IceMatrix 210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Έρχεται το Χ! Το στειλανε απ' το Amazon! Εν αναμονή τώρα....... Πήρες στο Microsoft support να ρωτήσεις τι παίζει με εγγύηση; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
d_gkal 1.862 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 23 minutes ago, IceMatrix said: Πήρες στο Microsoft support να ρωτήσεις τι παίζει με εγγύηση; Όχι, θα τους στείλω email. Μήπως έχει live chat; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
IceMatrix 210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, d_gkal είπε Όχι, θα τους στείλω email. Μήπως έχει live chat; Εγώ τηλεφωνικά τα λύνω όλα μου τα θέματα στο 2111206500 edit: πάντως για να βοηθήσω και δεν γνωρίζω εάν είναι ενδεικτικό, όταν έστειλα χειριστήριο και το πήρα πίσω refurbished, δεν έδωσε παράταση στην εγγύηση. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από IceMatrix Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
d_gkal 1.862 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 1 χρόνο εγγύηση είπανε στο live chat Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
IceMatrix 210 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μια χαρά μου ακούγεται. Καλορίζικο! 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
d_gkal 1.862 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Επειδή το sad θα το βγάλω για πώληση, πώς να το κάνω reset ώστε να το πάρει ο νέος ιδιοκτήτης σα να το λειτουργεί πρώτη φορά; Παιχνίδια θα τα περάσω σε εξωτερικό σκληρό ώστε να τα μεταφέρω στο Χ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mikele13- 941 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Επειδή το sad θα το βγάλω για πώληση, πώς να το κάνω reset ώστε να το πάρει ο νέος ιδιοκτήτης σα να το λειτουργεί πρώτη φορά; Παιχνίδια θα τα περάσω σε εξωτερικό σκληρό ώστε να τα μεταφέρω στο Χ Υπάρχει επιλογή reset console/remove everything 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
babis13 486 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Επειδή μετά από την 2μηνη διακοπή του ultimate θέλω να ξαναβάλω παίζει καμία καλή προσφορά επειδή έχω καιρό να δω;αν είναι από κλειδαδικο και παράνομο στείλτε κ πμ... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Paragontas-x 403 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μπορώ να αλλάξω το μειλ που έχω στο profile μου με ένα άλλο μειλ και να σβήσω αυτό το αρχικό μειλ από το xbox one όχι να σβήσω μόνιμα το μειλ γενικότερα? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mikele13- 941 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Μπορώ να αλλάξω το μειλ που έχω στο profile μου με ένα άλλο μειλ και να σβήσω αυτό το αρχικό μειλ από το xbox one όχι να σβήσω μόνιμα το μειλ γενικότερα? Μίλα με Microsoft Γρηγόρη. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Paragontas-x 403 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μπορώ να χειριστώ την κονσόλα αν την έχω σε κατάσταση standby(instant on) από το ίντερνετ(Αν δεν είμαι στο ίδιο δίκτυο με τη κονσόλα) Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
red1 1.537 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Mου έκανε update σημερα η κονσόλα αλλά δεν βλέπω/παρατηρώ τίποτα το καινούργιο/διαφορετικό ? Το ίδιο με το MS store, 2 φορές εκανε update αυτη την εβδομάδα αλλά δεν άλλαξε τίποτα επίσης. Μήπως ειναι σαν τα "stability" update της Soony ? Edit : To βρήκα https://support.xbox.com/help/hardware-network/settings-updates/whats-new-xbox-one-system-updates Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από red1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
VitaMan 24 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δεν υπάρχει τρόπος να δεις πόσες ώρες έχεις ρίξει στο κάθε παιχνίδι όπως γίνεται στο steam; Σκέφτονται να το βάλουν κάποια στιγμή; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
d_gkal 1.862 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Νομίζω πως γίνεται, αν πας στα stats. Δε θυμαμαι ακριβώς τη διαδρομή, αλλά εκεί βλέπεις το progress κάθε παιχνιδιού Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
leo066 334 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2020 Το fallen order Deluxe edition στα 20€ στο cdkeys Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα