Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,μου εφεραν εναν υπολογιστη,εχει θεμα ομως μετα απο 3 ωρες κολλαει και αναγκαστηκα τον κλεινω..Λετε να ειναι οι Ram?

Μπορειτε να με βοηθησετε?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπέρα, από θερμοκρασίες πως πάει; Απίθανο να είναι οι ραμ και να "το θυμάται" μετα από τρεις ώρες.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, από θερμοκρασίες πως πάει; Απίθανο να είναι οι ραμ και να "το θυμάται" μετα από τρεις ώρες.

Τι θες να πεις? Οτι δεν μπορούν να πάθουν αμνησία ... οι μνήμες!?:lol:

Φίλε Γιώργο αν το πρόβλημα εμφανίζεται σε σταθερό χρονικό σημείο από τη στιγμή που ξεκινάει ο υπολογιστήςτο πιθανότερο είναι ότι έχει να κάνει με κάποια διεργασία που θέλει κάποιο χρόνο για να φτάσει σε σημείο να εκδηλωθεί, οπότε η θερμοκρασία είναι το πρώτο πράγμα που τσεκάρεις.

Επειδή αναφέρεις ότι "μου έφεραν έναν υπολογιστή", τσέκαρε μήπως έχει κουνηθεί-ξεκουμπώσει η ψύκτρα του επεξεργαστή ή έχουν αποσυνδεθεί ανεμιστήρια ή μέσα στο κουτί γίνεται "μπάχαλο' και δεν μπορεί να γίνει σωστά η είσοδος-έξοδος αέρα ή μήπως, απλά, υπάρχει πολύ σκόνη-βρώμα-"μπίχλα" στη ψύκτρα και τους ανεμιστήρες...

Αυτή την εποχή οι θερμοκρασίες ... ανηφορίζουν, αν υπάρχει κάποιο θεματάκι από τα παραπάνω, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα.

Αν όλα είναι ΟΚ, το επόμενο πράγμα που θα τσέκαρα είναι το τροφοδοτικό...

Επεξ/σία από blitzNikos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και cable management εχω κανει και τα καλωδια ολα ειναι πανω και το εχω καθαρισμενο(και αλλαγμενο τροφοδοτικο).Αλλα οταν freezαρει η ψυκτρα γυριζει κανονικα..

Επεξ/σία από GIORGOS IOANNOY
Δημοσ.
5 ώρες πριν, GIORGOS IOANNOY είπε

Και cable management εχω κανει και τα καλωδια ολα ειναι πανω και το εχω καθαρισμενο(και αλλαγμενο τροφοδοτικο).Αλλα οταν freezαρει η ψυκτρα γυριζει κανονικα..

Θερμοκρασίες είδες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...