Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

μου την περασαν τις παλιες.δεν ειναι βεβαια αναλυτικα αλλα μαζικα.πχ nna 10 ,, γεννηματας 3.δεν λεει ημερομηνιες. ψιλο χαριστικα μου το εκαναν επειδη δινω.γενικοτερα δεν νομιζω οτι μπαινουν και πολυ στην διαδικασια. ελπιζω να βρω χρονο αυριο ή next week να παω να δωσω αλλι μια φορα.

Καλημέρα. Ναι, κι εγώ όπως τους είδα όταν τους το είπα, βαριόντουσαν και προσπάθησαν να το αποφύγουν. Πλέον, συνήθως πηγαίνω απογεύματα που έχω χρόνο κι έχει και περισσότερη ησυχία.

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 hours ago, prototypegr said:

Καλημέρα. Ναι, κι εγώ όπως τους είδα όταν τους το είπα, βαριόντουσαν και προσπάθησαν να το αποφύγουν. Πλέον, συνήθως πηγαίνω απογεύματα που έχω χρόνο κι έχει και περισσότερη ησυχία.

αν εχουν και απογευμα εισαι τυχερος.ννα μονο πρωι δευτερα ως παρασκευη

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν εχουν και απογευμα εισαι τυχερος.ννα μονο πρωι δευτερα ως παρασκευη

Ευτυχώς έχουν και απόγευμα καθημερινές, 18:30-19:30. Βέβαια πρέπει να κλείσεις ραντεβού, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος, αλλά βολεύει πολύ. Και Σάββατο πρωί δέχονται, πάλι όμως για καμιά ωρίτσα. 

• Like 1
Δημοσ.
54 minutes ago, prototypegr said:

Ευτυχώς έχουν και απόγευμα καθημερινές, 18:30-19:30. Βέβαια πρέπει να κλείσεις ραντεβού, λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος, αλλά βολεύει πολύ. Και Σάββατο πρωί δέχονται, πάλι όμως για καμιά ωρίτσα. 

εστω και με ραντεβου αξιζει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στο ΚΑΤ καθημερινες εχει απογευματα, νομιζω το τελευταιο ραντεβου (υποχρεωτικα ραντεβου με τηλ απο κοβιντ κ μετα) ειναι γυρω στις 18:00.
Οσο για το σνακ, χυμουλης, μεριδα με 2 μικρες φρυγανιες και τυρακι τριγωνο off-off brand la vache :)
Με το κορυφαιο χαρτι κολλημενο στο ψυγειο: παρακαλω μην πινετε τους χυμους, ειναι για τους αιμοδοτες!

Επεξ/σία από actorius
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...