CostasJ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα, μολις μετακομισα σε νεο σπιτι και δεν εχει καθολου εσοχη για γραμμη τηλεφωνου, τιποτα ! δεν ειχε κανεις πριν απο εμενα μαλλον. Το ερωτημα μου ειναι γινεται να εχω ιντερνετ απο καποια εταιρια ( απαιριοριστο ομως ) χωρισ καθολου γραμμη ? Εαν οχι, ποσο στοιχιζει να μου βαλουν μια αναλογα με την εταιρια... Καθε απαντηση δεκτη γιατι δεν εχω καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω τωρα ... Ευχαριστω πολυ !!
xp-user Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Χωρίς σταθερό τηλ. μόνο απο κινητό η από τον γείτονα 😀
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Τι σπιτι ειναι, μονοκατοικία Πολυκατοικία, τι γραμμή δεν έχεις πόλης ή στο διαμέρισμα, οι γείτονες έχουν τηλέφωνα 1
Salvation81 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μπορεις να εχεις ιντερνετ ΧΩΡΙΣ σταθερο τηλεφωνο.....Γραμμη αναγκαστικα χρειαζεσαι ομως. 1
CostasJ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Τι σπιτι ειναι, μονοκατοικία Πολυκατοικία, τι γραμμή δεν έχεις πόλης ή στο διαμέρισμα, οι γείτονες έχουν τηλέφωνα Είναι σαν δώμα στην πίσω αυλή μιας πολυκατοικίας ... σαν μονοκατοικία ( σαν αυθαίρετο 😂 ) στην Νεάπολη. Οι υπόλοιποι έχουν ναι απλά αυτός δεν έβαλε ποτε μαλλον είναι πρώην αποθήκη ή κάτι τέτοιο... Έστω τότε οτι πρέπει να βάλω γραμμή τότε εξ αρχής ... είναι στην εταιρία που θα πάω ή με ηλεκτρολόγο ξέρω γω ;! Είναι ΦΙΞ η χρέωση ; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από CostasJ
Salvation81 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Κανεις αιτηση και ερχεται και σου περναει γραμμη ο ΟΤΕ (απλα πρεπει να προσδιορισεις αν θελεις νουμερο η απλα γραμμη για ιντερνετ). Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από Salvation81 1
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, CostasJ είπε Είναι σαν δώμα στην πίσω αυλή μιας πολυκατοικίας ... σαν μονοκατοικία ( σαν αυθαίρετο 😂 ) στην Νεάπολη. Οι υπόλοιποι έχουν ναι απλά αυτός δεν έβαλε ποτε μαλλον είναι πρώην αποθήκη ή κάτι τέτοιο... Έστω τότε οτι πρέπει να βάλω γραμμή τότε εξ αρχής ... είναι στην εταιρία που θα πάω ή με ηλεκτρολόγο ξέρω γω ;! Είναι ΦΙΞ η χρέωση ; Αρα πρεπει να περασεις ενα utp μεσα απο το σπιτι (δώμα) μεχρι εκει που πανε και τα αλλα καλώδια του κτιρίου, μιλα με ενα ηλεκτρολόγο και ειναι οκ 1
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Νούμερο πάλι έχει απλά η κλήσεις είναι με χρέωση
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, bill2015 είπε Νούμερο πάλι έχει απλά η κλήσεις είναι με χρέωση Εισαι σιγουρος; Γιατι ξερω ατομα με ιντερνετ που Δεν πληρωνουν ομως παγιο τηλεφωνικης γραμμης (δεν θυμαμαι βεβαια αν εχουν ΟΤΕ η καποιον αλλο παροχο).
bill2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 κατα 99% ναι απο ενα φιλο μου που ηθελε μονο ιντερνετ
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Internet χωρίς αριθμό τηλεφώνου δεν υπάρχει στην Ελλάδα.
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Internet χωρίς αριθμό τηλεφώνου δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Ισως τοτε παροχοι περα του ΟΤΕ να μην χρεωνουν παγιο, καλως η κακως ειχα παντα ΟΤΕ οποτε εχω μαυρα μεσανυχτα εκει.
dpolal Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, CostasJ είπε Είναι σαν δώμα στην πίσω αυλή μιας πολυκατοικίας ... σαν μονοκατοικία ( σαν αυθαίρετο 😂 ) στην Νεάπολη. Οι υπόλοιποι έχουν ναι απλά αυτός δεν έβαλε ποτε μαλλον είναι πρώην αποθήκη ή κάτι τέτοιο... Έστω τότε οτι πρέπει να βάλω γραμμή τότε εξ αρχής ... είναι στην εταιρία που θα πάω ή με ηλεκτρολόγο ξέρω γω ;! Είναι ΦΙΞ η χρέωση ; Αν ΔΕΝ έχει δικό του ρολόι ΔΕΗ και παροχή νερού τότε μάλλον ΕΙΝΑΙ αυθαίρετο και πολύ αμφιβάλλω αν θα σε αφήσει ο ιδιοκτήτης να πάρεις γραμμή τηλεφώνου για να μην έχει μπλεξίματα. Μίλα πρώτα μαζί του πριν κάνεις οτιδήποτε. Διαφορετικά ζήτα του να σου προτείνει λύση από κάποιον γείτονα π.χ ή αν δείς ότι ΔΕΝ θέλει καν να ασχοληθεί ψάξε για λύση ίντερνετ μέσω 3G. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από dpolal
vngls7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Εμείς πάντως πριν κάποια χρόνια που δούλευα στον ΟΤΕ δεν είχαμε κανένα θέμα με το που βάζαμε καινούργιες γραμμές (αποθήκες, στάβλους, αυθαίρετα γενικότερα). Απλά μιλά με τον ιδιοκτήτη πρώτα και αν δεν έχει πρόβλημα κάνε κανονικά αίτηση και δεν θα έχεις πρόβλημα.
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, vngls7 είπε Εμείς πάντως πριν κάποια χρόνια που δούλευα στον ΟΤΕ δεν είχαμε κανένα θέμα με το που βάζαμε καινούργιες γραμμές (αποθήκες, στάβλους, αυθαίρετα γενικότερα). Απλά μιλά με τον ιδιοκτήτη πρώτα και αν δεν έχει πρόβλημα κάνε κανονικά αίτηση και δεν θα έχεις πρόβλημα. Μηπως αν ειναι αυθαιρετο ομως δεν τον εχει δηλωμενο σαν νοικαρη και δεν μπορει να ρισκαρει να βαλει γραμμη στο ονομα του; Στο Ελλαντα ζουμε βεβαια αλλα θεωρω πως ισως να υπαρχει τετοιο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα