mikele13- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Gerara_ είπε Σε όποιο παιχνίδι και να προσπαθώ να κατεβάσω στο οne s εμφανίζεται μύνημα installation stopped και φυσικά σταματάει το κατέβασμα. Έχω 200gb free και έσβησα όλα τα local saves. Με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι είναι γενικό το πρόβλημα. Βρήκε κάποιος λύση ή απλά περιμένουμε update από την Microsoft; Γενικό, και περιμένεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει καμία προσφορά σε χειριστήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psi1984 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, d_gkal είπε Υπάρχει καμία προσφορά σε χειριστήριο; https://technoshop.gr/shop-2/προϊόντα-πληροφορικής-κινητής-τηλεφ/accessories-for-xbox/wired-controller-for-xbox/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Κάτι σε ασύρματο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Κάτι σε ασύρματο;;; https://www.bestprice.gr/cat/3440/xeiristiria-gamepads/f/3366_1/asyrmato.html?q=xbox&o=2 αλλα δεν τα δειχνει σωστα, βγαλε το ασυρματο απο αριστερα για να δειξει και τα ασυρματα ολα μαζι Εναλλακτικα το πιο φθηνο ασυρματο στα 20€ https://www.bestprice.gr/item/2155317717/esperanza-captain-gx660-black.html?qid=9XQETFat6w2_088de&seq=8&qo=xbox Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Είδα τιμές σε skroutz/bestprice, απλά ρωτάω αν υπάρχει κάπου φθηνότερα (κάποια προσφορά/κουπόνι δηλαδή) (By the way δεν είναι για μένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχουν θέμα οι servers της ms με αργές ταχύτητες download; Κατεβάζω τώρα το fh5 και σε 10 λεπτά έχει 65mb. Με 50αρα vdsl είμαι Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2021 από Gerara_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George7Byron Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Εγώ σε Series X είμαι και έχει σαφώς χαμηλότερες ταχύτητες απο το PS5.Νομίζω είναι γνωστό θέμα αλλά η αλήθεια είναι οτι περίμενα το αντίθετο καθω΄ς οι σερβερς της MS θεωρούνται φοβεροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, George7Byron said: Εγώ σε Series X είμαι και έχει σαφώς χαμηλότερες ταχύτητες απο το PS5.Νομίζω είναι γνωστό θέμα αλλά η αλήθεια είναι οτι περίμενα το αντίθετο καθω΄ς οι σερβερς της MS θεωρούνται φοβεροι. αν εχεις ανοιχτο παιχνιδι κλειστο γιατι κανει throttling Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από privateer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George7Byron Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, privateer είπε αν εχεις ανοιχτο παιχνιδι κλειστο γιατι κανει throttling Το γνωρίζω αυτό,αν θέλω να κάνω κατι γρηγορα κλείνω όλα τα quick resume αλλα και πάλι δεν βελτιωνεται τόσο δραματικα,σίγουρα ανεβάζει παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Μετά από καιρό έβαλα game pass σε προσφορά 1 εύρο για 1 μηνα κατέβασα και το forza 5 και συγνώμη για τα κεφάλαια ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; φοβερό το setting στο Μεξικό ωραία τοπία και δείχνει τόσο όμορφο στο ταπεινό one s μου φαντάζομαι πως θα είναι στο series x,μόνο και μονο για αυτό το παιχνίδι αξίζει το game pass μιλάμε για system seller δεν είναι τυχαία τα 10αρια στα reviews 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, babis13 είπε Μετά από καιρό έβαλα game pass σε προσφορά 1 εύρο για 1 μηνα κατέβασα και το forza 5 και συγνώμη για τα κεφάλαια ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; φοβερό το setting στο Μεξικό ωραία τοπία και δείχνει τόσο όμορφο στο ταπεινό one s μου φαντάζομαι πως θα είναι στο series x,μόνο και μονο για αυτό το παιχνίδι αξίζει το game pass μιλάμε για system seller δεν είναι τυχαία τα 10αρια στα reviews Πράγματι και εγώ έχω μείνει εντυπωσιασμένος από το game. Φθάνει μόνο να οδηγείς με ωραία μουσική και να χαζεύεις τα τοπία. Καταπληκτικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 27/11/2021 στις 10:57 ΜΜ, babis13 είπε ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yperiwn13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Xbox One λογαριασμοί Καλησπέρα στην κοινότητα! μπορεί να φανεί κουτή η ερώτηση αλλά πραγματικά δεν ξέρω κ ρωτάω! έχω ένα X box one s και του έχω κανονικά ενεργοποιημένη την συνδρομή gold...εάν πάρω κ ένα 2ο X box one κ του βάλω τα στοιχεία μου κ εκεί θα λειτουργεί κανονικά η θα μπλοκάρει??κ θα χρειάζεται να πληρώνω κ εκεί 2η συνδρομή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malias4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 7:28 ΜΜ, yperiwn13 είπε Καλησπέρα στην κοινότητα! μπορεί να φανεί κουτή η ερώτηση αλλά πραγματικά δεν ξέρω κ ρωτάω! έχω ένα X box one s και του έχω κανονικά ενεργοποιημένη την συνδρομή gold...εάν πάρω κ ένα 2ο X box one κ του βάλω τα στοιχεία μου κ εκεί θα λειτουργεί κανονικά η θα μπλοκάρει??κ θα χρειάζεται να πληρώνω κ εκεί 2η συνδρομή?? Googlaρε gameshare , ετσι το λενε. Πληρωνεις μια συνδρομη κ την χρησιμοποιεις σε 2 κονσολες. Απλα βαζεις στην δευτερη κονσολα home κ ολα οκ. Μπορεις να μοιραζεσαι την συνδρομη κ ολα τα ψηφιακα παιχνιδια κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα