Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, stormrain είπε

Eιχα παρει το ιδιο και δυστυχως δεν ειδα κανενα αποτελεσμα και μαλιστα το ειχα βαλει στο εξοχικο που ειναι γεματο κουνουπια και ουτε κατα τυχη δεν επεσε κανενα πανω του.

Αυτά είναι παιχνιδάκια για μικρά παιδιά.Που να το πετύχει το κουνούπι τόσο μικρό που είναι.:P

Στο εξοχικό που το καλοκαίρι έχω πρόβλημα με κάτι άλλα έντομα  (φουρτουλάκες τα λέμε) έχω ένα τέτοιο .Είναι μεγάλο με δύο μεγάλες λάμπες αλλά είναι κίλερ.Με τις χούφτες τα μαζεύεις το πρωί.

Κουνούπια γενικά δεν έχω στο εξοχικό να σου πω αν τα πιάνει ή δεν τα πιάνει.Αλλά σου λέω ότι τσουρουφλίζει ότι κινείται και πετάει,μάλλον και τα κουνούπια..

• Like 3
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

(φουρτουλάκες τα λέμε)

Παναγίθραμ... Τιναφτόρε! Μα το Θεό  δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ αντιμέτωπος με ένα τέτοιο ον

Θυμίζει βρυκόλακες 

Δημοσ.

παιδια επειδη και εγω δεν γουσταρω χημικα εχω παρει αυτα τα μικρα απο την φωτο. τα πουλαμε στην δουλεια μου.

στα πιτσιρικια εχω τετοια μεσα στα δωματια τους. εχει και ποιο μεγαλα για εξωτερικους χωρους. ειναι με ανεμηστηρα μεσα οχι με αντιστασεις που καινε τα κουνουπια κτλ. απλα τα ρουφαει μεσα.

entomo.jpg

Δημοσ.
Στις ‎10‎/‎6‎/‎2018 στις 1:19 ΜΜ, orgixmh είπε

Σχετικά με τα κουνούπια "τίγρης" είναι μεγαλύτερα και πιο θορυβώδες από τα κλασικά , τσιμπάνε και την ημέρα και όχι μόνο το βράδυ και μπορούν να μεταφέρουν ευκολότερα ασθένειες.

Aντιθετα, είναι μικροτερα και αθόρυβα. Σε τσιμπανε πρωτου προλαβεις να παρεις κατι χαμπαρι. Ακομα και πανω από τα ρουχα. Το κουνουπι τιγρης είναι μια βιονικη εκδοση του κλασικου κουνουπιού, το δε σημαδι που σου αφηνει είναι τεραστιο(συνηθως προτιμανε τα ποδια).

Στις ‎10‎/‎6‎/‎2018 στις 12:07 ΠΜ, DZ-Photographer είπε

Σίγουρη και αποτελεσματική λύση είναι η απλυσια. Μείνε καμία εβδομάδα απλυτος και δε θα σε πλησιάζει ούτε κουνούπι ούτε τίγρης ούτε άνθρωπος...

Καπου διαβασα ότι κακοσμια  τραβαει τα κουνούπια. Ένα βρωμοποδαρο ελκει περισσοτερο τα κουνούπια απ ότι ένα καθαρο.

Δημοσ.
Στις 11/6/2018 στις 6:28 ΜΜ, tyf είπε

παιδια επειδη και εγω δεν γουσταρω χημικα εχω παρει αυτα τα μικρα απο την φωτο. τα πουλαμε στην δουλεια μου.

στα πιτσιρικια εχω τετοια μεσα στα δωματια τους. εχει και ποιο μεγαλα για εξωτερικους χωρους. ειναι με ανεμηστηρα μεσα οχι με αντιστασεις που καινε τα κουνουπια κτλ. απλα τα ρουφαει μεσα.

entomo.jpg

Στις 11/6/2018 στις 6:28 ΜΜ, tyf είπε

entomo.jpg

για δώσε αν θες link για την αγορά τους 

Δημοσ.

παιδια το site ειναι raptoptools.gr αλλα δεν τα εχουμε ανεβασει μεσα.

αν θελετε παρτε στο 2102401409 και ζητηστε τον γιωργο να στα κανονισω.

Στις 15/6/2018 στις 10:32 ΠΜ, rus είπε

Aντιθετα, είναι μικροτερα και αθόρυβα. Σε τσιμπανε πρωτου προλαβεις να παρεις κατι χαμπαρι. Ακομα και πανω από τα ρουχα. Το κουνουπι τιγρης είναι μια βιονικη εκδοση του κλασικου κουνουπιού, το δε σημαδι που σου αφηνει είναι τεραστιο(συνηθως προτιμανε τα ποδια).

Καπου διαβασα ότι κακοσμια  τραβαει τα κουνούπια. Ένα βρωμοποδαρο ελκει περισσοτερο τα κουνούπια απ ότι ένα καθαρο.

βασικα τα ελκυει το co2 που εκπνεουμε. αυτο τα τραβαει επανω μας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tyf είπε

βασικα τα ελκυει το co2 που εκπνεουμε. αυτο τα τραβαει επανω μας.

Mα ολοι οι ανθρωποι όταν εκπνεουμε βγαζουμε διοξειδιο του ανθρακα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rus είπε

Mα ολοι οι ανθρωποι όταν εκπνεουμε βγαζουμε διοξειδιο του ανθρακα.

Για αυτό ακριβώς λειτουργούν έτσι.  Εκτός αν εννοούσες ότι αν εισαι ποιο βρώμικος τα ελκυεις περισσότερο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tyf είπε

Εκτός αν εννοούσες ότι αν εισαι ποιο βρώμικος τα ελκυεις περισσότερο.

Aυτο δε λεει το προ-προηγουμενο ποστ μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα τελικα ενα σπρεη κορρε, λεει κανει και για τιγρεις 

:mellow:

Επεξ/σία από McNerd
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχετε να προτείνετε καποιο υγρο για τ ακουνουπια που αποδιδει?

Το baygοn που εχω παρει δε κανει τιποτα, απροβλημάτιστα τα κουνούπια τσιμπανε κανονικα και με το νομο...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rus είπε

Εχετε να προτείνετε καποιο υγρο για τ ακουνουπια που αποδιδει?

Το baygοn που εχω παρει δε κανει τιποτα, απροβλημάτιστα τα κουνούπια τσιμπανε κανονικα και με το νομο...

δες το crilen , κάνει δουλειά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε

δες το crilen , κάνει δουλειά 

Το εβαλα στο google εικονες και μου δειχνει αλοιφή. Μιλαω για υγρο που μπαινει στη πριζα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rus είπε

Το εβαλα στο google εικονες και μου δειχνει αλοιφή. Μιλαω για υγρο που μπαινει στη πριζα.

κατάλαβα λάθος,όντως αλοιφή είναι αλλά κάνει σοβαρή δουλεια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paiktaras69 είπε

κατάλαβα λάθος,όντως αλοιφή είναι αλλά κάνει σοβαρή δουλεια

Δεν είναι δυνατον κάθε μερα να αλοιφομαι :) Είναι πιο πρακτικο να βαζεις το εντομοαπωθητικο στη πριζα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...