Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μολις μετακομισα σε νεο σπιτι και δεν εχει καθολου εσοχη για γραμμη τηλεφωνου, τιποτα ! δεν ειχε κανεις πριν απο εμενα μαλλον. 
Το ερωτημα μου ειναι γινεται να εχω ιντερνετ απο καποια εταιρια ( απαιριοριστο ομως ) χωρισ καθολου γραμμη ? 
Εαν οχι, ποσο στοιχιζει να μου βαλουν μια αναλογα με την εταιρια... 
Καθε απαντηση δεκτη γιατι δεν εχω καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω τωρα ... Ευχαριστω πολυ !! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι σπιτι ειναι, μονοκατοικία Πολυκατοικία, τι γραμμή δεν έχεις πόλης ή στο διαμέρισμα, οι γείτονες έχουν τηλέφωνα

Είναι σαν δώμα στην πίσω αυλή μιας πολυκατοικίας ... σαν μονοκατοικία ( σαν αυθαίρετο 😂 ) στην Νεάπολη. Οι υπόλοιποι έχουν ναι απλά αυτός δεν έβαλε ποτε μαλλον είναι πρώην αποθήκη ή κάτι τέτοιο...

Έστω τότε οτι πρέπει να βάλω γραμμή τότε εξ αρχής ... είναι στην εταιρία που θα πάω ή με ηλεκτρολόγο ξέρω γω ;! Είναι ΦΙΞ η χρέωση ;

Επεξ/σία από CostasJ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανεις αιτηση και ερχεται και σου περναει γραμμη ο ΟΤΕ (απλα πρεπει να προσδιορισεις αν θελεις νουμερο η απλα γραμμη για ιντερνετ).

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, CostasJ είπε

Είναι σαν δώμα στην πίσω αυλή μιας πολυκατοικίας ... σαν μονοκατοικία ( σαν αυθαίρετο 😂 ) στην Νεάπολη. Οι υπόλοιποι έχουν ναι απλά αυτός δεν έβαλε ποτε μαλλον είναι πρώην αποθήκη ή κάτι τέτοιο...

Έστω τότε οτι πρέπει να βάλω γραμμή τότε εξ αρχής ... είναι στην εταιρία που θα πάω ή με ηλεκτρολόγο ξέρω γω ;! Είναι ΦΙΞ η χρέωση ;

Αρα πρεπει να περασεις ενα utp μεσα απο το σπιτι (δώμα) μεχρι εκει που πανε και τα αλλα καλώδια του κτιρίου, μιλα με ενα ηλεκτρολόγο και ειναι οκ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill2015 είπε

Νούμερο πάλι έχει απλά η κλήσεις είναι με χρέωση 

Εισαι σιγουρος; Γιατι ξερω ατομα με ιντερνετ που Δεν πληρωνουν ομως παγιο τηλεφωνικης γραμμης (δεν θυμαμαι βεβαια αν εχουν ΟΤΕ η καποιον αλλο παροχο).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Internet χωρίς αριθμό τηλεφώνου δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Ισως τοτε παροχοι περα του ΟΤΕ να μην χρεωνουν παγιο, καλως η κακως ειχα παντα ΟΤΕ οποτε εχω μαυρα μεσανυχτα εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, CostasJ είπε

Αν ΔΕΝ έχει δικό του ρολόι ΔΕΗ και παροχή νερού τότε μάλλον ΕΙΝΑΙ αυθαίρετο και πολύ αμφιβάλλω αν θα σε αφήσει ο ιδιοκτήτης να πάρεις γραμμή τηλεφώνου για να μην έχει μπλεξίματα.
Μίλα πρώτα μαζί του πριν κάνεις οτιδήποτε.
Διαφορετικά ζήτα του να σου προτείνει λύση από κάποιον γείτονα π.χ ή αν δείς ότι ΔΕΝ θέλει καν να ασχοληθεί ψάξε για λύση ίντερνετ μέσω 3G.

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.

Εμείς πάντως πριν κάποια χρόνια που δούλευα στον ΟΤΕ δεν είχαμε κανένα θέμα με το που βάζαμε καινούργιες γραμμές (αποθήκες, στάβλους, αυθαίρετα γενικότερα). Απλά μιλά με τον ιδιοκτήτη πρώτα και αν δεν έχει πρόβλημα κάνε κανονικά αίτηση και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vngls7 είπε

Εμείς πάντως πριν κάποια χρόνια που δούλευα στον ΟΤΕ δεν είχαμε κανένα θέμα με το που βάζαμε καινούργιες γραμμές (αποθήκες, στάβλους, αυθαίρετα γενικότερα). Απλά μιλά με τον ιδιοκτήτη πρώτα και αν δεν έχει πρόβλημα κάνε κανονικά αίτηση και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Μηπως αν ειναι αυθαιρετο ομως δεν τον εχει δηλωμενο σαν νοικαρη και δεν μπορει να ρισκαρει να βαλει γραμμη στο ονομα του; Στο Ελλαντα ζουμε βεβαια αλλα θεωρω πως ισως να υπαρχει τετοιο θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...