Προς το περιεχόμενο

Αιμοδοσία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πριν λιγο στο ΑΧΕΠΑ εξαιρετικη η κυρια που μιλησαμε ευγενικη και σε 5 λεπτα με περασε και τις παλιοτερες αιμοδοσιες 7 ηταν τελικα απλα οπως ειπες pouline φαινονται στο ιστορικο και στο συνολο οχι στις αναλυτικες. 

Οι 2 εθελοντικες ειναι μια στο ιπποκρατειο που πηγα μονος και μια για ενα παιδι που ειχε αναγκη οι αλλες εδω στο συλλογο. 

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Arkin said:

Πηρα πριν λιγο στο ΑΧΕΠΑ εξαιρετικη η κυρια που μιλησαμε ευγενικη και σε 5 λεπτα με περασε και τις παλιοτερες αιμοδοσιες 7 ηταν τελικα απλα οπως ειπες pouline φαινονται στο ιστορικο και στο συνολο οχι στις αναλυτικες. 

Οι 2 εθελοντικες ειναι μια στο ιπποκρατειο που πηγα μονος και μια για ενα παιδι που ειχε αναγκη οι αλλες εδω στο συλλογο. 

Screenshot-1.png
Screenshot-2.png

τελεια.ευτυχως που μερικα ατομα εχουν ορεξη να εξυπηρετησουν. 

αντε να μπει και στο gov wallet

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/9/2025 στις 6:03 ΜΜ, poulinos είπε

τελεια.ευτυχως που μερικα ατομα εχουν ορεξη να εξυπηρετησουν. 

αντε να μπει και στο gov wallet

Ισως το μονο καλο που εχουν κανει εδω και χρονια στην Ελλαδα. Gov wallet. Ολα σε ενα ομορφα νοικοκυρεμενα. Μαζι με το GPAY εχεις τα παντα στο κινητο σου και με το δαχτυλικο σου. Δεν κουβαλας ουτε πορτοφολια ουτε ταυτοτητες ουτε τιποτα. Ψηφιακα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο ελπιζω και εγω να μπει και η καρτα αιμοδοτη καποια στιγμη μιας και εχουν βαλει και αρκετες χαζομαρες διπλωμα σκαφων και τετοια χαζα και για το αιμα τιποτα ακομα. 

Καλα η κυρια στο Αχεπα απιστευτη μου ειπε σε 10 δευτερολεπτα ακριβως αιμοδοσιες πριν το 2016 και οτι ηταν σε χαρτια αλλα ολες περασμενες στο συστημα τους. Μακαρι ολοι να ηταν ετσι αλλα ο 1/10 ειναι και αν. 

• Like 1
Δημοσ.
On 03/09/2025 at 01:31, Arkin said:

Ισως το μονο καλο που εχουν κανει εδω και χρονια στην Ελλαδα. Gov wallet. Ολα σε ενα ομορφα νοικοκυρεμενα. Μαζι με το GPAY εχεις τα παντα στο κινητο σου και με το δαχτυλικο σου. Δεν κουβαλας ουτε πορτοφολια ουτε ταυτοτητες ουτε τιποτα. Ψηφιακα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο ελπιζω και εγω να μπει και η καρτα αιμοδοτη καποια στιγμη μιας και εχουν βαλει και αρκετες χαζομαρες διπλωμα σκαφων και τετοια χαζα και για το αιμα τιποτα ακομα. 

Καλα η κυρια στο Αχεπα απιστευτη μου ειπε σε 10 δευτερολεπτα ακριβως αιμοδοσιες πριν το 2016 και οτι ηταν σε χαρτια αλλα ολες περασμενες στο συστημα τους. Μακαρι ολοι να ηταν ετσι αλλα ο 1/10 ειναι και αν. 

οπως το ειπες.εβαλαν μεσα τα παντα και δεν εχουν βαλει την καρτα αιμοδοσιας που πλεον ειναι ας το πουμε και Must . και λεω Must διοτι εγω που ειχα την πλαστικη καρτα πηγα και εβγαλα νεα ταυτοτητα και τους εδειξα την πλαστικη καρτα αιμοδοσιας και μου περασαν την ομαδα αιματος.τωρα ομως που δεν την βγαζουν πρεπει να παρεις χαρτι απο καποιο εργαστηριο.αν περαστει στο Gov wallet τοτε θα δειχνεις αυτο και θα εισαι ετοιμος

αυτοι τις εχουν τις παλιες στο συστημα απλα πρεπει να μην βαριουνται να της περασουν.

εγω πχ εχω 

ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ 17 παλιές

ΝΟΣ. ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ 1 παλιά 

Γ.Ν.Α «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ 1 παλιά

Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ»  1 παλιά.

Δεν ξερω αν εχει ξεχαστει καμια αλλα who cares.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...