suspiria Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Μεγάλη μορφή ο Πετρόπουλος. Έχω την μετάφραση που έκανε στα Ακολαστα Σονετα του Αρετινου. Εντελώς πορνογραφικά κείμενα. Must watch https://youtu.be/KevocVfHT-g?si=q8NpHIUjhXFeQ2OU 1 4
fitsoulas2024 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, suspiria είπε Μεγάλη μορφή ο Πετρόπουλος. Έχω την μετάφραση που έκανε στα Ακολαστα Σονετα του Αρετινου. Εντελώς κατι σαν Ανδρεας Εμπειρικος δηλαδη?
suspiria Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 2 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε κατι σαν Ανδρεας Εμπειρικος δηλαδη? Δες το ντοκιμαντέρ από το λινκ που έβαλα, έχει τρομερό ενδιαφέρον. Είχε πει στη διαθήκη του να τον κάψουν και να πετάξουν τις στάχτες του σε έναν υπόνομο στο Παρίσι που ζούσε. Έτσι τελειώνει το ντοκιμαντέρ.
butters Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, suspiria είπε Μεγάλη μορφή ο Πετρόπουλος. Έχω την μετάφραση που έκανε στα Ακολαστα Σονετα του Αρετινου. Εντελώς πορνογραφικά κείμενα. Και ο Παπαγιώργης (που έγραψε το κείμενο στο οπισθόφυλλο που ανέβηκε) ήταν ωραίος. Έχει γράψει πολύ ενδιαφέροντα βιβλία, όπως το Κανέλλος Δεληγιάννης. Επεξ/σία 10 Απριλίου από butters
Προτεινόμενες αναρτήσεις