Προς το περιεχόμενο

Devil May Cry 5 [PC]


Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Devil-May-Cry-5-MS-E3-672x372.jpg

Devil May Cry 5 has been officially announced, first gameplay trailer [UPDATE: PC version confirmed]

Η Capcom ανακοίνωσε και επίσημα το Devil May Cry 5 το οποίο συνεχίζει εκεί που σταμάτησε το Devil May Cry 4. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC την άνοιξη του 2019.

 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το μονο game που περιμενα να ακουσω απτην E3 ηταν αυτο.Πολλες φημες αλλα καμια ανακοινωση ποσο καιρο και επιτελους ηρθε.Στην αρχη μπερδευτηκα και νομιζα οτι ηταν sequel του reboot γιατι ο nero μοιαζει παρα πολυ με τον dante απτο DMC αλλα παλι καλα και ειδα τον dante πανω στην μηχανη στο τελος και ηρθα στα ισια μου.

Πανω κατω μου φαινεται παρομοιο με το 4 το συστημα μαχης και εχω περιεργεια να δω το ρομποτικο χερι του nero πως θα λειτουργει αφου στο προηγουμενο το τοτε χερι του ηταν πολυ op και δεν μου πολυαρεσε.Επισης θελω τουλαχιστον 50-50 τον χειρισμο dante-nero και οχι τοσο πολυ nero οπως ηταν στο 4.

Εχουμε ακομα καιρο μεχρι τοτε,οποτε αναμενω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφαγε κραξιμο η Capcom για την εμφανιση του Chris Redfield στο RE7 που δεν εχει σχεδον καμια σχεση με αυτον στο 6 και βλεπω και εδω παλι τα ιδια εκανε.

Ενας Nero που δεν μοιαζει καθολου με αυτον του 4 και ενας Dante που ειναι ιδιος ο Ardyn απο το FF 15.

Τραγωδια σχεδιαστικα οι 2 χαρακτηρες....

Το ελαχιστο gameplay(περαν του ηλιθιου ρομποτικου χεριου)φανηκε καλο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο σχεδιασμός είναι διαφορετικός σίγουρα. Ψιλοδικαιολογω την εμφάνιση του dante με την λογική ότι μπορεί να έχει γεράσει και λίγο και μου θυμίζει για κάποιο λόγο τον whistler απτο blade 😛. Ο nero όμως είναι σαν καινούργιος χαρακτήρας,καμία σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Δεν πολύ εντυπωσιάστηκα να πω την αλήθεια περίμενα παραπάνω αλλά θα δούμε ,θα το παίξω σίγουρα 

Νομίζω όλοι αυτη την εντύπωση έχουμε. Πολλά άτομα ξενερωσαν επειδή θυμίζει λιγάκι το reboot σε gameplay που εν μέρη ισχύει. 

Αναφέρθηκε ότι θα υπάρξουν παραπάνω νέα στην gamescom 2018 τον Αύγουστο. Πιθανώς κάποιο βίντεο με παραπάνω gameplay θα κάνει πιο ξεκάθαρη την ατμόσφαιρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το gameplay στο reboot ήταν φοβερό, η Ninja Theory έκανε πολύ καλή δουλειά σ΄αυτό το θέμα. Το κακό με το reboot ήταν που παρουσίασαν έναν gay/emo Dante που δεν είχε καμία σχέση με τον original Dante. Με χαλάει που ο Nero δεν έχει το μαλλί που είχε στο DMC 4 όμως..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το gameplay στο reboot ήταν φοβερό, η Ninja Theory έκανε πολύ καλή δουλειά σ΄αυτό το θέμα. 

εεε όχι...

 

έκανε το καλύτερο σύστημα μάχης που έχει υπάρξει ποτέ στο είδος (στο 4) πολύ πιο "χαζό"

 

αυτό ήταν το 50% του μίσους, το άλλο 50 ήταν για τον εκνευριστικό πρωταγωνιστή (και το γενικότερο ηλίθιο setting με τις κακές πολυεθνικές κτλ.. ανούσιες πολιτικές τοποθετήσεις  ) 

 

η επιλογή αυτής της φάτσας για τον nero είναι κακή θα έλεγα.. τώρα για τον dante δεν έχω ιδιαίτερο θέμα αν το παιχνίδι τοποθετείται στο απώτερο μέλλον και έχει γίνει μπάρμπας, αν και το μέχρι τώρα πιο μελλοντικά τοποθετημένο dmc ήταν το 2 όπου ο dante φαίνεται πιο σοβαρός και λιγότερο καραγκιόζης από ότι συνήθως.. τώρα για το γέρος, ας μην ζητάμε πολλά από τα γραφικά του ps2.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το reboot σε γενικες γραμμες μου αρεσε δεν ημουν απο τα ατομα που το εκραξαν αν και ειχε αρκετα αρνητικα,σιγουρα ομως το gameplay του 4 ειναι το καλυτερο απο ολο το franchise και θα προτιμουσα να το κρατησουν ετσι.Μακαρι να ισχυει αυτο που ειπε ο Itsuno οτι θα ειναι το καλυτερο dmc που εχει βγει αν και δυσκολο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν είναι και τόσο δύσκολο να βγάλουν ένα καλύτερο παιχνίδι από το 4 που ήταν μισοτελειωμένο

 

το gameplay να κρατήσουν με λίγες έστω βελτιώσεις (και με πολλές ακόμα καλύτερα) και ας έχει μια ολοκληρωμένη ιστορία με σχετική συνοχή, τσουπ, αυτόματα έχεις ένα σαφώς καλύτερο παιχνίδι από το 4

 

δε βάζω καν τον οπτικό τομέα μέσα 

 

δεν ήταν τόσο ψηλά ο πήχης.. ούτε ο ανταγωνισμός είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα.. να μου πεις ότι έχεις βγάλει το witcher 3 και πας να βγάλεις κάτι ακόμα καλύτερο από αυτό (cyberpunk ) να το καταλάβω.. είσαι σκεπτικός, αλλά στο dmc ο πήχης είναι χαμηλά

 

ακόμα και καλύτερο από το reboot να είναι θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία (πράγμα που θεωρώ σχεδόν βέβαιο να συμβει)

Επεξ/σία από logistoulis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολοι θελουν gameplay 4 και απο story παρομοιο με του 3(με την λογικη vergil παντα) που σχετικα με τα υπολοιπα ηταν πιο καλο,αν και γενικα τα dmc δεν ειναι γνωστα για το στορυ τους.

Καλα δεν νομιζω να το κανουν χειροτερο απτο reboot ,αν εχει και vergil (που πιθανως να ειναι ο τριτος χαρακτηρας που δειχνει στην εικονα) θα υπαρξει μεγαλο ενδιαφερον.

Αλλα οπως ειπα προσωπικα θελω να εχω παραπανω χειρισμο στον dante και οχι τοσο πολυ στον nero που μαλλον παλι πρωταγωνιστης θα ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, W0zzAp είπε

αν εχει και vergil (που πιθανως να ειναι ο τριτος χαρακτηρας που δειχνει στην εικονα) θα υπαρξει μεγαλο ενδιαφερον.

Παίζει να είναι ο Vergil που δείχνει να κόβει το χέρι του Nero.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

45 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το gameplay στο reboot ήταν φοβερό

Οχι, όχι και πάλι όχι. Ρηχό, φτωχό, κακοσχεδιασμένο και χωρίς κανένα βάρος. Το μοναδικό πράγμα που ήταν καλύτερο (γιατί δεν θα μπορούσε να ήταν χειρότερο) ήταν το platforming. 

Εν πάση περιπτώσει ας γράψω δυο αράδες γι αυτό που είδα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ως βετεράνος των skilled/melee combat παιχνιδιών μπορώ ήδη να αναγνωρίσω την τιτάνια βελτίωση από το reboot και την επαναφορά στην κανονικότητα του τίτλου με το όνομα Devil may cry 5 με το σωστό σύστημα μάχης. Ο Nero πήρε τη θέση του Dante ως κεντρικό πρόσωπο της παρουσίασης αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι και οι τρεις θα παίξουν τον ρόλο τους (Nero, Dante, Vergil) και ο μοναδικός λόγος του focus στον Nero είναι η αλλαγή χαρακτήρα που τον έκαναν αυτή τη φορά να είναι σαν τον μικρό αδερφό και μαθητή του Dante. Μας τέλειωσε ο κλαψιάρης με λίγα λόγια και πλέον στέκεται ισάξιος στα άλλα δυο μεγαθύρια. 

Σε προσωπικό επίπεδο η παρουσίαση με ησύχασε, βλέπω αυτό που θα περίμενα από τον τίτλο. Εχει σίγουρα μια στροφή προς το ρεαλιστικό κυρίως από την παλέτα χρωμάτων αλλά κάνει μπαμ το ridiculous της υπόθεσης και με εξυπνάδες από τον χαρακτήρα χωρίς γελοία βρισίδια για 12χρονα οπότε γουστάρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...