poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 6 minutes ago, Stamer said: Τα φορητά a/c είναι για περιπτώσεις που είναι αδύνατον να εγκαταστήσεις κανονικό κλιματιστικό. Ασχέτως των BTU τους, δεν αποδίδουν το ίδιο καλά με ένα κλιματιστικό τοίχου, ίσως να φταίει η μικρή έξοδος αέρα, δεν ξέρω. Αν το έχεις να χτυπάει πάνω σου ή έστω τις περσίδες να πηγαινοέρχονται, καλά είναι. Και όπως έχει ήδη ειπωθεί, κάνουν και θόρυβο. Βέβαια ο θόρυβος είναι δυνατή βοή αν δεν σε νοιάζει (όχι κραδασμοί ή κάτι τέτοιο). Επίσης πρέπει να σκεφτείς την περίπτωση οτι θα πρέπει να έχεις ανοιχτά πόρτα ή παράθυρο για την εξαγωγή του. Και το λέω μόνο από άποψη ασφάλειας, για την απόδοση βρίσκεις λύσεις. Έχω είχα κόψει φελιζολ και το είχα φέρει ακριβώς στα μέτρα που θέλω χωρίς καμία τρυπούλα για να μπάζει έστω και λίγο αέρα. και ωραια προσωρινη λυση αν ειναι να μετακομισεις σε χ διαστημα. η για να το μεταφερεις πχ σε καποιο ε3οχικο αν θελεις για χ ημερες.
Stamer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, poulinos είπε και ωραια προσωρινη λυση αν ειναι να μετακομισεις σε χ διαστημα. η για να το μεταφερεις πχ σε καποιο ε3οχικο αν θελεις για χ ημερες. Μωρέ το κακό είναι οτι είναι ακριβά (για αυτό που είναι). Κατά τη γνώμη μου πρέπει πραγματικά να μην έχεις άλλη λύση. Και όσο αφορά την μεταφορά σε εξοχικό ας πούμε, θα πρέπει να ξέρεις οτι θα σου πιάσει το περισσότερο πορτ μπαγκαζ. Εγώ το ήθελα οπωσδήποτε για ένα χωρό που αράζω αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης επιτοίχιου. Αν δεν κόστιζε τόσο, ok.
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 3 minutes ago, Stamer said: Μωρέ το κακό είναι οτι είναι ακριβά (για αυτό που είναι). Κατά τη γνώμη μου πρέπει πραγματικά να μην έχεις άλλη λύση. Και όσο αφορά την μεταφορά σε εξοχικό ας πούμε, θα πρέπει να ξέρεις οτι θα σου πιάσει το περισσότερο πορτ μπαγκαζ. Εγώ το ήθελα οπωσδήποτε για ένα χωρό που αράζω αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης επιτοίχιου. Αν δεν κόστιζε τόσο, ok. η τιμη τους ειναι ακριβη γιατι ακριβως σε αυτο πονταρουν.οτι το κανεις οτι θες το αλλαζεις σπιτι το παιρνεις καπου κτλ.οποτε αυτο ειναι λογος για να το χρεωσουν.ναι ειναι για αυτην την περιπτωση που απλα δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο ειτε επειδη δεν μπορει να μπει ac πουθενα μα πουθενα ειτε απλα εισαι προσωρινα σε ενα σπιτι και δες θες να δωσεις λεφτα για εγκαταστασεις και απεγκαταστασεις.ναι μεν ειναι φορητο αλλα ναι πιανει αρκετο χωρο για να το μεταφερεις. πχ μεγαλο πορτ παγκαζ ή ολα τα πισω καθισματα.
kallair Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Mεταλλικά ουπα, ντιζες και στηριγμα της μοναδας απο το "ταβανι" του μπαλκονιου του απο πανω. Μην διανοηθεις κ το βαλεις μπροστα από τον απορροφητηρα κ τρωει ολη την "λαδιλα" το εξωτερικο στοιχειο του κλιματιστικου.. προτιμοτερο βαλε εξτρα καναλι. edit. αλλη λυση ειναι ιδιοκατασκευη στις εξωτερικες βασεις: στερεωμα της βάσης στο πιο "ιδανικο" σημειο, βιδωμα στον τοιχο, κ μετα χοντρες σιδερινες βεργες που θα βιδωθουν πανω στις βασεις κ θα φτιαξεις κατι σαν # κ θα στερεωθει κει και θα βιδωθει το μηχάνημα.ετσι θα επεκτεινεις την βαση στο πλατος που θες. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από kallair
BritGreek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 9/6/2018 στις 4:15 ΠΜ, sunstorm είπε Γιατί δεν κοιτάς για κανένα φορητό κλιματιστικό. πχ κάτι τέτοιο https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/portable/186351-inventor-cool Κάνουν ενοχλητικά πολύ θόρυβο, σε βαθμό ανυπόφορο. Μακριά. BTW και στο δικό μου σπίτι, σχετικά καινούργια πολυκατοικία, στο ένα δωμάτιο δεν μπαίνει κλιματιστικό, γιατί γύρω-γύρω έχει κολώνες και από κάτω τα συρόμενα αλουμίνια. Μεγάλο πρόβλημα αυτό, και έχω φέρει 7 τεχνικούς μήπως βρουν λύση. Μόνο αν τρυπήσω κολώνα, αλλά δεν θα το κάνω. Και δυστυχώς είναι το παιδικό. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από BritGreek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα