@X@ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Χαιρετε, Οντας κατοχος ενος Razer Deathadder Chroma αρκετα χρονια τωρα , εχει αρχισει και υπολειτουργει η ροδελα (scrolling , κλικαρισμα). Επειδη ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο και με εχει βολεψει στην δουλεια μου τοσα χρονια, σκευτομαι να παρω ενα ιδιο. Βλεπω σε προσφορα ενα μοντελο του συγκεκριμενου : Razer Deathadder Chroma Overwatch Edition σε καλυτερη τιμη απο το κανονικο. Η απορια που εχω ειναι : Ειναι ιδια τα ποντικια απλα αλλαζει το σχεδιαστικο κομματι επανω στο ποντικι (σχεδια , φωτακια, χρωμα καλωδιου, κτλ) ? η ειναι εντελως αλλη εκδοση και πιθανον να εχει διαφορες οσο αφορα την λειτουργικοτητα ? Αξιζει να το παρω η να προτιμησω το κανονικο? Ευχαριστω εκ των προτερων.
sistah Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Οχι, τα ιδια ειναι απλα βγαζουν game editions για εκεινους που θελουν την "συλλεκτικη" εκδοση του εκαστοτε παιχνιδιου. Ιιιισως να εχει ελαχιστα διαφορετικο grip feel στα πλαγια αλλα αμφιβαλλω, αλλωστε εαν ειναι για δουλεια και οχι για gaming δεν θα σε επηρεασει.
discoboyminimal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 ειχα το chroma και μολις αγορασα το chroma overwatch edition. ιδιο ποντικι ακριβως , απλα αντι για το λογοτυπο της razer εχει του Overwatch. επισης το λογοτυπο του overwatch δεν αλλαζει χρωμα και παραμενει στατικο (ασπρο) στην ουσια με το synapse μονο το χρωμα τις ροδελας μπορεις ν αλλαξεις.
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Όλα τα Deathadder το ίδιο πρόβλημα στη 2ετια παρουσιάζουν είτε παρουσίασαν, ροδέλα και αριστερό κλικ. Πριν 2 χρόνια τα ίδια και γω περασα με ενα 2013 DA. Καλύτερα να δεις και κάποια εναλλακτικη πρόταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα