Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, raid_av said:

Εμενα μου το ειχε πει γιατρος σε μια αιμοδοσια που ειχα παει πριν 3 χρονια και με φοβησε και εκει που εδινα 4 φορες το χρονο εδω και 3 χρονια δινω 2 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

καλο ειναι να το βλεπεις με εξετασεις γιατι απο την αλλη εχεις την πιθανοτητα να φτασει ο αιματοκριτης σου στα υψη που ουτε αυτο ειναι καλο

• Like 1
Δημοσ.
On 26/06/2025 at 12:36, prototypegr said:

Μία φορά το χρόνο κάνω γενικές αίματος και ούρων για να βλέπω τι μου γίνεται!

βαλε και βιταμινη d να κανεις γιατι ολοι ειμαστε πατο

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, poulinos είπε

βαλε και βιταμινη d να κανεις γιατι ολοι ειμαστε πατο

Θα το βάλω την επόμενη φορά. Μόλις είδα ότι δεν είναι μέσα σε αυτά που με γράφει ο γιατρός μου. Θα του το επισημάνω. 

Δημοσ.
8 minutes ago, prototypegr said:

Θα το βάλω την επόμενη φορά. Μόλις είδα ότι δεν είναι μέσα σε αυτά που με γράφει ο γιατρός μου. Θα του το επισημάνω. 

καλο ειναι και σιδηρο(φεριτινη ) πως το λενε αλλα και βιταμινη d. παροτι είμαστε στην ελλαδα που εχουμε απειρο ηλιο ,παρα πολυ μεγαλο ποσοστο εχει ελλειψη στην βιταμινη d. η ελλειψη μπορει να δημιουργησει διαφορα θεματα που πολλες φορες μπορει να μην παει σε καποιον το μυαλο του οτι ειναι απο αυτο.εγω επειδη δεν μπορω τον ηλιο οποτε δεν πολυπαω και παραλια ( ή αν παω καθομαι σε σκια και με αντηλιακο) είχα ελλειψη σε βιταμινη d οποτε πήρα συμπλήρωμα. στην αρχη πιο επιθετικα για να φτασει σε σωστο επιπεδο και μετα συντηρητικα (γιατι αν το αφησω παλι θα ξαναπεσω στον πατο :P)

μπορει να στα πει και ο γιατρος σου οταν πας να γραψεις εξετασεις αιματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού βαρεθήκατε τα σάντουιτς και τις φρυγανιές, ελάτε στο Λαϊκό Νοσοκομείο. 😊

Εκεί δίνουμε τα μπισκοτάκια με τα ζώδια😎 (συν χυμό φυσικά).

Οι ανάγκες για αίμα δεν καλύπτονται, κυρίως το καλοκαίρι, ειδικά σε ορισμένα νοσοκομεία, όπως το Λαϊκό. Ειδικά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις και οι ανάγκες δεν καλύπτονται. Επίσης, μόνο το Παίδων κάνει εισαγωγή αίματος από την Ελβετία, κανένα άλλο νοσοκομείο, απο όσο γνωρίζω, δεν εισάγει αίμα για τις ανάγκες του. Επομένως, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο δυσκολευόμαστε πολύ να καλύψουμε έστω και στοιχειωδώς τις ανάγκες του νοσοκομείου. Οι ασθενείς με μεσογειακή αναιμία και οι πολυμεταγγιζομενοι καρκινοπαθείς, φθάνουν στο όριο, πολύ συχνά... 

Επεξ/σία από AMALTHEA4
Δημοσ.
17 minutes ago, AMALTHEA4 said:

Αφού βαρεθήκατε τα σάντουιτς και τις φρυγανιές, ελάτε στο Λαϊκό Νοσοκομείο. 😊

Εκεί δίνουμε τα μπισκοτάκια με τα ζώδια😎 (συν χυμό φυσικά).

Οι ανάγκες για αίμα δεν καλύπτονται, κυρίως το καλοκαίρι, ειδικά σε ορισμένα νοσοκομεία, όπως το Λαϊκό. Ειδικά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις και οι ανάγκες δεν καλύπτονται. Επίσης, μόνο το Παίδων κάνει εισαγωγή αίματος από την Ελβετία, κανένα άλλο νοσοκομείο, απο όσο γνωρίζω, δεν εισάγει αίμα για τις ανάγκες του. Επομένως, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο δυσκολευόμαστε πολύ να καλύψουμε έστω και στοιχειωδώς τις ανάγκες του νοσοκομείου. Οι ασθενείς με μεσογειακή αναιμία και οι πολυμεταγγιζομενοι καρκινοπαθείς, φθάνουν στο όριο, πολύ συχνά... 

ε ναι που να παει κανεις να δωσει αιμα καλοκαιρι.θα μεινει αδεια η ξαπλωστρα στην παραλια. που τα θυμηθηκες αυτα με τα ζωδια?

απειροι τροποι να πεισεις τον κοσμο νσ δωσει αιμα αλλα στην μπανανια που ειμαστε σιγα μην ασχοληθει κανεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AMALTHEA4 είπε

Οι ανάγκες για αίμα δεν καλύπτονται, κυρίως το καλοκαίρι, ειδικά σε ορισμένα νοσοκομεία, όπως το Λαϊκό. Ειδικά τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις και οι ανάγκες δεν καλύπτονται

Αυτός ειναι ο λόγος που έδωσα αίμα πριν 15 μέρες και όχι τον Απρίλιο που μπορούσα... που απο οτι άκουγα απο την γιατρό που είχε συνομιλία με μια συγγενή ενός ασθενή, είχαν αρχίσει οι καλοκαιρινές ελλείψεις...

Δημοσ.

Γεια σας.

Γνωρίζετε στο νομό Κορινθίας αν υπάρχει σταθερό σημείο αιμοδοσιών που να μπορώ να πάω κάποια ημέρα;

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Γεια σας.

Γνωρίζετε στο νομό Κορινθίας αν υπάρχει σταθερό σημείο αιμοδοσιών που να μπορώ να πάω κάποια ημέρα;

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ»
Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου
Λεωφόρος Αθηνών 53, 201 00, Κόρινθος
Τηλ. Κέντρο 27413 61400
Τηλ. Αιμοδοσίας 27413 61511
http://www.hospkorinthos.gr

https://ekea.gov.gr/αιμοδότης/για-να-γίνω-αιμοδότης/που-μπορώ-να-προσφέρω-αίμα/

• Like 1
Δημοσ.
29 minutes ago, Locke_John said:

Γεια σας.

και γενικα ξεκινας με τα μεγαλα νοσοκομεια  της περιοχης που συνηθως αυτα εχουν.

3 minutes ago, djcat said:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

«ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ»
Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου
Λεωφόρος Αθηνών 53, 201 00, Κόρινθος
Τηλ. Κέντρο 27413 61400
Τηλ. Αιμοδοσίας 27413 61511
http://www.hospkorinthos.gr

kai to Link με τεραστια να φαινεται

22 hours ago, andreas1gr said:

Αυτός ειναι ο λόγος που έδωσα αίμα πριν 15 μέρες και όχι τον Απρίλιο που μπορούσα... που απο οτι άκουγα απο την γιατρό που είχε συνομιλία με μια συγγενή ενός ασθενή, είχαν αρχίσει οι καλοκαιρινές ελλείψεις...

και εγω το σκεφτομουν να μην εδινα τωρα που εδωσα αλλα προς τον αυγουστο. γιατι σιγουρα ιουλιο αυγουστο παιζει να μην πηγαινει σχεδον κανεις. λιγο οι αδειες λιγο οτι θελουν να ξενυχτησουν,να πιουν ....

• Like 1
Δημοσ.

Είχα δώσει αίμα το 2023 και όταν ήρθε το sms για να γίνω εθελοντής αιμοδότης στο ema.gr ή που το έσβησα ή που δεν το έκανα ποτέ. πρόσφατα ξαναέδωσα και σημείωσα στο έντυπο ότι θέλω να γίνω εθελοντής αλλά sms δε βλέπω. τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, milos_ είπε

Είχα δώσει αίμα το 2023 και όταν ήρθε το sms για να γίνω εθελοντής αιμοδότης στο ema.gr ή που το έσβησα ή που δεν το έκανα ποτέ. πρόσφατα ξαναέδωσα και σημείωσα στο έντυπο ότι θέλω να γίνω εθελοντής αλλά sms δε βλέπω. τι μπορώ να κάνω?

Εσύ μπορείς να κάνεις login στον λογαριασμό σου στο ema.gr; Υπάρχει λογαριασμός; Αν δεν υπάρχει, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Εναλλακτικά, επικοινωνείς μαζί τους, ώστε να προχωρήσουν το αίτημά σου ή να διορθωθεί λάθος, παράλειψη κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, chvnce said:

Εσύ μπορείς να κάνεις login στον λογαριασμό σου στο ema.gr; Υπάρχει λογαριασμός; Αν δεν υπάρχει, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου. Εναλλακτικά, επικοινωνείς μαζί τους, ώστε να προχωρήσουν το αίτημά σου ή να διορθωθεί λάθος, παράλειψη κτλ. 

δεν μπορει να φτιαξει μονος του δυστυχωωωωωως.  αν πας να φτιαξεις λογαριασμο θα σου ζητησει 

Επιλέξτε το μέσο επικοινωνίας στο οποίο λάβατε τον μοναδικό κωδικό εγγραφής σας.

Email

SMS

Σε ελευθερη μεταφραση θελει τον κωδικο από το sms που ειχε λαβει. 

9 hours ago, milos_ said:

ή θα μιλησεις με το νοσοκομειο για να το αιτηθουν ή μπορεις να ρωτησεις στο www.bdr.gr αν μπορεις να κανεις κατι λογω οτι εχασες το sms.βεβαια 2 χρονια μετα...

εσυ το σημειωσες στην αιτηση αλλα αν το εκαναν αυτοι ειναι αλλη ιστορια.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν μπορει να φτιαξει μονος του δυστυχωωωωωως.  αν πας να φτιαξεις λογαριασμο θα σου ζητησει 

Επιλέξτε το μέσο επικοινωνίας στο οποίο λάβατε τον μοναδικό κωδικό εγγραφής σας.

Email

SMS

ή θα μιλησεις με το νοσοκομειο για να το αιτηθουν ή μπορεις να ρωτησεις στο www.bdr.gr αν μπορεις να κανεις κατι λογω οτι εχασες το sms.βεβαια 2 χρονια μετα...

εσυ το σημειωσες στην αιτηση αλλα αν το εκαναν αυτοι ειναι αλλη ιστορια.

Αυτό ακριβώς. θα στείλω μνμ στο bdr μηπως βγάλω άκρη γιατι στο νοσοκομείο μάλλον δεν το είδαν καν...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, poulinos είπε

Email

SMS

thanx

I see. Είπα μήπως μπορούσε να αποφύγει τρίτο, για πιο γρήγορα κι εύκολα, αλλά, άμα δεν γίνεται, δεν έχει άλλη επιλογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...