conpap61 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Θέλω να αγοράσω 1 λάπτοπ απο Αγγλία αξίας 400 ευρώ και θέλω να ξέρω αν θά πληρώσω τελωνείο. Πρίν ενα χρόνο αγόρασα απο Αγγλία 1 δίσκο SSD περίπου 200 ευρώ και δεν πλήρωσα τίποτα. Ομως φέτος δεν ξέρω τι παίζει και το λάπτοπ ειναι αρκετά ποιό ογκόδες και ποιό ακριβό. Ξέρει κανείς στα σίγουρα ?
dkmaster Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Από Αγγλία δεν πληρώνεις τελωνείο. Είναι ακόμη στην Ευρώπη. 2
Salvation81 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δεν πληρωνεις κατι, τωρα οταν ολοκληρωθει η αποχωρηση τους απο την Ε.Ε ισως ναι (λεω ισως γιατι παιζει να παιχτει συμφωνια και να μην υπαρχει φορος απο οτι ερχεται απο εκει). 1
conpap61 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Αγαπητέ φίλε εάν αγοράζουμε ένα αντικείμενο αποστέλλεται σε εμάς από το ebay, το οποίο ονομάζεται παγκόσμιο ναυτιλιακό πρόγραμμα (GSP), το στέλνουνε μόνο στο ebay στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια το στέλνουν σε εμάς. Μας χρεώνουν την παράδοση για την υπηρεσία. Αυτή την απάντηση μου έδωσαν από το ebay. Πιστεύω οτι δεν θα υπάρχει φόρος.
Salvation81 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, conpap61 είπε Αγαπητέ φίλε εάν αγοράζουμε ένα αντικείμενο αποστέλλεται σε εμάς από το ebay, το οποίο ονομάζεται παγκόσμιο ναυτιλιακό πρόγραμμα (GSP), το στέλνουνε μόνο στο ebay στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια το στέλνουν σε εμάς. Μας χρεώνουν την παράδοση για την υπηρεσία. Αυτή την απάντηση μου έδωσαν από το ebay. Πιστεύω οτι δεν θα υπάρχει φόρος. Αν ΔΕΝ σου ερθει απο Αγγλια αλλα απο καπου αλλου Μεσω Αγγλιας μην βαζεις το χερι σου στην φωτια.
conpap61 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Αγαπητέ φίλε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και ελπίζω να έρθει όπως και την αλλη φορά που αγόρασα μέσω ebay από Ηνωμένο Βασίλειο.
conpap61 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Τελικά για όποιον ενδιαφέρετε εάν αγοράζουμε ένα αντικείμενο αποστέλλεται σε εμάς μέσω ebay, ΄΄ το οποίο ονομάζεται παγκόσμιο ναυτιλιακό πρόγραμμα (GSP)΄΄ και δεν υπάρχει φόρος από Ηνωμένο Βασίλειο και γενικά από ΕU.
spartak1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 10 λεπτά πριν, conpap61 είπε Τελικά για όποιον ενδιαφέρετε εάν αγοράζουμε ένα αντικείμενο αποστέλλεται σε εμάς μέσω ebay, ΄΄ το οποίο ονομάζεται παγκόσμιο ναυτιλιακό πρόγραμμα (GSP)΄΄ και δεν υπάρχει φόρος από Ηνωμένο Βασίλειο και γενικά από ΕU. To shipping δε μεταφράζεται ναυτιλιακό αλλά ταχυδρομικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα