McNerd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 οντως οι αλοιφες εχουν ενα σωρο χημικα τα οποια σε καθημερινη χρηση αθροιστικα σιγουρα ειναι βλαβερα, και επιπλεον μυριζεις περιεργα, δηλ εγω με αυτο του κορρε ειχα ζαλιστει ο ιδιος απο τη μυρωδια.
paiktaras69 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, McNerd είπε οντως οι αλοιφες εχουν ενα σωρο χημικα τα οποια σε καθημερινη χρηση αθροιστικα σιγουρα ειναι βλαβερα, και επιπλεον μυριζεις περιεργα, δηλ εγω με αυτο του κορρε ειχα ζαλιστει ο ιδιος απο τη μυρωδια. η συγκεκριμένη έχει πολύ διακριτική μυρωδιά και αν πλύνεις τα χέρια σου μετά την επάλειψη δεν μένει ίχνος κανενα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 μου την βάρεσε το άτιμο παιδιά 2-3 φορές ...και μου άφησε μποναμά ένα πρήξιμο στο γονάτο και ένα πρησμένο δάχτυλο στο χέρι, ούτε το κατάλαβα και το κουλό είναι πως του βάρεσα 2 με τη ρακέτα και αντί να κολλήσει πάνω και να ψηθεί δεν έπαθε χριστό...συνέχιζε το δρόμο του .Κατάφερα να το εγκλωβίσω σε ένα δοχείο...σαν τρελό πέταγε
saxos55 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rus είπε Kαλωσηρθες στο κλαμπ. Τι εικονιζει η φωτο? Aedes albopictus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα