GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια,μου εφεραν εναν υπολογιστη,εχει θεμα ομως μετα απο 3 ωρες κολλαει και αναγκαστηκα τον κλεινω..Λετε να ειναι οι Ram? Μπορειτε να με βοηθησετε?Ευχαριστω εκ των προτερων.
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, από θερμοκρασίες πως πάει; Απίθανο να είναι οι ραμ και να "το θυμάται" μετα από τρεις ώρες. 5 1
blitzNikos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, από θερμοκρασίες πως πάει; Απίθανο να είναι οι ραμ και να "το θυμάται" μετα από τρεις ώρες. Τι θες να πεις? Οτι δεν μπορούν να πάθουν αμνησία ... οι μνήμες!? Φίλε Γιώργο αν το πρόβλημα εμφανίζεται σε σταθερό χρονικό σημείο από τη στιγμή που ξεκινάει ο υπολογιστήςτο πιθανότερο είναι ότι έχει να κάνει με κάποια διεργασία που θέλει κάποιο χρόνο για να φτάσει σε σημείο να εκδηλωθεί, οπότε η θερμοκρασία είναι το πρώτο πράγμα που τσεκάρεις. Επειδή αναφέρεις ότι "μου έφεραν έναν υπολογιστή", τσέκαρε μήπως έχει κουνηθεί-ξεκουμπώσει η ψύκτρα του επεξεργαστή ή έχουν αποσυνδεθεί ανεμιστήρια ή μέσα στο κουτί γίνεται "μπάχαλο' και δεν μπορεί να γίνει σωστά η είσοδος-έξοδος αέρα ή μήπως, απλά, υπάρχει πολύ σκόνη-βρώμα-"μπίχλα" στη ψύκτρα και τους ανεμιστήρες... Αυτή την εποχή οι θερμοκρασίες ... ανηφορίζουν, αν υπάρχει κάποιο θεματάκι από τα παραπάνω, η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα. Αν όλα είναι ΟΚ, το επόμενο πράγμα που θα τσέκαρα είναι το τροφοδοτικό... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από blitzNikos 1 1
GIORGOS IOANNOY Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Και cable management εχω κανει και τα καλωδια ολα ειναι πανω και το εχω καθαρισμενο(και αλλαγμενο τροφοδοτικο).Αλλα οταν freezαρει η ψυκτρα γυριζει κανονικα.. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2018 από GIORGOS IOANNOY
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, GIORGOS IOANNOY είπε Και cable management εχω κανει και τα καλωδια ολα ειναι πανω και το εχω καθαρισμενο(και αλλαγμενο τροφοδοτικο).Αλλα οταν freezαρει η ψυκτρα γυριζει κανονικα.. Θερμοκρασίες είδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα