Προς το περιεχόμενο

Sekiro: Shadows Die Twice [PS4][Xbox One]


FromDusk_TillDawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερωτευμενος με Nioh και τρελος για το bloodborne.Λετε να τα δουμε 2 σε 1 νοικοκυρεμενα απο τη From Software?Eχουμε δρομο ακομα..

Παντως περιμενα το BB 2.

 

maxresdefault.jpg

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά μιλάμε για τρομερές αλλαγές στο παιχνίδι. Δεν θα είναι souls παιχνίδι στη λογική του level up και στο character customization, ο χαρακτήρας θα είναι fix και θα παίζεις σε τύπου open world interwoven περιβάλλον σαν το Dark Souls 1. Προσωπικά αυτά που λέει το παλικάρι με αρέσουν πάρα πάρα πολύ. Ρισκάρουν και δοκιμάζουν νέα mechanics εντελώς. Τελικά το Tencu ζει μέσα από το Sekiro. 

 

Επεξ/σία από ikaruga24
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απτην στιγμη που θα εχουμε καλο world design,combat loop και προκληση καθολη την διαρκεια,παρομοια δουλεια με τα Souls θα κανει για μενα. Κανενα προβλημα που δοκιμαζουν κατι καινουριο,ουτως η αλλως,level up δεν θα χει,αλλα ολο και καποιο συστημα προοδου θα χει,ειτε μεσω οπλων,ειτε μεσω skills/items. 

στο κατω κατω δεν ειναι τοσο καινουριο που να ξερενερωσει τους fans(πχ VR game)

Επεξ/σία από Alastor192
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αναμενόμενο σε fixed παιχνίδι. Οπως το ninja gaiden παράδειγμα που είναι απείρως δυσκολότερο από οποιοδήποτε soulsborne παιχνίδι ή ακόμα και παιχνίδια της ίδιας της FROM όπως τα Tencu που είναι απείρως δυσκολότερα από τα soulsborne έτσι και το Sekiro θα είναι πολύ πιο στοχευμένο στη δυσκολία που θα έχει. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέες πληροφορίες για το Sekiro.

https://www.eurogamer.net/articles/2018-07-05-sekiro-shadows-die-twice-promises-a-thrilling-evolution-of-the-souls-formula

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπάρχουν διαφορές αλλά και ομοιότητες με τα souls παιχνίδια.

Όσο αναφορά το χαρακτήρα, η διαφορά του από τα souls είναι στο ότι η εξωτερική εμφάνιση (φύλο, χαρακτηριστικά προσώπου) δεν θα είναι παραμετροποιήσιμη καθώς επίσης δεν θα υπάρχουν classes (ο χαρακτήρας είναι ninja) και stats/level up.

Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία όμως από όπλα και "εργαλεία" τα οποία πιθανόν να αναβαθμίζονται καθώς το παιχνίδι διαθέτει κάποιο σύστημα με resources. Επίσης θα έχουμε και sword "styles". Μπορεί λοιπόν να μην υπάρχει level-up αλλά ο χαρακτήρας αναβαθμίζεται σύμφωνα με τον εξοπλισμό του.

Το σύστημα θανάτου θα διαφέρει λίγο από τα souls στο ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον και στρατηγικά στις μάχες χωρίς όμως να κάνει γενικά το παιχνίδι πιο εύκολο καθώς θα υπάρχουν penalties. Συγκεκριμένα, σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούμε να κάνουμε resurrect τον χαρακτήρα ακριβώς στο ίδιο σημείο που πέθανε για να αιφνιδιάσουμε τους εχθρούς που απομακρύνθηκαν καθώς υπάρχουν μηχανισμοί stealth.  

Επίσης θα υπάρχει ένα ειδικό "Posture" stat το οποίο αναπληρώνεται όταν δεν είμαστε σε μάχη. Όσο δεχόμαστε χτυπήματα ή ακόμα και αν δεν μπλοκάρουμε τέλεια τις επιθέσεις με parry, το stat μειώνεται και όταν τελειώσει ο χαρακτήρας γίνεται ευάλωτος σε finishing moves. Άρα μπορεί να φάμε one-shot kill ακόμα και αν ο χαρακτήρας έχει άφθονα HP. Το ίδιο ισχύει και για τους εχθρούς φυσικά. 

Προσωπικά με μηχανισμούς που απαιτούν τέτοια ακρίβεια καθώς και το platforming στοιχείο με jumps κλπ, ελπίζω η ομάδα να στοχεύσει σε locked 60fps αυτή τη φορά. Θα είναι κρίμα και άδικο να τρέχει με τα γνωστά frame pacing προβλήματα και το αισχρό performance που διακρίνει όλα τα souls μέχρι τώρα. Κάτι μου λέει όμως ότι η From πάλι θα απογοητεύσει σε αυτόν τον τομέα...  

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα graphs δεν φαίνονται τόσο απαιτητικά για 60fps imho. Όπλα δεν θα αλλάζεις, πάντα katana στο δεξί χέρι, όπως και είχα αναφέρει φαίνεται από το πρώτο trailer στο sheath, games που αλλάζεις όπλα δεν έχουν ποτε τόσο λεπτομερές sheath δεμένο στο armor. ;) Το μονο που χαλάει πάλι λίγο είναι η έλλειψη gore, τουλάχιστον θα έχει finishers. Tbh αρχίζω και πιστεύω ότι καλύτερα που δεν είναι Tenchu και είναι μίξη των games της. :)

 

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...