσει και εγω.καμια φορα παιρνω τυπικα κανα συμπληρωμα κτλ.γιατι αμα πεσει πολυ μετα ειναι ζορι να ανεβει.

Δημοσ.

Αέρας κοπανιστός το ψωμάκι σάντουιτς «του Ψυρρή», φτερό στον άνεμο.
Δεν είναι μόνο γευστικό το θέμα (που σε τελική ανάλυση είναι υποκειμενικό), γεμίζεις ψίχουλα (εγώ έτρωγα και οριζοντιωμένος).
Προτείνω αραβική πίτα για να είμαστε σίγουροι. Ανεξαρτήτως προμηθευτή. Ε, δεν νομίζω να πέσουν τα καράβια τους έξω.

Ο χυμός στη δική μου περίπτωση ήταν «Ρέα». Μικρή σημασία έχει καθώς όλες οι μάρκες σε πορτοκάλι πάνω κάτω ίδιες είναι (ελαφρώς ξινές). Σε άλλα φρούτα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το ροδάκινο της ΗΒΗ π.χ. δεν έχει καμία σχέση με αυτά των ανταγωνιστών.

Δημοσ.
30 minutes ago, 9-11 said:

Αέρας κοπανιστός το ψωμάκι σάντουιτς «του Ψυρρή», φτερό στον άνεμο.
Δεν είναι μόνο γευστικό το θέμα (που σε τελική ανάλυση είναι υποκειμενικό), γεμίζεις ψίχουλα (εγώ έτρωγα και οριζοντιωμένος).
Προτείνω αραβική πίτα για να είμαστε σίγουροι. Ανεξαρτήτως προμηθευτή. Ε, δεν νομίζω να πέσουν τα καράβια τους έξω.

Ο χυμός στη δική μου περίπτωση ήταν «Ρέα». Μικρή σημασία έχει καθώς όλες οι μάρκες σε πορτοκάλι πάνω κάτω ίδιες είναι (ελαφρώς ξινές). Σε άλλα φρούτα υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το ροδάκινο της ΗΒΗ π.χ. δεν έχει καμία σχέση με αυτά των ανταγωνιστών.

ο χυμος οκ μια χαρα.αλλα το σαντουιτς ηταν υποβαθμιση πραγματι

Δημοσ.
On 26/06/2025 at 12:18, Mpiftekis said:

Παθώς και μαθώς.

Εμενα μου το ειχε πει γιατρος σε μια αιμοδοσια που ειχα παει πριν 3 χρονια και με φοβησε και εκει που εδινα 4 φορες το χρονο εδω και 3 χρονια δινω 2 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...