Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αντιμετωπίζω σοβαρό άγνωστο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση των Windows 10.Το πρόβλημα εντοπίζεται αμέσως μετά την εγκατάσταση των Windows όπως φαινεται στη φωτογραφια (Αντιγραφή αρχείων Windows,Επέκταση αρχείων Windows....,Ολοκληρωση Εγκατάστασης).Αμέσως μετά απο κει γίνεται αυτόματη δεύτερη επανεκκίνηση όμως εμένα δε δειχνει τπτ στην οθονη,απλα είναι μαυρη κ λειτουργει κανονικα ο υπολογιστης!Δηλαδη ξεκινάνε τα BIOS πανε ν φορτωσουν τα Windows για ν συνεχισω στο επομενο βημα που ειναι η εισαγωγη προσωπικων στοιχείων αλλα δε μου εμφανιζεται τιποτα..Σα να κολλαει δηλαδη!Αυτο εχει γινει με ολους τους πιθανους τροπους που προσπαθησα ν εγκαταστησω τα windows 10.Ειτε απο usb, ειτε απο cd, ειτε ειχα εγκαταστησει τα 7αρια και πηγαινα ν κανω αναβαθμιση.Συνεχεια κουλουσε στο ιδιο ακριβως σημειο που σας ειπα.Δε μπορω ν καταλαβω με τιποτε τι μπορει ν φταει.Γνωριζεται τιποτα?

ςφ.png

Δημοσ.

Αυτά δεν λένε πολλά. Θέλω το μοντέλο της μητρικής και τον τύπο της κάρτας γραφικών (σε περίπτωση που είναι ξεχωριστή). Την μητρική θα την δεις αν ανοίξεις το πλαϊνό καπάκι και πρέπει να το γράφει κάπου κοντά στον επεξεργαστή ή ανάμεσα στις pci θύρες. π.χ. gigabyte ga-XXXXXX-X (όπου Χ μπορεί να είναι κάποια γράμματα ή νούμερα). Αν δεν βγάλεις άκρη βγάλε κανά δύο κοντινές φώτο με φλας.

Αν έχεις αυτόνομη κάρτα γραφικών και η μητρική ενσωματώνει vga, βγάλε την κάρτα γραφικών και σύνδεσε το μόνιτορ στην ενσωματωμένη. μήπως και δεν ενεργοποιείται αυτόματα στην εγκατάσταση και να σου δείχνει μαύρη οθόνη γιατί προσπαθεί να εμφανίσει εικόνα στην ενσωματωμένη.

Επίσης, το 1ο screenshot δείχνει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί οι οδηγοί της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Το προβλημα λύθηκε!επρεπε ν αφαιρέσω ολα τα περιφερειακά εκτος απο πληκτρολόγιο κ ποντικι!λογικα θ έφταιγε το καλωδιο HDMI π το ειχα συνδεδεμένο κ δε το καταλάβαινα γτ με τα 7αρια δεν υπηρχε τετοιο θεμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...