Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, andreas1gr said:

Εγώ την διέγραψα την δεύτερη φορά που την άνοιξα, γιατί είναι ανεπίτρεπτο να χρειάζεται κάθε φορά να γράφεις user name και password.

Το αναφέρω παραπάνω, αν δεν σου κάνει κόπο άσε ένα σύντομο review Google Store.
Εναλλακτικά, υπάρχει και το [email protected] - ουδείς φυσικά εγγυάται πως θα λάβουν υπ’ όψιν το feedback... 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Locke_John είπε

Nα ρωτήσω κάτι, μετά από πόσες ημέρες από τη λήψη αντιβίωσης, μπορεί κάποιος να αιμοδοτήσει;

Τουλάχιστον μια εβδομάδα από τη τελευταία λήψη αντιβιοτικών και μια βδομάδα χωρίς συμπτώματα . 

Επεξ/σία από TeoTheDoctor
Δημοσ.
On 17/09/2025 at 13:25, 9-11 said:

Δύο ερωτήματα:
1. Πριν μερικές μέρες έλαβα ειδοποίηση πως συμπληρώθηκε το απαιτούμενο διάστημα από την προηγούμενη αιμοδοσία, συνεπώς μπορώ να ξαναδώσω - Σε ποιο νοσοκομείο να πάω αυτή τη φορά;
Μια χαρά είναι το ΝΝΑ, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλα με περισσότερα... κομφόρ 😊

2. Παρατήρησα πως μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής "EMA", δεν υπάρχει πλέον επιλογή γλώσσας κατά app.
ΣΗΜ: Αυτό αφορά συσκευές με Android 15 (το τσέκαρα σε 2 διαφορετικές μάρκες), σε παλιότερο κινητό με Android 13 ο χρήστης εξακολουθεί να έχει ελληνικό interface ανεξάρτητα από τα global settings του smartphone (εγώ π.χ. έχω τα ΠΑΝΤΑ στα αγγλικά πλην των εφαρμογών που σχετίζονται με κρατικές υπηρεσίες, τράπεζες και υγεία)

Επίσης, είναι λίγο σπαστικό να πρέπει να συμπληρώνεις εκ νέου user name & password κάθε φορά που τρέχεις την εφαρμογή.
ΣΗΜ: Δεν έχω αποθηκεύσει τα στοιχεία login στο Google Password Manage Google - γενικά, δεν κάνω χρήση της υπηρεσίας αυτής.

δεν θα αλλαζα νοσοκομειο για ενα λογο μονο. ειναι πιο ευκολο αν χρειαστεις κατι να μπλεξεις με ενα νοσοκομειο παρα με 10.been there.εδινα οπου εβρισκα και οταν ηθελα κατι εμπλεκα.πες στο hr να μιλησει με το νοσοκομειο,πες στον παπα να μιλησει κτλ.οποτε πλεον παω σε ενα.σιγουρα μπορει να υπαρχουν και καλυτερα απο το nna.

για την εφαρμογη δεν ξερω να σου πω.αλλα γενικα τα σωζω τα στοιχεια στον browser του κινητου (google chrome).

On 17/09/2025 at 20:36, άδικος said:

WHAT?

Υπάρχει εφαρμογή;

Πως μου είχε ξεφύγει τόσο καιρό; Δεν πρόσεξα να έχει ξάνα αναφερθεί...

ειχε αναφερθει και πιο παλια.απο εκει το εμαθα και εγω ασχετα που δεν την κατεβασα ποτε.

On 17/09/2025 at 20:41, 9-11 said:

ειναι βλακεια να ειναι ξεχωριστη εφαρμογη και να μην ενσωματωθει στο gov.

On 17/09/2025 at 22:30, άδικος said:

Την πέρασα προτού καν το σχολιάσω.

Και περιμέναμε τόσο καιρό από gov ...

μα σκοπος ειναι να γινει στο gov. και οχι να εχουμε 100 εφαρμογες.δεν την κατεβασα καν.προσπαθω να εχω ελαχιστες εφαρμογες και οχι να βαζω αλλες 100.στο gov.gr ας βαλουν εστω την καρτα αιμοδοτη και ας μην εχει τα υπολοιπα.και ας μεινει η εφαρμογη για τα υπολοιπα.

On 18/09/2025 at 13:08, andreas1gr said:

Εγω την διέγραψα την δεύτερη φορά που την άνοιξα,  γιατι είναι ανεπίτρεπτο να χρειάζεται κάθε φορά να γράφεις user name και password...

ποσες φορες θα την ανοιξεις?εκτος αν μπορεις να κανεις save τα στοιχεια στον browser

On 18/09/2025 at 13:46, manapa said:

Η Θα μπορούσαν τουλάχιστον να ανοίγει η εφαρμογή με δαχτυλικό αποτύπωμα 
Εγώ στο κινητό ,τους πέρασα χειροκίνητα στον γουγλη και όταν εμφανίσει την επιλογή για αυτόματη συμπλήρωση , τους επιλεγώ απο την λίστα

το πιο απλο αυτο.θα πρεπε να το κανουν και με pin να ανοιγει περα απο δακτυλικο.προχειροδουλειες και θα την πληρωσαμε και μερικα εκατομμυρια ευρω.

On 18/09/2025 at 15:56, 9-11 said:

Το αναφέρω παραπάνω, αν δεν σου κάνει κόπο άσε ένα σύντομο review Google Store.
Εναλλακτικά, υπάρχει και το [email protected] - ουδείς φυσικά εγγυάται πως θα λάβουν υπ’ όψιν το feedback... 

μακαρι να τα λαμβανουν υποψιν γιατι ειναι μικρες αλλαγες που ομως βοηθανε αρκετα.

On 30/09/2025 at 11:40, Locke_John said:

Nα ρωτήσω κάτι, μετά από πόσες ημέρες από τη λήψη αντιβίωσης, μπορεί κάποιος να αιμοδοτήσει;

απλα δεν ειναι μονο το ποτε μπορεις λογω της αντιβιωσης.το βασικο ειναι να νιωθεις και εσυ καλα.το να το καθυστερησεις και μια βδομαδα παραπανω δεν χαθηκε ο κοσμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...