Saloufas 1.107 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Demis είπε Αν δεν κάνω κάποιο τρομερό λάθος, η αλλαγή internal hdd σε ssd σε OG Xbox και Xbox OneS δεν σημαίνει ανάλογες βελτιώσεις σε ταχύτητα καθώς και οι 2 κονσόλες έρχονται με SATA 2 controllers. Είχα ψαχτεί και εγώ πριν 1 χρόνο όταν είχα μπουχτίσει με τα load times σε Witcher 3 και RDR2, και είχα διαβάσει αυτό που αναφέρω πιο πάνω. Το xbox one x έρχεται με SATA 3 controller. Η πιο συμφέρουσα επιλογή που έχεις αν δεν έχεις OneX, είναι να πάρεις external SSD, είτε ατόφιο, είτε internal με enclosure και να το συνδέσεις σε ένα από τα USB 3.0 ports που έχει η κονσόλα. Έτσι γλυτώνεις και τον μπελά του ανοίγματος της κονσόλας (έχει δεν έχει εγγύηση), και είναι πιο βολικό να μεταφέρεις παιχνίδια σε άλλες κονσόλες που τυχόν υπάρχουν. Xbox One = SATA II Xbox One S = SATA II Xbox One X = SATA III PS4 = SATA II PS4 Slim = SATA II PS4 Pro = SATA III Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από Saloufas 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Demis 132 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 1 minute ago, Saloufas said: Xbox One = SATA II Xbox One S = SATA III Xbox One X = SATA III PS4 = SATA II PS4 Slim = SATA II PS4 Pro = SATA III Sata 3 είναι ο σκληρός στο one s, όχι το controller Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Saloufas 1.107 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, Demis είπε Sata 3 είναι ο σκληρός στο one s, όχι το controller Έχεις δίκαιο ναι, είχα την εντύπωση ότι ήταν SATA III αλλά ήταν ο δίσκος του τελικά όχι ο controller. fixed 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Paragontas-x 403 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Στις 30/7/2020 στις 12:44 ΠΜ, babis13 είπε Τον περιμένω τον σκληρό χθες τον παραγγειλα εννοείται ότι νέα έχω θα ενημερώσω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ την κοινότητα εδώ όπως με έχετε βοηθήσει πολλές φορές Έκανες τίποτα? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Mr_Terror 1.474 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Παντως διαφορες λογικα υπαρχουν με εσωτερικο ssd σε σχεση με μηχανικο δισκο 5400 στροφες. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Paragontas-x 403 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον εννοείς τον μαμά δίσκο που έχει αρχικά κάθε xbox one και ειναι στις 5400rpm και όχι στις 7200rpm που θα είναι αυτός που θα βάλεις. Εννοείτε ότι υπάρχουν και σε παιχνίδια που φορτώνουν συνέχεια δεδομένα από τον δίσκο θα είναι και εμφανές. Έτσι ακόμα και της ίδιας χωρητικότητας δίσκο να βάλεις θα είναι λίγο πιο γρήγορος. Αλλά για πιο λόγο κάποιος να κάτσει να κάνει όλη αυτή την διαδικασία για να βάλει δίσκο ίδιας χωρητικότητας. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2020 από Paragontas-x Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
majnun 372 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Αξίζει το One X αυτη τη στιγμή στα 300; Δεν έχω παρακολουθήσει το thread αλλά έχω ακούσει για ένα xbox κάτω απο Series X. Ισχύει; Έχω 4K HDR τηλεόραση αλλά δε παθαίνω ταραχή με το να έχω τα καλύτερα δυνατά γραφικά. Για την ώρα δεν έχω καν κονσόλα. Πιο πριν ειναι Nvidia Shield για streaming από το GeForce Now και κανά χρόνο ένα Xbox One παλαιότερα. Ούτε με το ένα ούτε με το άλλο εντυπωσιάστηκα με τα γραφικά. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
dskoul 239 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, majnun είπε Αξίζει το One X αυτη τη στιγμή στα 300; Δεν έχω παρακολουθήσει το thread αλλά έχω ακούσει για ένα xbox κάτω απο Series X. Ισχύει; Έχω 4K HDR τηλεόραση αλλά δε παθαίνω ταραχή με το να έχω τα καλύτερα δυνατά γραφικά. Για την ώρα δεν έχω καν κονσόλα. Πιο πριν ειναι Nvidia Shield για streaming από το GeForce Now και κανά χρόνο ένα Xbox One παλαιότερα. Ούτε με το ένα ούτε με το άλλο εντυπωσιάστηκα με τα γραφικά. Στα 300 αν το βρεις νομίζω ότι αξίζει. Ιδίως αν το συνδιάσεις με 2 χρόνια ultimate Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
VitaMan 24 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Σήμερα ξαναέδωσα ευκαιρία στο Outer Wilds. Και πάλι για δεύτερη φορά δεν μου άρεσε. Το παθαίνω με τα adventures τα τελευταία χρόνια. Και από πένα έχω παίξει και πιο καλογραμμένα adventures. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Tigio13 179 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Σήμερα άνοιξα το one s μετά από πάρα πολύ καιρό και επειδή εδώ δεν έχω νετ προσπάθησα να συνδεθώ με wifi spot. Μετά από κάποιες προσπάθειες χωρίς επιτυχία και πολλά νεύρα και νομίζοντας πως φταίει το κινητό μου άλλαξα το spot σε 5hz και τότε συνδέθηκε. Πάνω από 4 γιγα updates είχε η κονσόλα, ευτυχώς έχει βγάλει η κοσμοτέ αναβάθμιση σε unlimited για 15 μέρες δωρεάν. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Choutas 820 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2020 Μετά από Yakuza 0(απίστευτο) και Yakuza Kiwami(συμπαθητικό) μόλις άρχισα το Yakuza Kiwami 2 και έχω να πω ότι το stuttering είναι παντού και ενοχλεί. Διαβάζω στο internet ότι υπάρχει και στο pc και έχει να κάνει με την κακή βελτιστοποίηση εκ μέρους του studio. Μιλάμε σκέφτομαι να μην το παίξω καν αν δεν μειωθούν στις πρώτες δύο ώρες. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Mr_Terror 1.474 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Devil may cry 5 και αλλα 2 παιχνιδια φευγουν συντομα απο το game pass. https://www.xbox365.gr/news/tria-paixnidia-tha-afairethoun-apo-to-xbox-game-pass-tis-epomenes-imeres/ 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
lebron15 202 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Και ήθελα να παίξω το Kingdom Come. Από το κακό στο χειρότερο πάει η υπηρεσία τώρα τελευταία. Τα παιχνίδια από τα studio της ms θα σώσουν κάπως την παρτίδα σύντομα. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Paragontas-x 403 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Devil may cry 5 και αλλα 2 παιχνιδια φευγουν συντομα απο το game pass. https://www.xbox365.gr/news/tria-paixnidia-tha-afairethoun-apo-to-xbox-game-pass-tis-epomenes-imeres/ Ποια θα προστεθούν ξέρουμε? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Mr_Terror 1.474 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2020 δεν εχει ανακοινωθει ακομα τιποτα. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα